1 362 2

Марешки се отказва от имунитета си

Лидерът на "Воля" отрече обвиненията да е оказал влияние върху агенцията и инспекторите по контрола

Марешки се отказва от имунитета си
Константин Карагьозов

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки заяви, че ще се откаже от имунитета си на депутат, тъй като е принципен в позициите си. Той припомни, че е инициатор на референдум с искане точно за отпадане на имунитета.

Той призова от Главната прокуратура да направят публични записите, на които се чува как той заплашва конкуренти в аптечния бизнес. Той призова, ако има такива записи, те да се извадят дори и да не са от този период, за който се отнася обвинението, повдигнато му от прокуратурата.

"Нямам време да се занимавам с тези неща", бе коментарът на Марешки по повод обвиненията са влияние върху агенцията и инспекторите по контрол. Според него в момента има много по-голям конфликт на интереси при негови конкуренти.

Според бизнесменът същото се случва и в търговията с горива. "Мои конкуренти правят същото, в което аз съм обвинен. Подбиват ми цените, за да убият мой бизнес", заяви Марешки.

"Ако искам аптека, ще си отворя аптека, ако искам да търгувам с горива, ще си отворя бензиностанция", категоричен е Марешки по повод обвиненията, вярвайки че те не отразяват пазарните условия.

"Трябва да се преборим за една нормална България. Прокуратурата трябва да работи в интерес на обществото, а не за определени хора. Няма кой да защити хората", заяви Марешки.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • незнайко
  Отговор
  1 10:33  28.06.17
  САМО ТАКА. Браво на Марешки. Цацаров е предател на народа и лобира за мутрите !
 • на малкия месия
  Отговор
  2 10:33  28.06.17
  С пожелание за бърз, качествен съд и присъда ! Ама все пак да не забравяме, къде живеем !

Напиши коментар:


Публикувай