1 090 1

Спасиха мъж, изпаднал в кома

Младият баща спасил сина си от удавяне

Спасиха мъж, изпаднал в кома
Венцислав Михайлов

Лекари в УМБАЛ - Бургас върнаха към живота 32-годишен мъж, изпаднал в кома, докато спасява сина си от удавяне, съобщиха от лечебното заведение.

Младият баща е третият тежък случай на удавяне, който завършва с хепиенд, благодарение на лекарите от Отделението по анестезиология и интензивно лечение на УМБАЛ Бургас. 32-годишният баща Константин С. от Молдова отново може да прегърне семейството си и да продължи нормалния си живот, благодарение на лекарите от Отделението по анестезиология и интензивно лечение на УМБАЛ Бургас.

Днес той бе изписан от Реанимацията на Бургаската болница в отлично състояние, след като на 30-ти юни бе транспортиран в кома от плажа в Слънчев бряг.

Сн. МБАЛ-Бургас Константин е баща-герой, защото рискува живота си, за да спаси от удавяне десетгодишния си син. Момчето вика за помощ, Константин се хвърля във водата и успява да му помогне, но той самият потъва. На плажа екипите на Бърза помощ му правят сърдечен масаж и го интубират, след което го транспортират в УМБАЛ Бургас в тежко състояние.

Днес мъжът напусна отделението без чужда помощ и с огромна усмивка. „Благодаря Ви за грижите и за това, че спасихте живота ми”, каза младият баща, който си направи снимка за спомен с екипа на Реанимацията.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Vulpes
    Отговор
    1 16:40  03.07.17
    Ей можело и нещо хубаво да напишете!

Напиши коментар:


Публикувай