1 083 6

Микробус с газова уредба изгоря в Средец

Шофьорът превключвал от бензин на газ, когато возилото се запалило

Микробус с газова уредба изгоря в Средец
Снимка: Грамофона
Константин Карагьозов

Микробус на частна фирма от Средец изгоря напълно, предава бургаското издание "Грамофона".

Шофьорът превключвал от бензин на газ, когато чул нехарактерно пращане. Мъжът излязъл веднага от автомобила, който пламнал за секунди.

На място е бил изпратен един противопожарен автомобил и екип огнеборци. Бусът е унищожен напълно.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 12:45  13.06.17
  Евтино му излязло да кара на газ
 • ДДДДДД
  Отговор
  2 12:59  13.06.17
  Скъпо му се е видяло да отиде в хубав сервиз за газови. Газовата има защита, която трябва да спре притока на газ. Поредният който няма евроклапан.
 • onq s konq
  Отговор
  3 15:16  13.06.17
  МПС с наличието на газова бутилка в него следва да се таксува като джихадистка кола-бомба и водачът да бъде преследван с цялата строгост на закона.
 • Гост
  Отговор
  4 15:39  13.06.17
  Хахаха. И без това ми беше писнало от тея транзити, само като ги погледна и ми се повдига, някакси са успели да направят кола която се конкурира по грозотия с мултиплата.
 • МАК
  Отговор
  5 08:50  14.06.17
  Ако не е бил направен с тая скапана газова уредба , да сие както завода гое направил, това нямаше да се случи!!!със сигурност му е излезнало еВтино на Газ!!
 • гостенче
  Отговор
  6 15:37  15.06.17
  А като си говориме за оригинално от завода, я ми напомнете какво се случва с ДПФ и ЕГР при дизелите ???? Нали дизелите са евтини за поддръжка и харчат малко ???? Или евтиното беше защото го махаме а не защото го подменяме. Когато започнете да си карате и обслужвате мръсните въглищници по предписание, тогава ще ми говорите за за завода. LPG-то пази околната среда и здравето на децата ви. При този инцидент е нямало е жертво за щастие, но жертвите от вредеите на дизела се увеличават със всеки изминал ден. Дръг е въпроса, че тоя е трябвало да монтира уредбата в нормален сервиз, а не "шофьора да превключва на ГАЗ"

Напиши коментар:


Публикувай