1 893 0

Пак смърт на пътя край Петрич

Пак смърт на пътя край Петрич
Мартин Христов

Броени часове след кървавия ад вчера при който на пътя Петрич -Първомай загинаха двама души, тази сутрин Петрич отново осъмна със смърт, пише struma.com.

На пътя от село Първомай за Беласица загина мъж, който изтървал управлението на колата си и се забил в крайпътно дърво. Георги.Методиев /38 години/ издъхнал на място.

Двигателят на колата буквално е влязъл вътре в купето и е притиснал водача, наложила се намесата на огнеборци, които да режат ламарини, за да го извадят.

Колата му е с десен волан, купил я от Англия, откъдето се върна преди месец. Предполага се, че Георги е заспал зад волана, колата се е движила без контрол, няма спирачен път.

Черната новина обиколи мълниеносно района. Хората са потресени. За по-малко от 24 часа, това е третата жертва на този път.

Вчера издъхнала след удар на мотора им в джип, зетят и племенникът на кмета на Кавракирово Ал. Треновски, Марин Димитров и Божидар Вангелов.

Полицаите в Петрич са ужасени от това, което се случва по пътищата в района. Само вчера те са констатирали 100 нарушения и са съставили над 100 акта. Рано тази сутрин арестуваха водач от Михнево с 4 промила алкохол.

Вчера още 3-ма пияни. Непрекъснатите проверка явно не плашат хората, коментират от полицията. Движението по пътищата е въпрос на култура на шофьорите, коментират хората.

Само за 20 дни в Петрич загинаха 6-има. Припомняме, че черната серия започна със смъртта на 2-ма от ромския квартал на Петрич и един млад мъж от Старчево, които загинаха при пробване на автомобил, обект на сделка. Вчера загинаха още 2-ма, днес живота си загуби Георги.

Благоевград / България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай