18 Юни, 2017 19:40 10 019 30

Камъни, падащи от мост на магистрала "Тракия", застрашават човешки животи (ВИДЕО)

  • мост-
  • тракия-
  • магистрала

Става въпрос за района на селата Белозем и Шишманци

Камъни, падащи от мост на магистрала "Тракия", застрашават човешки животи (ВИДЕО) - 1
Снимки: Факти.бг

ВНИМАНИЕ !!! Всички водачи на МПС да внимават от падащи камъни на автомагистрала Тракия в района на отбивката за село Белозем и село Шишманици и в двете посоки.

За съжаление, когато нямаме платени винетка ,пътен данък, застраховка и други неща на своите автомобили ни санкционират. Ако направим ПТП заради дупка на автомагистрала или да избегнем камъни, пак ние сме виновни..... не съобразена скорост, така се пише в протокола на

КАТ. Това нормално ли е ,как държавата иска ние да сме редовни, като тя самата не е, може ли такова съоръжение като този железопътен мост и камъните на него да са оставени без никакво обезопасяване със странични предпазни средства и всички ние, които си шофираме по автомагистралата Тракия да рискуваме живота на семействата си затова, че на никой не му пука за нас а само искат от нас . Шофиране със 140 км. и не дай си боже падне такъв камък върху автомобила какво ще стане...,тогава ли ще го обезопасим.

Камъни, падащи от мост на магистрала "Тракия", застрашават човешки животи (ВИДЕО)

Как не ги е срам хората отговарящи за този участък на магистрала Тракия и по точно отбивката за село Шишманци и село Белозем, то бива да се пазим от дупки, ама и да се пазим и от падащи камъни вече ни идва в повече. Въпрос на време е, ако не се вземат мерки под този не обезопасен мост да стане тежък инцидент и тогава господа отговарящи за тези съоръжения той ще лежи на вашата съвест и на съвестта на държавата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАРКО И СНЕЖИНА

    63 1 Отговор
    Нещастници! Само ни цакат нонстоп а пътищата са ОТВРАТ!

    Коментиран от #15

  • 2 Архитект

    52 1 Отговор
    То бива ,бива ама ние да не сме животни.Като стане нещо ти си виновен караш бързо.
  • 3 jan luigi BULFON

    35 6 Отговор
    az zatova ne kupvam vinetki i karam i bez grajdanska, na taq darjava 5 leva nqma da dam
  • 4 N A S A K O T O I A K A T A

    40 2 Отговор
    ще им обърнат внимание като утрепат някой тия камъни!!!
  • 5 Тираджия 12

    31 2 Отговор
    Абе не им дреме на те управляващи за нас,като погине някой тогава.Ама да не забравят ,че и те минават по тази магистрала и те имат деца в колите.
  • 6 Мпс шафьор

    30 1 Отговор
    Няма "майтап"! Преди 3 ч. се прибрах, минавайки тачно през магистрала Тракя и ужас... Множество на брой, свлякли се камъни на пътя. Някой ще каже ами вали дъжд бе... нормално е на места почвата и стените с мрежа да не държат. Да ама не, там няваше стени и мрежи, просто мост с пригоден транспорт за жп превоз. А, всички знаем с какъв материар се ограждат жп линиите. Е, питам аз, от данъци и винетки не останали някой лев и за мрежа за жп-то....???
  • 7 Инспектор

    1 15 Отговор
    Бойко ако види камъните и моста ще изчезне
  • 8 беден европеец

    21 4 Отговор
    ааааааааа тези 97 лв за атракция ли ги даваме да попитам

    Коментиран от #10

  • 9 Борис

    21 3 Отговор
    Няма и да им запука докато го коментираме само тук между нас си.Хората си знаят че сме кротки офце и докато сме такива неим дреме.
  • 10 Сони

    21 3 Отговор

    До коментар #8 от "беден европеец":

    Точно за атракция ...много си прав.Камери за скорост ,глоби,фалшив бензин,високи данъци на коли,висока гражданска и безброй други тежести към обикновенния човек.А накрая един човешки живот зависи от един камък а уж куп пари за магистрали .Явно живота ни е маскарат знаем ,че ни лъжат и така ни харесва.
  • 11 гостенин

    27 1 Отговор
    така е навсякъде,пътищата ни просто изчезват.Крадат се огромни средства за "рехабилитации",а просто се запляква(не се и замазва).Да не говорим за чистене на кал,камъни и кастрене.Платната постоянно се стесняват,маркировката е с водни боички.Знаци и табели липсват.Да се шофира вечер или при лошо време вече е повече от опасно.Дори прословутите "нови"отсечки след кратка експлоатация стават ужасни и опасни.Пътища се сриват.А държавниците и отговорните лица само си правят медийни рекламки.Миналата седмица от ГКПП"Дунав мост2" чак до Мездра няма от къде да се купи дневна или седмична винетка,изнудват само с ГОДИШНИ(вкл.и на пункта).Попитах в "АПИ" какво ще ме посъветват,а те ми казаха,че ми "стискат палци"да не ме спре КАТ!!! Същото е и когато сигнализирам за хлъзгави и непочистени участъци,за паднали дървета и камъни на 112-отговорът е:"ще запишем сигнала",а проблемът си остава с месеци. А данъци и винетки събират. ПРЕКРАСНА СИСТЕМА, браво на ВСИЧКИ "отговорни" управляващи!
  • 12 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    3 7 Отговор
    Не емигрирайте в бълхария нещата стават от ден на ден все по хубави тук е страхотно
  • 13 БМВ М

