1 492 9

1000 декара с жито изгоряха при пожар край Плевен (ВИДЕО)

1000 декара с жито изгоряха при пожар край Плевен (ВИДЕО)
Снимка" ИнфоПлевен
Светослава Ингилизова

Около 1000 декара с жито изгоряха при пожар край Плевен днес. Огънят тръгнал от сухи треви, но бързо се прехвърлил върху посевите, съобщи БНТ.

Пламъците и силният дим са били забелязани от живеещи по високите етажи в близкия квартал "Дружба". Жители на комплекса разказаха, че са усетили мирис на пушек.

Няма поражения по близките до квартала вили в местността „Момин геран", казаха собственици на имоти там. Огънят е потушен от пет противопожарни автомобила. Няма пострадали хора.

Плевен / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • BBB
  Отговор
  1 20:36  01.07.17
  Да изперат малко парите от застраховката.
 • На сушат и градушката помадга
  Отговор
  2 20:55  01.07.17
  Спрът ли Евро Субсидиите, ще УВЯХНАТ АРЕНДАТОРИТЕ. Наблюдава се продажба на крупни парцели земя, от същите, докато инерцията за щастие идеален модел за икономика, печалба, мечти и илюзията, че сме хванали ГОСПОД за шушлека ЩЕ СЕ ИЗПАРИ, когато САЩ и ЕС ще признаят че са САПУНЕНИ МЕХУРИ и тогава АДИО РИО и ИЗВИНЯВАЙТЕ ЧЕ СЕ ВИДЯХМЕ. Надеждата в АГРОТО е все едно да вярваш че морето ще се подкваси и от нас се иска само ЛЪЖИЦА. Но пасаран братми, света е в КРИЗА и КРАВАТА НИ Е МЪЖКА. ЛОШОТО ОЩЕ НЕ СЕ Е ПОКАЗЛО.
 • Насо
  Отговор
  3 22:13  01.07.17
  Дано имат застраховка, че е страшно. Както жандармерията пази черешите. Така и тези хора трябва да си наемат охрана било от крадци или подпалвачи.

  Коментиран от #4

 • onq s konq
  Отговор
  4 22:38  01.07.17

  До коментар #3 от "Насо":

  ЗНАЧИ...Не можеш да получиш евросубсидии,ако нямаш застраховка "пожар","градушка" и т.н.И оше- претендирам да съм макар и не напълно в нещата,но НЕ СЪМ ЧУЛ ЗА СЛУЧАЙ НА УМИШЛЕНО ЗАПАЛВАНЕ НА ПОСЕВ и е нормално,защото ...ЗЪРНЕНАТА МАФИЯ Е АБСУРД ДА ГО ДОПУСНЕ!А че в Добруджа където ми е земята си има доста цигани е факт,НО НЕ СЕ ПИПА и е нелепо да се прави паралел между кражба на плодове и пшеница,царевица и слънчоглед от друга страна.А се е случило,а са изринали циганите "от корен" без никакви полиции и разследвания ...и те си го знаят!Така че споко-всичко работи като добре смазан механизъм и рентата е от 90лв/дка НАГОРЕ.

  Коментиран от #5


 • тежко е
  Отговор
  5 00:09  02.07.17

  До коментар #4 от "onq s konq":

  Лъжеш, 90.00лв никой вече там не дава рента за дка. Нито Балчик, нито Гурково. От цена 2,700 - 2,800 лв за декар днес цените спаднаха в с.Селце,Горун, Вранино до 2.200 а в Каварна 2,100 лв. Щастливи са верующите, надявай се Х на пияни жени.Докато си заклатиш щастливо краката, ще седнеш одряман на земята. НЯМА ДЪРЖАВА В СВЕТА, КОЯТО ДА ИМА ПЕЧЕЛИВША АГРАРНА СИСТЕМА. ТОЗИ ОТРАСЪЛ СЕ КРЕПИ ВИНАГИ НА ДОТАЦИИ ОТ ДЪРЖАВАТА/СИСТЕМА ИЗКУСТВЕН ЖИВОТ-дърпат шалтера и сори-бай/. тИ МАРУЛЧО И ТУЙ НЕ ЗНАЕШ ЧЕ НАС НИ ДОТИРА НЕ БЪЛГАРИЯ А ЕС. А ЕС Е НЕЩО КАТО ЛЮБОВНИК, ДНЕС ГО ИМА НО ЗА УТРЕ НИЩО СЕ НЕЗНАЕ. А България финансово е в наведено положение и отворено задно помещение. Неизвестно защо големи парцели в Каварна 100, 200, 300 дка. се плъзгат вече 2,200 лв.а бяха 2,800. Почакай, време покажет.

  Коментиран от #7

 • Т.Живков
  Отговор
  6 02:28  02.07.17
  Това бяха гори до преди 2-3 години нормално е да се запали какво прави нива през пътя на жк.Дружба аман от гашници земеделци малко му е
 • onq s konq
  Отговор
  7 02:55  02.07.17

  До коментар #5 от "тежко е":

  От няколко години е ПОВЕЧЕ ОТ ДОБРЕ..."кадърник" такъв:)А какво ще става по-нататък,ако ми затрябва Ванга,ще те викам тебе да предричаш бъдещето.А ако не вярваш на мен-питай местните хора колко вземат,всеки ще ти каже.Подозирам че си си продал земята на безценица и сега злобееш яко,но...за е.ано дупе цяр няма.Соррри!

  Коментиран от #9

 • 8 16:05  02.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Няма съмнение че ще си СОРРИ
  Отговор
  9 18:15  02.07.17

  До коментар #7 от "onq s konq":

  Като въшка на чело, самодоволно излизаш на показ. С такова правителство и политика да се надяваме за светли бъднини, трябва да си наивник или "образован" цървул. Силата на една страна се дължи на усилията и труда на НАРОДА. А ти не си част от него. Субсидиите са ПОД ВЪПРОС а без тех АГРАРНАТА ДЕЙНОСТ Е БИЛА ВИНАГИ ПРОБЛЕМНА И ГУБЕЩА. България няма сила за тази дейност. Ще си СОРРИ БЕЗ СЪМНЕНИЕ.

Напиши коментар:


Публикувай