660 2

Нинова: Политика не се прави в кабинетите

Ръководството на БСП поведе среща с координаторите на партията от цялата страна

Нинова: Политика не се прави в кабинетите
Константин Карагьозов

След срещата с кметовете, ръководството на БСП поведе среща с координаторите на партията от цялата страна. 28 екипи на БСП обикалят 28 области на България.

„Искам всеки от нас да познава ежедневните проблеми и в най-малкото село, и да предлага решения. Хората трябва да чувстват всеки ден, че сме до тях, а не само в предизборната кампания“, заяви Корнелия Нинова. Тя заръча да бъде направена пълна картина на състоянието на общинските болници и училища.

„Болниците фалират, училищата се затварят. Хората напускат и цели региони се обезлюдяват. Трябва да намерим решения на този проблем“, категорична е Нинова. Председателят на БСП заяви, че на всеки два месеца БСП ще прави национални срещи с кметове, координатори, общински съветници и ще внася предложения в парламента.

Според зам.-председателя на БСП Кирил Добрев синхронът между народните представители, кметовете и структурите на партията е абсолютно задължителен. „Доверие не може да се спечели за един месец кампания, хората трябва да видят в нас първо коректен партньор и след това добри управленци“, каза още Добрев.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 20:41  15.06.17
  Столетницата винаги всичко знае!...Само дето не го може

  Коментиран от #2

 • Сретан
  Отговор
  2 00:20  18.06.17

  До коментар #1 от "onq s konq":

  Столетницата построи над 500 крупни завода и комбинати а демокрацията само един завод за боклук....а ти какво знаеш....не вярвам да си по умен от Тиквата

Напиши коментар:


Публикувай