2 835 9

Екипът на Радев не пуснал Цветанов на среща с кмета на Свищов

Екипът на Радев не пуснал Цветанов на среща с кмета на Свищов
Снимка: Архив
Светослава Ингилизова

Парламентарната група на ГЕРБ осъди действията на президента Румен Радев по време на срещата му с кмета на Свищов вчера. Това стана чрез декларация, прочетена днес от парламентарната трибуна.

Вчера държавният глава посети Свищов по повод 140-та годишнина от освобождението на града от турско робство. На срещата с кмета обаче екипът на президента не допуснал депутати от региона, включително и самия лидер на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Остава усещането във всички, че вчерашният ден, който трябваше да е денят, в който всички трябваше да бъдем заедно и трябваше всеки един от нас да даде заслуженото, като представители на съответните институции, да покажем единство и да покажем, че действително заедно в такива празнични дни можем да бъдем обединени, а не разединени. В Конституцията е записано много ясно в глава 4 - "президентът е държавен глава и той олицетворява единството на нацията и представлява България в международните отношения". Бихте ли ми казали с кое си действие президентът изпълни с функционална компетентност и съдържание президентската институция във вчерашния ден?", каза Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • толстой
  Отговор
  1 12:03  28.06.17
  Мунчо го е страх и от сянката си ! За това не иска да се вижда с депутати!
 • Андре
  Отговор
  2 12:08  28.06.17
  Ако е вярно, значи г-н Радев го е напекла жегата, тъпа постъпка...
 • Методи
  Отговор
  3 12:44  28.06.17
  Президента е Руска подлога и е под прякото подчинение на червената парцалана Нинова която се отчита директно в Москва!Президента ни е подставено лице на друга държава!Какво да очакваме от него-само скандали и АНТИБЪЛГАРСКИ действия!Само това може да се очаква от руски шпионин,да се надяваме ,че след четири години няма рублите да му купят още един мандат!
 • Ай сиктир бе
  Отговор
  4 13:53  28.06.17
  К'ва среща при кмета? Цветанов трябва да е в кауша и не само той ами много други негови другари от ГЕРБ. Къде изчесна тефтерчето на Златанов? Кой гръмна КТБ-то? АЕЦ Белене? Нагледци!!!!! Когата и да срещне президента на РБ,без значение кой е, трябва да пита Ц.Ц. горните въпроси и то пред журналята. Да е ясно, да се знае, да не се забравя за модела КОЙ и какви са ги сътворили тези хубостници, който му четат морал. НАГЛЕДЦИ!!!

 • герберизми с клизми
  Отговор
  5 14:42  28.06.17
  Истината е че Цв Цв не е бил по цвички и затва не са го допуснали ? Поредната герберска партенка !
 • Аз аз
  Отговор
  6 15:13  28.06.17
  ...”много герберасти изпълзяха”...каза един партийно необвързан ...
 • Обединител
  Отговор
  7 18:48  28.06.17
  Аз пък мисла, че требе да ги пуска и у леглото си. Да са заедно де.
 • случаен
  Отговор
  8 08:20  29.06.17
  Мама, я льотчика люблю, мама, я льотчика хачу, он летает нависоко... Да са живи и здрави 54-те процента, симпатизанти на президента льотчик! За съжаление, проценти, това е вашият президент, не нашият!
 • Хитър Петър
  Отговор
  9 11:51  30.06.17
  Ами Цветанов да иде в някое циганско гето където е основния електорат на ГЕРБ и да празнува, никой няма да го спре. Ако не е поканен на срещата и аз небих го пуснал

Напиши коментар:


Публикувай