1 784 5

Стефан Данаилов: Интересът ми към жените се връща

Стефан Данаилов: Интересът ми към жените се връща
Мартин Христов

По едно време си мислех само за смъртта, но постепенно нещо започна да ме измъква, имам внуци, които имам нужда от мен. Най-тежкият момент беше, когато трябваше да ми кажат каква е диагнозата. Това призна големият актьор Стефан Данаилов, който успя да пребори левкемията.

"Мислех си, че след като ми взеха биопсията, веднага ще разбера резултата, но се оказа, че не е така. Само се надявах да имам повече време, за да си подредя нещата", каза още Ламбо пред bTV.

"Изплувах, защото съм див характер. Мария се държеше, докато трябваше да ми дава сили. Може и да сме си мълчали, но аз си знаех, че там ми е другарчето. Тя беше много търпелива, миличката. Отиде си с думите „Болен те оставам””, добави актьорът.

Актьорът призна още, че въпреки всичко, си пийва по малко, но го удряло в краката. Сега стигнал до извода, че е по-добре да пие в леглото.

"Ако жените спрат да ме вълнуват, да си отивам и да си лягам горе при Мери. Усещам, че интересът ми към тях се връща”, каза още той. "Цял живот съм ухажвал жени. От войник съм се борил за едно момиче".

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 20:24  25.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 2 21:45  25.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 3 23:54  25.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 4 00:04  26.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Нострадамус
  Отговор
  5 04:05  26.06.17
  Бай Стефане, да не си изкукуригал вече е? Не че не ти е време, просто прибирам се у дома и учи как се казваше човекът по време на комунизма.

Напиши коментар:


Публикувай