3 417 2

Тунинг на Scania с Исус Христос (СНИМКИ)

Двигателят на новата Scania S 730 A4x2LA е 16-литров, Евро-6 с въртящ момент 3500 Нм

Снимки: Фейсбук/Красимир Крумов
Снимки: Фейсбук/Красимир Крумов
Венцислав Михайлов

Вижте тунингована Scania - Scania S 730 на българска транспортна фирма.

Камионът е изрисуван с евангелска сцена от срещата на Исус със самарянката при Яковия извор (4 глава на Евангелието от Йоан).

В компанията имат 7 камиона, всичките са Scania а четири от тях са тунинговани със сакрални теми с идеята "Господ ги пази по пътищата".

Двигателят на новата Scania S 730 A4x2LA е 16-литров, Евро-6 с въртящ момент 3500 Нм. Горивната технология е EGR+SCR. Джантите са алуминиеви alcola Dura Bright – surf face, тефлонов лафет, централно мазане. Основните светлини са завиващи светодиодни.

Климатизираната кабина е концепция за един шофьор с едно легло и шкафове в горната ѝ част. Седалките са с подгряване, тапицирани с черна кожа с червени шевове.

Новата Scania има още информационно-развлекателна система с навигация в комбинация с пакет с премиум 7-инчов екран. Добавена е също Bluetooth система, стационарен охладител, електронно управляван шибидах, централно заключване с аларма, печка с мощност 5 кВт, разтегаемо легло 100 см, система pocket.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ббббббб
  Отговор
  1 10:08  07.07.17
  Леле как ще подскачат като ужилени чалмите по пътищата...Те сега си затварят очите като видят кръстовете по предните стъкла...
 • боро
  Отговор
  2 14:53  09.07.17
  Страхотен е но може да има проблеми в мюсулманските държави

Напиши коментар:


Публикувай