869 4

Цачева с внезапна проверка в Агенцията по вписванията

Министърът на правосъдието увери гражданите, че работата на администрацията ще се подобри

Константин Карагьозов

Работното време на Агенцията по вписванията за седмицата от 26 до 30 юни ще бъде от 8 до 19 часа. Всички отпуски на служителите бяха спрени със заповед още в четвъртък. А гражданите, които се редят, за да подадат своите финансови отчети, вече ще чакат в салона на агенцията, а не отвън. Това разпореди днес министърът на правосъдието Цецка Цачева, след като провери на място как работи Агенцията по вписванията.

Строгите мерки за подобряване на работата на държавната администрацията с граждани и премахване на опашките във всички ведомства идват след разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов.

„Днес получих сигнал от граждани, че въпреки взетите мерки пред Агенцията има опашка от над 30 души. Това най-малкото е неприятно при 30 градуса температура. Затова разпоредих незабавно хората да бъдат пуснати вътре в салона, където има климатик. И дойдох на място да проверя ситуацията и да чуя лично от гражданите какви са проблемите им“, каза министър Цачева.

Тя увери гражданите, че подобряването на работата на администрацията ще е системна практика и при нови сигнали ще се реагира незабавно.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Трол
  Отговор
  1 17:17  23.06.17
  Да забранят внезапните появявания на госпожата. Може да предизвика сърце-туп, сърце-гръм, сърце-тряс и други сърдечни проблеми.
 • Тази е рептилка
  Отговор
  2 18:04  23.06.17
  Тази е третата по големина рептилка в БЪЛГАРИЯ, която е най-голямата в челната тройка в краденето на милиарди левове и уж има ред и дисциплина бре, че нагла очилата изцъклена кукона. Рептилка Гущерова Кьоравова
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  3 23:30  23.06.17
  Внезапни проверки и разпореждания-специални, за да може администрацията да работи нормално? Алооууу, оФци, вдигнете тия робски глави бре! И министърката не знае проблемите на гражданите, не знае за отношението на чиновниците, не знае за опашките отвън в жегата, та на внезапната проверка са поканени специално журналисти? Поредния евтин, тривиален и елементарен ПР.
 • неутрален
  Отговор
  4 15:16  24.06.17
  ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. ПРИ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ Е ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДЕНА. СЕГА ЩЕ Е СЪЩОТО-пиари, пукотевици, шум и си правят същото, което им е угодно. Тиквока нали беше забранил да се ползватслужебни автомобили, а да пътуват с градски транспорт, наснимаха Петкова с метрото от Люлин, Калфин едвам се вмъкна в електромобилче, други се снимаха с колелета и т.н., но само след снимките всичко си тръгна по старо му. ХАРЧАТ, ЗАБЛУЖДАВАТ, УВЕЛИЧАВАТ СИ ЗАПЛАТИТЕ, ПЪТУВАТ С НАЙ-КОНФОРТНИ ВОЗИЛА, Е ПРЕДИ ДЕН ТИКВОКА МНОГО СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНО СЪОБЩИ, ЧЕ ИМА КОЛИ НА 9 ГОДИНИ, АХ ГОРКИТЕ ТЕ, ДЕН ПО-СКОРО ДА БЪДЕ НАКАЗАНО ОТ НАЧАЛНИКА НА ТИКВОКА, НЕГОВОТО МРЪСНО И КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Тази кукондела не я избраха избирателите от Плевен и за народен представител, но Тиквока я направи министърка. ПОРНОГРАФИЯ!

Напиши коментар:


Публикувай