5 Юли, 2017 12:46 7 999 9

Бебето на бияча от "Шейново" няма да носи името на баща си

  • бебе-
  • шейново

Родитeлката не иска да вижда мъжа, посегнал на д-р Гагова

Бебето на бияча от "Шейново" няма да носи името на баща си - 1

Майката на бебето, чиято плацента генетикът с криминално досие Владимир Стоянов така и не получи, е силно разстроена и шокирана от случилото се.

Жената, за която екипът на “Шейново” се грижи всеотдайно от събота, без да позволи инцидентът да повлияе на отношението му, е отказала да запише бебето с името на бащата.

Тя е родила син със секцио, извършено от д-р Гагова. Веднага след операцията бащата е започнал настоятелно да иска да получи плацентата, твърдейки, че директорът на болницата доц. Румен Велев му е обещал. "Абсолютна лъжа", коментира д-р Велев.

Той дори не питаше за състоянието на бебето, разказва шокирана колежка на д-р Гагова от съботната смяна.

Освен това майката е помолила полицията да ѝ съдейства да вземе лични вещи и необходимите за бебето неща от дома им, пише "24 часа".

Тя вече е била там, придружена от униформените, и изнесла багаж. Вероятно това се е случило, докато Стоянов бе в ареста, така че е избегнала срещата с насилника.

Жената не желаела повече да има общо с мъжа, посегнал на лекарката. Именно затова записала сина им със своето име - все едно бащата е неизвестен.

Задържаният Владимир Стоянов се държа нагло в съда, смя се и дори обвини докторката в лъжа. Това стана във вторник в Софийския районен съд, където прокуратурата поиска постоянен арест за насилника, ударил в лицето д-р Албена Гагова на 1 юли по обяд.

В съдебната зала Стоянов се провикна, докато прокурор Стела Карабова обясняваше за предишните му осъждания, по които е реабилитиран. Те са за притежание на дрога, грабеж и незаконно влизане в страната. Мъжът има 2 висящи дела - за отмъкнат от ученик сребърен синджир и неволен палеж. Разследват го и за укриване на 22-ма иракчани в къща в София. “Това няма нищо общо с делото”, извика той.

Съдия Кирил Димитров му обясни, че ще му даде думата, но Владимир отново се обади и заяви, че няма никакви доказателства срещу него.

"Искам записи от камери и свидетели", каза той. Едва след претенциите му прокурор Карабова успя да каже, че още на 1 юли полицаи са се обадили по телефона на Стоянов, но след като е разбрал кои са, веднага е затворил.

Тя потвърди и информацията, че след като е ударил лекарката, генетикът е подстригал косата си. “Опитал се е да провали разпознаването”, каза Карабова, но въпреки това д-р Гагова не се объркала, а посочила именно него.

Стоянов дори си позволи да хвърли вината за боя над д-р Гагова: “Аз вчера цял ден по телевизията гледам, че пострадалата не помни какво се е случило. Има травма на главата. Сега уж нещо си спомняла, след като някой, който не е пряк свидетел, казал, че нещо се случило. Несправедливо са прехвърлили вината на невинно лице. В случая аз”, заяви мъжът.

Макар да няма преки очевидци или камери, към момента категорично е ясно, че Стоянов е ударил лекарката, която получила сътресение, счупени кости в носа, рана на горната устна и синини, обясни магистратът. Заради висящите му дела, “бруталното и грубо” посегателство срещу лекарката и остриганата коса Димитров го остави в ареста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пони

    13 39 Отговор
    Никаде не чухме неговата версия за случката . Няма случайни неща . Явно много му е писнало та да я бие така.Писнани от гнусните изнудвания по болниците

    Коментиран от #3

  • 2 Зомбайо

    12 31 Отговор
    Аз съм на страната ба Владимир Стоянов. След политиците и ченгетата лекарите са следващите по ред търгаши. Те са просто едни бизнесмени, никакви доктори не са. 99% мислят само за парите и не им пука за пациентите. А това с плацентата и стволовите клетки е мега бизнес, затова не му я дават.
  • 3 Гошо

    51 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пони":

    Неговата версия е написана - пледира невинен, иска "камери и свидетели". Това, което се е случило между него и лекарката като разговор, няма никакво значение. Каквото и да е казала, той няма абсолютно никакво право да я удря. Какъв боклук трябва да си, за да изпратиш жена в безсъзнание, след което да избягаш? Прочети му предишните деяния, този е класически случай на опечен престъпник, навлек за обществото.

    Коментиран от #4

  • 4 Хайко

    6 31 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо":

    Нещо си се объркал!
    Неговата версия на случилото се не е написана никъде!!! Т.е. от момента на влизане в болницата примерно до случилото се!!
    ОТ къде да знаем че въпросната докторка не му е посегнала или не го е предизвикала с нещо...както написа Зомнайо - лекарите се превърнаха в долни търгаши...
    Добре че беше този случай че да разберем и ние че тази плацента струва пари и то много...аз лично винаги съм мислил че тя се изхвърля - колко съм бил заблуден...
    А търговията с кръв и кръвна плазма....? Да ли някой ден ще се освети?

    Коментиран от #6

  • 5 генетик 2

    20 3 Отговор
    на този боклук не му изхвърляйте скалпа, пратете ми го, събирам ги
  • 6 antropos

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хайко":

    Много сте зле с оня, когото подкрепяш! Да ви светна, че плацентата върши работа само на детето. Спорно е дали и родителите биха имали полза.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 име

    3 10 Отговор
    Ненормалник, ненормалник, но... детето да не е собственост на майката, че тя да решава?

    Коментиран от #9

  • 9 Кака Гинка

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "име":

    Ясно е,че нямат сключен брак, щом е записала детето на нейно име.При съжителство на семейни начала партньорите се споразумяват сами чия фамилия ще носи детето.Иначе по закон трябва да носи името на бащата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове