1 304 0

Хванаха седмина нарушители зад волана за 24 часа

Хванаха седмина нарушители зад волана за 24 часа
Венцислав Михайлов

Седем бързи производства са започнати през изминалото денонощие срещу нарушители зад волана. Това съобщиха от областното управление на полицията.

Около 22.45 часа, в с. Челопеч, служители на РУ- Пирдоп спрели за проверка лек автомобил „БМВ“, в хода на която констатирали, че водачът Л.И./18г./ от Златица управлява без СУМПС в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние, с влязло в сила наказателно постановление.

Около 12 часа, в Божурище, автопатрул на РУ- Сливница извършил проверка на лек автомобил „Рено Туинго“. 37- годишният шофьор П.И. от София е задържан за срок до 24 часа, след като било установено, че управлява без СУМПС в срока на лишаването му по административен ред.

Около 12.30 часа, на ул. „Славянска“, служители на РУ- Костинброд предприели проверка на мотопед „Кимко“ без регистрационна табела, управляван от 24- годишния С.С. От извършената справка се установило, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред.

Около 16.50 часа, на пътя между селата Огняново и Голема Раковица, автопатрул на РУ- Елин Пелин проверил лек автомобил „Ровър“. Униформените установили, че водачът управлява без СУМПС в едногодишния срок от наказването му по административен ред, с влязло в сила наказателно постановление за същото деяние. 54- годишният Г.Д. от с. Локорско е задържан за срок до 24 часа. Час по- късно и втори нарушител на правилата за движение по пътищата попаднал в ареста на РУ- Елин Пелин- И.Н./53г./ от с. Горна Малина, управлявал лек автомобил „Рено 19“ с 1.59 промила алкохол.

Около 17 часа, в района на ПИК- а, служители на РУ- Ботевград спрели за извършването на проверка мотоциклет „Ямаха“ без поставена регистрационна табела. След като се установило, че не е регистриран по надлежния ред, мотоциклетът е иззет по надлежния ред. Водачът К.К./26г./ от с. Скравена е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

Водач на нерегистрирано двуколесно моторно превозно средство е задържан и от служители на РУ- Костенец. За срок до 24 часа в ареста остава С.И./53г./ от същия град, управлявал мотопед „Пежо“ без регистрационна табела. След извършен оглед мотопедът е иззет по надлежния ред.

България


Напиши коментар:


Публикувай