1 950 6

Нападнаха екип на Спешна помощ

Нападнаха екип на Спешна помощ
Снимка: Архив
Светослава Ингилизова

Екип на Спешна помощ е нападнат заради закъсняла линейка, съобщи пред Фокус говорителят на Центъра за спешна помощ в София Катя Сунгарска.

Тя обясни, че в час пик е получен сигнал за посещение от медицински екип. Линейката е пристигнала след 40 минути заради изключително натоварения ден.

"Толкова много повиквания имахме, а всички бяха от спешни, по-спешни. По-голямата част бяха улични, имахме много повиквания за деца. Забавихме линейката 40 минути, като през цялото време сме държали връзка с тях - съветвали сме ги, казвали сме им, че първата освободена линейка ще дойде", добави Сунгарска.

"При пристигането ба екипа на място близките на пациента са проявили агресия и са ударили шамар на шофьора на линейката. "Лекарката е стресирана. Въпреки, че констатираното на място състояние не е изисквало оказването на спешна помощ, пациентът е хоспитализира със съмнения за вирусно заболяване", каза още говорителят на Центъра за спешна помощ.

Само в рамките на деня заради високите температури има повече от 220 вече повикванията за спешна медицинска помощ в столицата. Медицинските екипи са оказали помощ при над 30 случая на колабирали хора и около 20 деца с оплаквания.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Парламента
  Отговор
  1 21:26  01.07.17
  Хората да се обърнат към парламента, където определят съдбата на България. Там седят 240 излишни, които раздуват чиновничеството, което смуче кръвта на народа. Време е да си намалят броя на 100 и оттам да се намали цялото чиновничество и да се спестят от порядъка на 10-20 милиарда, с които да се спаси България.
 • glgl
  Отговор
  2 22:56  01.07.17
  Дали биячите не са пак сиганите от малцинството ?
 • Драйвър
  Отговор
  3 23:28  01.07.17
  Циганите не се лекуват ,а чакат да стане на умиране и ползват спешната помощ за БЕЗПЛАТЕН ЛЕКАР!Докато не задължат циганите да си плащат осигуровки и да се лекуват както повечето Българи -при личен лекар проблемите няма да се решат!Той е стоял цяла седми с кашлица и температура и като положението му се влошило тотално се сетили да звънят на спешна помощ!Обърнали са спешната помощ от медицинска помощ при инциденти в БЕЗПЛАТЕН ЛЕКАР!До кога тази държава за едни ще е майка ,а за други мащеха,до кога ще мъкнем тези кърлежи на гърба си!Кога някой ще ги научи ,че освен права и свободи имат и ЗАДЪЛЖЕНИЯ към тази държава!
 • Колю
  Отговор
  4 06:55  02.07.17
  Не само няма да ги научи , а и още им налива. Плащане за изборите се нарича . А на тях плащат ,защото ще се извъртят другия път. А ти , който имаш каквито и да е убеждения и морал ще трябва да плащаш за избора си и да носиш двете страни на гърба си. И цигани и политици смучат от теб.
 • 5 15:36  02.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • един
  Отговор
  6 12:30  04.07.17
  Решението е само едно- трябва да се разреши на всеки лекар да носи пистолет, и когато циганин го докосне, да има право без всякакви обяснения да го .. сещате се.

Напиши коментар:


Публикувай