888 4

Цачева с внезапна проверка в Агенцията по вписванията

Министърът на правосъдието увери гражданите, че работата на администрацията ще се подобри

Цачева с внезапна проверка в Агенцията по вписванията
Константин Карагьозов

Работното време на Агенцията по вписванията за седмицата от 26 до 30 юни ще бъде от 8 до 19 часа. Всички отпуски на служителите бяха спрени със заповед още в четвъртък. А гражданите, които се редят, за да подадат своите финансови отчети, вече ще чакат в салона на агенцията, а не отвън. Това разпореди днес министърът на правосъдието Цецка Цачева, след като провери на място как работи Агенцията по вписванията.

Строгите мерки за подобряване на работата на държавната администрацията с граждани и премахване на опашките във всички ведомства идват след разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов.

„Днес получих сигнал от граждани, че въпреки взетите мерки пред Агенцията има опашка от над 30 души. Това най-малкото е неприятно при 30 градуса температура. Затова разпоредих незабавно хората да бъдат пуснати вътре в салона, където има климатик. И дойдох на място да проверя ситуацията и да чуя лично от гражданите какви са проблемите им“, каза министър Цачева.

Тя увери гражданите, че подобряването на работата на администрацията ще е системна практика и при нови сигнали ще се реагира незабавно.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Трол
  Отговор
  1 17:17  23.06.17
  Да забранят внезапните появявания на госпожата. Може да предизвика сърце-туп, сърце-гръм, сърце-тряс и други сърдечни проблеми.
 • Тази е рептилка
  Отговор
  2 18:04  23.06.17
  Тази е третата по големина рептилка в БЪЛГАРИЯ, която е най-голямата в челната тройка в краденето на милиарди левове и уж има ред и дисциплина бре, че нагла очилата изцъклена кукона. Рептилка Гущерова Кьоравова
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  3 23:30  23.06.17
  Внезапни проверки и разпореждания-специални, за да може администрацията да работи нормално? Алооууу, оФци, вдигнете тия робски глави бре! И министърката не знае проблемите на гражданите, не знае за отношението на чиновниците, не знае за опашките отвън в жегата, та на внезапната проверка са поканени специално журналисти? Поредния евтин, тривиален и елементарен ПР.
 • неутрален
  Отговор
  4 15:16  24.06.17
  ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. ПРИ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ Е ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДЕНА. СЕГА ЩЕ Е СЪЩОТО-пиари, пукотевици, шум и си правят същото, което им е угодно. Тиквока нали беше забранил да се ползватслужебни автомобили, а да пътуват с градски транспорт, наснимаха Петкова с метрото от Люлин, Калфин едвам се вмъкна в електромобилче, други се снимаха с колелета и т.н., но само след снимките всичко си тръгна по старо му. ХАРЧАТ, ЗАБЛУЖДАВАТ, УВЕЛИЧАВАТ СИ ЗАПЛАТИТЕ, ПЪТУВАТ С НАЙ-КОНФОРТНИ ВОЗИЛА, Е ПРЕДИ ДЕН ТИКВОКА МНОГО СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНО СЪОБЩИ, ЧЕ ИМА КОЛИ НА 9 ГОДИНИ, АХ ГОРКИТЕ ТЕ, ДЕН ПО-СКОРО ДА БЪДЕ НАКАЗАНО ОТ НАЧАЛНИКА НА ТИКВОКА, НЕГОВОТО МРЪСНО И КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Тази кукондела не я избраха избирателите от Плевен и за народен представител, но Тиквока я направи министърка. ПОРНОГРАФИЯ!

Напиши коментар:


Публикувай