6 347 5

Младо момче загина при катастрофа с мотор

Младо момче загина при катастрофа с мотор
Мартин Христов

Младо момче загина, след като катастрофира с мотора си на пътя Поморие-Ахелой, съобщава Бургаската младежка телевизия.

Не е ясно кога точно е настъпил инцидентът, тъй като с часове трупът на 22-годишния помориец Димитър е стоял в канавката, заедно с катастрофиралия мотор.

От полицията съобщават, че е получен сигнал вчера около 10:50 ч., където в района около солниците е забелязано тялото и превозното средство.

След извършен оглед е установена самоличността на младото момче. Близки на загиналия Митко не могат да повярват на случилото се. Твърдят, че е изключително примерен младеж, който винаги спазвал правилата на пътя и не могат да си обяснят трагедията.

„В рамките на образуваното досъдебно производство ще се изясняват причините за инцидента“, съобщават от полицията.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • БАЙ ГАН4О
  Отговор
  1 22:05  24.06.17
  Някой го е избутал от пътя и е избягал,но ще констатират ,че сам се е убил,това е ясно,затова е добре всеки да е с камера на която се вижда случващото се
 • Бай Иван
  Отговор
  2 01:48  25.06.17
  Жалко за момчето... бъдете толерантни към мотористите, почти всяка грешка е фатална
 • Моторист
  Отговор
  3 02:20  25.06.17
  Моля всички кандидат "моторджии" и настоящи такива! Опитвайте да управлявате Мотора в зона, лесно забележима в огледалата на автомобила, тъй като, когато се лутате из платното, действията ви са неясни за "Шофьора на движещото се пред/встрани от вас МПС! Аз също съм моторист. Опитвам да спазвам тази тънкост и съм си го поставил, като задача да свикна! И много ви моля, като шофьор на автомобил! Никога... Ама никога не предприемайте нерегламентирано изпреварване, особено от дясната страна, тъй като никой не ви очаква точно там! Пазете се и знайте, че скоростта увлича, но живота е по ценен от еднократнната доза адреналин!
 • СТАР ЕМЗЕТАДЖИЯ
  Отговор
  4 08:40  25.06.17
  Братя, освен всички други правила, ще ви кажа още едно, което ви гарантирам, че ако спазвате, ще намалите риска за живота си до минимум. На когото съм го казал, все още е жив. НИКОГА НЕ КАРАЙТЕ МОТОЦИКЛЕТА ПРОСТО ЗА УДОВОЛСТВИЕ. КОГАТО СЕ КАЧИТЕ, ТРЯБВА ДА ТРЪГНЕТЕ, ВЪРШЕЙКИ РАБОТА, ТРЪГВАЙТЕ САМО ЗА ДА ОТИДЕТЕ НЯКЪДЕ, НЕ ПРОСТО ЗА ДА КАРАТЕ. Звучи уникално тъпо, но е доказано с годините. Когато караш просто за кеф, вероятността от грешки и непремерени рискове е огромна. Когато имаш мисия да стигнеш някъде, мозъка разсъждава по друг начин! Пробвайте и ще видите. Всичко друго е алабала.... Не е нужно мисията ви да бъде да спасите света, може да е да си купите пакетче семки от другия край на града или да стигнете до една поляна. Но винаги пътувайте с цел, така мозъка ви е съвсем друг. Така карайки, описвайте траекториите само с цел да ги преминете, а не с цел да се гъзареете и да вдигнете максимум скорост. Ако го осъзнаете, животът ви ще се промени завинаги, както и стила на каране.

  Коментиран от #5

 • СТАР АЛФИСТ
  Отговор
  5 00:25  27.06.17

  До коментар #4 от "СТАР ЕМЗЕТАДЖИЯ":

  То и с леките автомобили е същото - да излезеш да се поразходиш вечерта из града без цел е аналог на това което ти казваш за моторите .

Напиши коментар:


Публикувай