    12 2 Отговор
    Като се повтори инцидента станал във тунела и жената която почина от падаща лампа тогава ше се сетят изродите.Как може през 2017 година при наличието на 1000 души работещи в тез министерства никой да не обръща внимание точно на такива неща и да се предотвратят инциденти.Това е най натоварената магистрала,нямам думи да изкажа разочарованието си към господата управляващи,нямам.
  • 14 Полицай от магистрална

    9 1 Отговор
    Автомобил движещ сесъс 120 км/ч , и един камък паднал на предното стъкло може да си представите какво ще стане после.С две думи ще ви кажа(голяма ама наистина голяма трагедия) Дано не се случват такива неща
  • 15 Рут

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "МАРКО И СНЕЖИНА":

    Това ни го завеща Лаборанта Лазар Лазаров,който сега оправя НДК...и Дончо Кампютъра-сегашния шеф на АПИ..
  • 16 Шаран БГ

    10 1 Отговор
    Още в царска България по пътищата /макадам естествено, павета - само жълтите пред двореца / е имало кантонери !! Платени държавни служители с кирката ,лопатата, брадвата и прочие инструменти, които са отговаряли за определен участък от пътя: банкети - чисти от земна маса и треволяк и по-ниски от платното на пътя, за бързо и безпрепятствено оттичане на водата; канавки - чисти от пръст и растителност; водостоци - да нямат и бучка пръст по тях; крайпътни дървета - най-вече плодни, на подходящи участъци акация, с варосани стволове до 120 см. от почвата, подкастрени и изчистени от суха маса; мостове - под постоянно наблюдение за нередности; свлачища - също!! До 1989 година тъпите комунисти поддържаха тази изключително важна и отговорна дейност за състоянието на пътищата към Окръжните пътни управления !! Сега, в 21 век, умните демократи правят магистрали, ремонтират ги всяка година, вземат луди пари от гражданите, те самите вземат прилични месечни заплати, каквото могат - открадват, а вижте пътищата......!! ? В Северна България второкласните и третокласните пътища / по които също има много жертви/ са в окаяно състояние. За Южна България нямам наблюдения, но не вярвам да са по добри. Много от дейностите в една държава не са само въпрос на пари! Трябва умело ръководство, минимум бюрокрация, контрол и съответната отговорност от всяко длъжностно лице !!!! Ако са само тези камъни - ама поне на магистралата да ги няма, че имаме разрешена максимална скорост от 39 ме
  • 17 gost

    8 0 Отговор
    Идеята на политиците е да изгонят кадърните,интелигентните и стремящи се хора от държавата.Постигат го с купени медии,които заблуждават народа.Защо не показват успехите не младите,защо???Къде са сега да покажат за тези камъни.Няма ги!!!
  • 18 ФРАНКО

    4 0 Отговор
    Аз не мога да си го и представя дори ! Толкова народ минава от тази магистрала как досега толкова години никой не го е забелязал това нещо, от медии ли трябва да го разбираме и те да ни казват да се пазим.Тези виенетки за какво ги плащаме,къде са анализаторите и стратезите в АПИ ,че никой не го е видял досега.БОЙКО ,,,, има хора за уволнение в тези министерства. А на вас Факти - това е истинска статия която предпазва и предопреждава за да не стане инцидент дано са такива повече а не такива със станали вече инциденти.

    Коментиран от #20

  • 19 БББ

    8 0 Отговор
    Сещам се за един виц по този повод:
    Наш големец, няма да цитирам име, отива при свой колега в Италия на гости. Италианеца го поканил на вилата си, цял палат, скъпи вещи и т.н
    - Откъде имаш всичко това!? - попитал нашия.
    Онзи му показал в далечината една магистрала.
    - Виждаш ли тази магистрала? Отам са парите за това.
    Минало време, италианеца гостува на нашия. Нашият го кани на вилата си. Разкош! Огромна и скъпа.Дворец.
    - Ти пък откъде имаш толкова пари?- попитал италианеца.
    Нашия му посочил през прозореца:
    - Виждаш ли тази магистрала?
    - Не виждам никаква магистрала!Там няма нищо! отговорил онзи
    - Е, от там са парите за палата.
  • 20 Омерзен

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "ФРАНКО":

    Така ще е докато Съдебната система не заработи както трябва.Всъщност тя работи но за себе си.Най закостенялата и корумпирана система в България.Трябват кардинални промени или РЕВОЛЮЦИЯ!
  • 21 filo

    1 5 Отговор
    Айде стига сте мрънкали само за щяло и нещяло. Да, има проблем, но има и решение. Като че ли само в България има проблеми. Големия проблем тук са мрънкачите, на които винаги все друг им е виновен за всичко.
  • 22 Rtrr

