2 572 3

Жажда едва не уби млад мъж

Жажда едва не уби млад мъж
Венцислав Михайлов

Спешните медици в Благоевград са обслужили 44-годишен мъж от село Полена, община Симитли, който е приет със силна интоксикация на организма, след като объркал разтворен концентрат за обезпаразитяване на животни с вода, съобщава сайтът Струма.

Мъжът бил жаден и погълнал няколко глътки от бутилка и след като усетил неприятния вкус, бързо потърсил лекарска помощ.

Предприети са манипулации, състоянието му е стабилизирано в спешно отделение, той е здравно неосигурен и отказал да остане под лекарско наблюдение.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Тровят с хлор милиони
  Отговор
  1 01:27  17.06.17
  В гр.Белене са отровени 100% от жителите с хлор токсични разтвори подавани вместо питейна вода. Стотици са починали след неадекватна терапия.. При тестове от чешмите в продължение на 6 месеца течеше само отровна течност .Платени престъпници от МНЗ принуждават ВиК да отравя всички с цел ограбване на милиарди от народа годишно за уж 'здраве". Отровени тежко са и всички лекари ,полицаи ,военни..
 • МНЗ убива с хлор
  Отговор
  2 01:32  17.06.17
  Глобяваните ВиК служители вместо предписваните с цле масово разболяване грамове на кубик хвърлят химически бойни отровни течности с кофи..Една две супи стигат да с е изядат и хоп нелечими трайни увреждания.Веднага на лекар и лекарства до гроб.. Терористите от Министерство на здравеопазването /дирекция обществено здраве Плевен/обсебени от масови убиици нареждат на ВиК да подават само отровни /Дезинфекционни течности" вместо чиста лечебна питейна вода. ХОрата измират като мухи от инсулти,инфаркти,скоротечен рак.. Гробищата нямат места за полагане на убитите с хлор токсични химически оръжия.
 • не пийте бира
  Отговор
  3 01:32  17.06.17
  От тази година на пазара има само бира приготвена с отровна вода

Напиши коментар:


Публикувай