2 256 9

Мъж заля деца с вряла вода (ВИДЕО)

Мъж заля деца с вряла вода (ВИДЕО)
Мартин Христов

Шокиращо видео във фейсбук разгневи множество българи в социална мрежа. Жена от Варна публикува в профила си кадрите, на които се вижда как мъж хвърля плик с вода по деца и родители, събрали се на детска площадка пред жилищен блок. Действието се развива пред блок 209 във варненския квартал "Кайсиеви градини" съобщава trafficnews.bg.

Във видеото се виждат как момченце свири на гайда, докато други деца играят на площадката. В този момент отнякъде плисва вода, а малчуганите започват да пищят от уплах.

"Деца, включително и моите, играещи в красива новопостроена детска площадка, бяха атакувани с вързана торба с вряла вода, хвърлена от петия етаж", разказва жената.

"По чудо торбата се пръсна и не удари никого, но деца, които бяха изгорени с врялата вода, пищяха от болка и уплаха", допълва тя.

Видеото, качено във фейсбук, е гледано над 170 хиляди пъти. Споделено е от почти 1500 души и е довело до лавина от коментари. Голяма част от хората са агресивни спрямо мъжа, хвърлил плика с водата, и открито зоват за саморазправа и насилие. Други обаче изразяват съмнение, че водата е била "вряла", като също така се възмущават на репликите, които се чуват от родители и деца след инцидента.

Сред коментарите авторката на публикацията твърди, че мъжът, който е хвърлил водата, е наркоман. Освен това бил и дилър на хероин.

"Всеки ден наркомани се редят на опашка пред входа", коментира жената.

"Спринцовки и игли са разхвърляни из околността!", допълва тя.

Друга жена споделя в коментарите, че също е водила детето си на опасната площадка. Редовно там по малчуганите били хвърляни различни неща - от яйца до орехи. Наскоро била изсипана и бутилка олио.

Варна / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • БЪЛГАРИН
  Отговор
  1 09:53  22.06.17
  Как така стигнахме до тук...
 • КАККАК
  Отговор
  2 10:04  22.06.17
  Комунизмът е виновен за всичко !
 • мдам
  Отговор
  3 10:21  22.06.17
  А къде са властите?????
 • А ся де
  Отговор
  4 11:20  22.06.17
  А някой самосезира ли се?

 • хахо
  Отговор
  5 12:54  22.06.17
  :Д според мен си е заслужено, защо свирят със скапана гайда зад скапания блок
 • ааааааа
  Отговор
  6 14:30  22.06.17
  Човекът наистина не е постъпил добре ама и малките не са цвете за мирисане ! Чуйте ги само как говорят пълна липсва на възпитание !
 • АБЕ ЕЙ
  Отговор
  7 16:32  22.06.17
  Какво се правите всички тука ,че не разбирате за какво става въпрос? Човекът ако е искал да му свирят на гайда е щял да отиде на гайдар-разбиршли....
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  8 01:14  23.06.17
  АБЕ ВРЯЛА ВОДА КОЙ ЩЕ НАЛЕЕ В НАЙЛОНОВА ТОРБА ТО ТОРБАТА ЩЕ СЕ РАЗТОПИ ПАНИКА И ПРОСТОТИИ АЗ ИМАМ ЕДИН КОМШИЯ С ТРОМПЕТ СВИРИ ИДВА МИ ДА ВЗЕМА НЕГО ТРОМПЕТ ЧЕ ДА НЕ КАЖА КЪДЕ ДА МУ ГО СЛОЖА
 • БЮИ
  Отговор
  9 17:58  24.06.17
  ДЕМОКРАЦИЯ КОЙ КАКВОТО ИСКА ТОВА СИ ПРАВИ ДЕЦАТА КРЕЩЯТ ПОД ПРОЗОРЦИТЕ МАЙКИТЕ НЕ ГИ ПОГЛЕЖДАТ ХОРАТА СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ И СЕ НАДЯВАТ НА ОБЩЕСТВЕН РЕД И СПОКОЙСТВИЕ В КЪЩИ А МА .......

Напиши коментар:


Публикувай