7 222 9

Бебето на бияча от "Шейново" няма да носи името на баща си

Родитeлката не иска да вижда мъжа, посегнал на д-р Гагова

Венцислав Михайлов

Майката на бебето, чиято плацента генетикът с криминално досие Владимир Стоянов така и не получи, е силно разстроена и шокирана от случилото се.

Жената, за която екипът на “Шейново” се грижи всеотдайно от събота, без да позволи инцидентът да повлияе на отношението му, е отказала да запише бебето с името на бащата.

Тя е родила син със секцио, извършено от д-р Гагова. Веднага след операцията бащата е започнал настоятелно да иска да получи плацентата, твърдейки, че директорът на болницата доц. Румен Велев му е обещал. "Абсолютна лъжа", коментира д-р Велев.

Той дори не питаше за състоянието на бебето, разказва шокирана колежка на д-р Гагова от съботната смяна.

Освен това майката е помолила полицията да ѝ съдейства да вземе лични вещи и необходимите за бебето неща от дома им, пише "24 часа".

Тя вече е била там, придружена от униформените, и изнесла багаж. Вероятно това се е случило, докато Стоянов бе в ареста, така че е избегнала срещата с насилника.

Жената не желаела повече да има общо с мъжа, посегнал на лекарката. Именно затова записала сина им със своето име - все едно бащата е неизвестен.

Задържаният Владимир Стоянов се държа нагло в съда, смя се и дори обвини докторката в лъжа. Това стана във вторник в Софийския районен съд, където прокуратурата поиска постоянен арест за насилника, ударил в лицето д-р Албена Гагова на 1 юли по обяд.

В съдебната зала Стоянов се провикна, докато прокурор Стела Карабова обясняваше за предишните му осъждания, по които е реабилитиран. Те са за притежание на дрога, грабеж и незаконно влизане в страната. Мъжът има 2 висящи дела - за отмъкнат от ученик сребърен синджир и неволен палеж. Разследват го и за укриване на 22-ма иракчани в къща в София. “Това няма нищо общо с делото”, извика той.

Съдия Кирил Димитров му обясни, че ще му даде думата, но Владимир отново се обади и заяви, че няма никакви доказателства срещу него.

"Искам записи от камери и свидетели", каза той. Едва след претенциите му прокурор Карабова успя да каже, че още на 1 юли полицаи са се обадили по телефона на Стоянов, но след като е разбрал кои са, веднага е затворил.

Тя потвърди и информацията, че след като е ударил лекарката, генетикът е подстригал косата си. “Опитал се е да провали разпознаването”, каза Карабова, но въпреки това д-р Гагова не се объркала, а посочила именно него.

Стоянов дори си позволи да хвърли вината за боя над д-р Гагова: “Аз вчера цял ден по телевизията гледам, че пострадалата не помни какво се е случило. Има травма на главата. Сега уж нещо си спомняла, след като някой, който не е пряк свидетел, казал, че нещо се случило. Несправедливо са прехвърлили вината на невинно лице. В случая аз”, заяви мъжът.

Макар да няма преки очевидци или камери, към момента категорично е ясно, че Стоянов е ударил лекарката, която получила сътресение, счупени кости в носа, рана на горната устна и синини, обясни магистратът. Заради висящите му дела, “бруталното и грубо” посегателство срещу лекарката и остриганата коса Димитров го остави в ареста.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пони
  Отговор
  1 13:38  05.07.17
  Никаде не чухме неговата версия за случката . Няма случайни неща . Явно много му е писнало та да я бие така.Писнани от гнусните изнудвания по болниците

  Коментиран от #3

 • Зомбайо
  Отговор
  2 14:23  05.07.17
  Аз съм на страната ба Владимир Стоянов. След политиците и ченгетата лекарите са следващите по ред търгаши. Те са просто едни бизнесмени, никакви доктори не са. 99% мислят само за парите и не им пука за пациентите. А това с плацентата и стволовите клетки е мега бизнес, затова не му я дават.
 • Гошо
  Отговор
  3 14:27  05.07.17

  До коментар #1 от "Пони":

  Неговата версия е написана - пледира невинен, иска "камери и свидетели". Това, което се е случило между него и лекарката като разговор, няма никакво значение. Каквото и да е казала, той няма абсолютно никакво право да я удря. Какъв боклук трябва да си, за да изпратиш жена в безсъзнание, след което да избягаш? Прочети му предишните деяния, този е класически случай на опечен престъпник, навлек за обществото.

  Коментиран от #4

 • Хайко
  Отговор
  4 14:45  05.07.17

  До коментар #3 от "Гошо":

  Нещо си се объркал! Неговата версия на случилото се не е написана никъде!!! Т.е. от момента на влизане в болницата примерно до случилото се!! ОТ къде да знаем че въпросната докторка не му е посегнала или не го е предизвикала с нещо...както написа Зомнайо - лекарите се превърнаха в долни търгаши... Добре че беше този случай че да разберем и ние че тази плацента струва пари и то много...аз лично винаги съм мислил че тя се изхвърля - колко съм бил заблуден... А търговията с кръв и кръвна плазма....? Да ли някой ден ще се освети?

  Коментиран от #6


 • генетик 2
  Отговор
  5 15:35  05.07.17
  на този боклук не му изхвърляйте скалпа, пратете ми го, събирам ги
 • antropos
  Отговор
  6 19:31  05.07.17

  До коментар #4 от "Хайко":

  Много сте зле с оня, когото подкрепяш! Да ви светна, че плацентата върши работа само на детето. Спорно е дали и родителите биха имали полза.
 • 7 19:57  05.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • име
  Отговор
  8 20:43  05.07.17
  Ненормалник, ненормалник, но... детето да не е собственост на майката, че тя да решава?

  Коментиран от #9

 • Кака Гинка
  Отговор
  9 21:44  05.07.17

  До коментар #8 от "име":

  Ясно е,че нямат сключен брак, щом е записала детето на нейно име.При съжителство на семейни начала партньорите се споразумяват сами чия фамилия ще носи детето.Иначе по закон трябва да носи името на бащата.

Напиши коментар:


Публикувай