    1 2 Отговор
    Хубаво е (даже е задължително) , да се реагира когато има подобни опассности, безхаберие и т.н. по българските пътища.
    От друга страна трябва да се опитаме да сме обективни!
    Като ви чета коментарите , не мога да повярвам, че говорите за същата държава, в която живея и аз!
    Пътища в България има още много да се строят - особено в северна България нещата са далеч от приемливи, но явно паметта на повечето от нас е много, много , много къса.
    Спомням си средата на 90те години - никакво движение, жалко подобие на пътища и нулева поддръжка.
    Това продължи до появата на ББ (те заявиха, че инфра структурата им е приоритет и мисля в някаква степен го доказаха)
    По отношение на далаверите в пътното строителство - дали някой си спомня стротелстеото на участъка Петник -Студена ?
    Станишев го помни дъс сигурност - 10 години и неясно колко пари.
    Тройнарчта коалиция - помни ли някой какъ договор беше пидготвен за изграждане и стопанисване на новите лотове от тракия?
    Струва си да си припомни човек!!!#
    Изказване на министър от БСП - "... ами то магистрала Струма няма да магистрала, а обикновен път., само името на пътя е магистрала". цитарам по памет , но дмисъла брше такъв. Дали цената щеше да същата като на изградената магистрала? Риторичен въпрос с ясен отговор -много по-скъпа.

    В заключение- ясно е, че винаги ще има някакви служители , инвестори ,търгаши,хитреци и т.н. дето си мислят , че ние глупаците ,които работят са им длъжни и те трябва да забогатеят бързо и

    Коментиран от #24

  • 23 Корковата тапа

    7 0 Отговор
    Има камъни - падат.
    Като свършат няма да падат. :)

    Пишете кога са свършили за да мога да минавам от там. :)
  • 24 БББ

    9 0 Отговор

    До коментар #22 от "Rtrr":

    Говориме за същата България, няма грешка. Но я се замисли, каква е площа на нашата страна и каква е площа на Унгария, например, или Румъния? Как тогава, Румъния, която имаше ужасни пътища/пътувал съм преди 1990 год/, та как те изградиха пътна мрежа за пример, а при нас все нещо се прави и все е недоправено. Ако си пътувар през Унгария, дори през 80-те години имаха перфектни пътища и улици, разбира се. А тук, в държавата в която и аз живея, постоянно се говори за едни пари при едни хора за едно нещо и накрая почти нищо. Знаеш ли че в България, най бедната страна от ЕС, има повече милионери на глава от населението отколкото в Румъния, Унгария, Полша и т.н. А най любопитното е че по-голямата част от тях са или бивши или настоящи управляващи или гравитиращи около власта.
    За това нямаме свестни магистрали, пътища, улици. За това пенсионерите умират от глад или се хранят от кофите за смет. За това младите и можещи хора са в чужбина, а тези които са тук нямат работа. Скоро имаше статия от г-н Ран. "България е в смъртоносна спирала" Защото голяма част от трудоспособното население е в чужбина, тези които работят тук са натоварени с всякакви данъци, такси и високи сметки от монополисти. Освен всичко друго, те, работещите, осигуряват пенсиите на пенсионерите. Обаче съотношението е 1:3 или повече.
    Та в държавата в която аз, ти и още около 5 милиона българи, цигани и всякакви други етноси живеем, е една чудесна хранилка за една шепа люде които преди избори се кълнат
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Георги

    2 0 Отговор
    Преди месец, двама отговорници за почистването на тревните площи по средата между двете платна около мантинелите, както си косяха единият от тях се наведе и метна в лявата лента пред колата ми камък, който добре че закачих с левият край на бронята и той отхвръкна, а не мина през радиаторите на колата. Карах със 150 км защото изпреварвах кола в дясната лента и нямаше къде да мина другаде. От Сливенската областна пътна инспекция дежурната ми каза, да си заведа щета, пък те после застрахователя, щял да си ги съди и те ще се оправят по съдебен път. Застрахователя ми отказа щетата. Може 1300 години да не сме си сменили името на държавата, но все повече се налага да се преименуване на Безхаберия - по прилягащо е за актуалното състояние на държавата.
  • 27 няма държава

    1 0 Отговор
    Няма държава,няма такава и няма и да има.Ние сме прасета и опитни мишки във собствената си държава и такива ще си останем.Ако беше в някоя нормална държава досега да са уволнили всички които са пропуснали тези камъни да седят не обезопасени и да чакаме всеки момент да стане инцидент.
  • 28 ГЕЛЕН

    0 1 Отговор
    АКО ГО ВИДИ БОЙКО ТОЗИ МОСТ ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА ЗА СЕКУНДИ
  • 29 Бесен

    1 0 Отговор
    Току що се обадих на дежурния от АПИ отговарящ за района на гр. Пловдив, твърдеше, че чува за проблема за първи път.
    Казах, че ще му се обаждам всеки ден и, че ще чува за проблема докато
    не го предаде на когото трябва, ако ще и лично на добре сложената ни
    министърка. направете го и вие!!!
  • 30 Wera

    0 0 Отговор
    Бойко вече ги е уволнил за случая.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове