Last news in Fakti

9 Юли, 2017 12:56 8 888 46

И Бяла се вдига на протест, циганин преби момче

  • бяла-
  • протест-
  • цигани-
  • побой

Местните организират мирни демонстрации по улиците на града тази вечер

И Бяла се вдига на протест, циганин преби момче - 1
Снимка: БТА

Жителите нa град Бяла в Русенско също се вдигат на протест срещу циганските своеволия, предаде "Нова телевизия". Тази вечер местните излизат по улиците, а причината е тежък инцидент от вчера сутринта.

17-годишно момче е в болница със счупен череп след масов бой в центъра на града. Полицията е задържала един от нападателите - мъж от ромски произход. Пострадалият младеж се е прибирал със свои приятели от дискотека, но били пресрещнати от група от 12 души, единият от които поискал цигара. 17-годишният Александър нямал да даде и отказал. Последвала свада, прераснала в побой. Младежът бил ударен тежко в главата с бутилка от уиски. Има опасност за живота му.

Полицията е задържала един от нападателите - 32-годишен мъж от ромски произход.

В Асеновград също продължават с протестите. Тази вечер хората отново излизат на шествие заради нападението над децата и треньорите от отбора от местния отбор по гребане. Очаква се около 15 000 души да се включат в масовите демонстрации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    103 16 Отговор
    Моля ви се недейте да биете електората на Герб ромите ще развалите почивката на селянина от Банкя.

    Коментиран от #39, #46

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Vasik Atanasova

    93 4 Отговор
    нищо не става с мирна демонстрация
    бой трябва
    но за всичко са виновни управляващите
    пълен ужас с тези цигани
    въдят се като хлебарки нахални и нагли
    отвратен съм
    а като ги пребиеш ще те съдят
  • 4 Гост

    106 5 Отговор
    Какво значи мирен протест?
    Ще ми пребият или убият детето цигани , и аз ще протестирам мирно. Прост български народ , и прост ще си остане.
  • 5 Радо

    4 46 Отговор
    Бря, на Дунава имало град Бяла - това за сефте го чувам!...но човек се учи докато е жив, както се казва.

    Коментиран от #12

  • 6 benji

    69 2 Отговор
    Моля се управляващите да се събудят, преди народа да го е направил, че ще стане много страшно за орките.
  • 7 гост3

    59 3 Отговор
    Един по един започват да горят градовете Български. Чакаме искрата да запали и София. Лъжепатриотите са в управлението - следете дали ще направят нещо за нас!
  • 8 СТАВРИ

    48 2 Отговор
    Това с мирни демонстрации не става. Скоро ще започнат да ви .........и пак ще си траете заспали сте всички.
  • 9 777

    67 8 Отговор
    Вън от ЕС по най-бързия начин, защото заради тази разпадаща се, толерастка организация се стигна до това положение! Какво значение има дали България ще е в този съюз, след като ни убиват безнаказано по улиците?! И след като оня - така наречен "премиер" - е съучастник на същите тия убийци, като се прави, че не ги вижда, след като е негова работа да осигури ред?!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Пазарен Либерализатор

    66 2 Отговор
    Смолян, Бяла, Асеновград... И чувството за безнаказаност расте. На Т.Живков това му беше хубаавото - влизаше войска и милиция в махалите и печкан биваше смазан преди да замине да трупа стаж в каменната кариера. И нямаше БХК и анално колебливи журналистчета, процеса протичаше тихо и спокойно.
  • 12 Пешо

    20 2 Отговор

    До коментар #5 от "Радо":

    Научи географията на България
  • 13 Plovdiv

    35 3 Отговор
    Ясно е, че на "правителството" изобщо не му пука за хората в България, даже през робството турските управници са гонели хайтите и разбойниците, за разлика от нашите "патриоти". Решението е да се въоръжаваме, да се обединяваме в отряди за самозащита срещу Човешкия отпадък и срещу на.раната "полиция", която е съюзник на боклуците. Да тръгваме срещу на.раната "държава"!

    Коментиран от #15

  • 14 въпрос към форума

    23 3 Отговор
    Какво стана с предизборния лозунг "полиция в малките населени места"? Аз не гласувам от години, ама вие дето гласувате ми кажете?

    Коментиран от #25

  • 15 Варна

    26 5 Отговор

    До коментар #13 от "Plovdiv":

    Решението винаги е било едно за последните над 130 години. София не става за столица и трябва да и се отнеме това право.

    Коментиран от #16, #17, #30

  • 16 Врана

    1 31 Отговор

    До коментар #15 от "Варна":

    Гледайте си чайките и гларусите по морето и тепетата у Фелибето и не си врете нослетата в области които не са за вас - политика, администрация, геополитическо географско положение, традиции и авторитет.

    Коментиран от #23

  • 17 Дядо поп

    34 2 Отговор

    До коментар #15 от "Варна":

    София става за столица,но софиянци не стават за столи-
    чани.София се напълни с плъхове,криещи се по апарта-
    ментите и мислещи се за недосегаеми от циганската напаст.
    Те не мислят за децата си,че може утрешен ден да ги гле-
    дат в най-добрия случай в инвалидна количка и да им
    бършат лигите след някой цигански бой за няма нищо.
    М...лите така са освирепели,че в събота на битака ги
    гледам за най-малкото са готови да наскачат на бой.А
    помиярите ходят та им дават пари за боклука от кофите.
    Само бойкот на м....лите навсякъде,не им давайте работа
    не купувайте от тях нищо и протести срещу властта докато
    не ги сложи на място.Никаква спешна помощ за неосигу-
    рени лица никакви помощи за криминални елементи и бой
    по пасмината.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Къртев

    32 0 Отговор
    С мирни протести, няма да стане! Трябва да се намесят силовите структури на държавата. Интеграция? Такова животно с необразовани хора няма. За тия цигани (и не само) итеграция не може, те живеят на гета в мизерия с по един вожд. Те крадат, бият, проституират за съответния цигански барон.
    И, какво ще се случи, ако излизаме на протести? Нищо! Ще слушаме пак обещания, ще ни обясняват за правата на човека, за евро не знам какво си. А в същото време други хора работят, плащат сметки и данъци, притичват от ъгъл до ъгъл, не излизат нощем за да не ги ограби и пребие някой наркозависим или циганин или, какъвто и да е там престъпник.
    МВР трябва да действа по-силово. Тази част от престъпниците разбира само от такъв тип наказание. За тях затвора е естесвена среда, глоби не ги плашат, защото няма, какво да им вземат.

    Коментиран от #20

  • 20 МВР

    28 1 Отговор

    До коментар #19 от "Къртев":

    Уважаеми, не разбираш ли, че в момента МВР не работи. Къде е гладния секретар на МВР да каже нещо. Няма го! Скрил се е и си трае като мишок!

    Коментиран от #27

  • 21 Бай Хуй

    31 0 Отговор
    МВР нали е силово министерство, да го докажат ама не с/у българите а срещу циганската сган! А и защо нито един от онези 240 гейове които са в парламента до сега не е изказал мнение по въпроса?
  • 22 Лупи

    20 3 Отговор
    Тия произшествия стават точно, когато в управлението са т.н. "патриоти" за да разбере електората прост гласувал за тях, колко е прост всъщност, и че реално е гласувал за ГЕРБ, които са про-турска, про-циганска и про-каквато и да е партия, само не и българска такава.
    Сега вижте хубаво, какво ще направят т.н. "патриоти". Гледайте внимателно и пак гласувайте за тях.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Заинтересован

    26 0 Отговор
    Хора отворете си очите, държава Няма,"команчите" са електорат на измислената ни система която позволява да си правиш каквото искаш срещу по-малко от 300000 гласа. Имаш си имунитет, имаш си бронирана кола и лична охрана, децата ти учат в чужбина, тънеш в незаслужени екстри и не осъзнаваш че с това безхаберие позволяваш на хора без качества да взимат и ползват постигнато от други който се спасиха през терминал 2 или някоя автогара! Жалко, много жалко! А перспективата е злвеща:(
  • 25 винаги гласващ българин

    16 4 Отговор

    До коментар #14 от "въпрос към форума":

    Ми заради такива "умници" като теб, които не гласуват стигнахме до тук, защото циганите за разлика от теб гласуват всички знаем за кого, а те ги пазят точно, защото гласуват. А теб кой те има за нещо като не гласуваш? Въобразяваш си, че като не гласуваш наказваш политиците ли? Смешник още ли не си разбрал, че така наказваш единствено себе си и всички останали българи. Те политиците точно от това имат нужда българите да не гласуват, че да купят циганите, които масово да излязат. Така ни управляват с циганските гласове, а ти и останалите като теб още продължавайте да не гласувате пък после се сърдете на арменския поп, на извънземните и, на който още щете. И хич не ми се слушат оправдания от сорта "Ми то няма за кого".

    Коментиран от #26

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Заинтересован

    14 2 Отговор

    До коментар #20 от "МВР":

    МВР няма от четвърт век, ако имаше нямаше да има повече от 200000 охранители! Нещата са извън контрол или са под контрол ама още не се е легитимирал този който ги ръководи! Имам една идея която не ме оставя на мира - освобождава се цялото неработещо както се вижда МВР. Прави се конкурс от независима организация примерно в Австралия за подбор на 50000 здравеняка които не говорят Български за да не им се обясняват като всеки нашенец "и ко праим ся". Договора е за 2 години като през това време всички настоящи служители са подсъдими до доказване на противното. Делата се гледат в Норвегия или друга бяла държава. Който е чист си получава заплатата за целия период и продължава да работи при новите условия. А новите условия са, закриване на всички съдилища и делегиране на техните права и задължения на Румънския примерно. Там поне се виждат реални резултати и ще ти е трудно да се пазариш на Румънски най-малко заради езика( ако продължат своеволията се използва Унгарския като " по-достъпен" за кореспонденция).
    Такааа през тези 24 месеца да срок по-кратък от лизинга на стара трошка от Европа са икономисни пари достатъчни професията да стане атрактивна и ефективна, базата се обновява и централизира, администрацията не е под пагон и се занимава от едно място с административните дейности и така ще заживеем на едно по-сигурно място ище има правила и регламенти макар и двете да са мръсни за нашите ширини!

    Коментиран от #31

  • 28 Заинтересован

    12 1 Отговор

    До коментар #26 от "до ви на ги гласуващ":

    Хора така няма да стане!
    Принципа Аз не те познавам ама мноого те мразя няма да ни помогне! Напротив точно това ни влачи назад и ни обезличава. И да знаете вече много ни личи и затова "команчите" си вярват и наглеят все повече!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Вилна зона Траката

    10 4 Отговор

    До коментар #15 от "Варна":

    Кой град искаш да е столица?! София си е ИДЕАЛНА -софийско равно поле, пълно с летящи боклуци, торбички и гниещи стари панелки! На кой град искаш да му пожелаеш тази съдба? Навремето Велико Търново се отърва с голям късмет, защото на гласуването за столица СОФИЯ печели със само 1 глас!!! И затова В.Търново все още е прекрасен туристически град, иначе щеше да стане такава КЛОАКА, като София! Столицата ни е на точното си място и столичани са точно хората по които да съдиш за държавата - много откровен показател!! Виждаме си ги столичани по морето как гризат лук, бъркат ударенията в думите и ги караме да повтарят, че да ги разбЕрем...ама така е - чалгата не прощава )))

    Коментиран от #41

  • 31 km;kj

    2 3 Отговор

    До коментар #27 от "Заинтересован":

    СКОРО НЕ БЯХ ЧЕЛ ПО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ. ЗНАЕШ ЛИ СТАВАШ ЗА МИНИСТЪР. ИЗБЕРИ СИ НА КОЕ МИНИСТЕРСТВО ДА ТЕ СЛОЖИМ. И ТИ КАТО ОСТАНАЛИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ И ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА СИ ПОДХОДЯЩ.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ceko

    11 1 Отговор
    Трябва си само физическа саморазправа иначе оправия няма
  • 34 до 29 винаги гласуващ за ГЕРБ

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "винаги гласващ българин":

    заради такива като теб дето дават акъли на всеки няма да гласувам още 100 години. Така и никой (ама никой тук във форума) не отговори на въпроса ми за предизборните лъжи на ГЕРБ за полицията в малките населени места, една от многото лъжи. А и полицията май е затънали в собствените си протести и въобще няма да защитава българите.

    Коментиран от #36

  • 35 на госта поста

    15 0 Отговор
    Не се напъвайте да откривате топлата вода ,то беше измислено преди време - мангалите в строителни войски ,ако после се дъни първо се обработва така че да запомни че не бива да прави така , а на утре се буди в тухларната за месец два с малко храна на ден и много труд .Изпитана рецепта и действа .:)
  • 36 винаги гласващ българин

    3 1 Отговор

    До коментар #34 от "до 29 винаги гласуващ за ГЕРБ":

    НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ ДОРИ НЕ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ. В НИТО ЕДИН ПОСТ НЕ СЪМ ПИСАЛ ТАКОВА НЕЩО. Ти си поредния, който оставя циганите със своите гласове да определят съдба ти и тази на твоето семейство. Бог да те прости.
  • 37 Радо

    7 0 Отговор
    И аз никога не съм гласувал за ГРОБ, което го афиширам пред всички мои познати, за които съм почти сигурен, че са гласували за хунтата, и най-интересното е, че половината вече се ометоха от беге-то, и останахме останалите да им сърбаме говната с голямата лъжица, дето ги надробиха,у и изфъстяха като пъзни.
  • 38 Plovdiv

    11 0 Отговор
    И все пак оня от Банкя, какъвто ще да е, все пак е "премиер" на тая държава, пък бил той и натрапен... И няма ли най-накрая да излезе от дупката си?! Не е ли време за Национална акция (думата протест вече не е достатъчна) пред "министерския" Продажен съве"т в София, ако тоя плъх не се покаже?!
  • 39 555

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    ромите винаги са били соц. електорат
  • 40 abv

    9 1 Отговор
    Само феновете, скинарите и рокаджиите съвместно могат да спрат тази сган, но не е лошо всички позаспали сънародници да се събудят защото м...лщината е навсякъде.
  • 41 габито

    5 6 Отговор

    До коментар #30 от "Вилна зона Траката":

    Това,че си видял/а 100 селянура на морето, не значи, че всички софиянци сме такива.
    Нещо много си разтракан/а, сигурно, защото говориш на "чилифон, чибабчи и чюфтьйе", знам ли? :)
  • 42 Пенчо

    4 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тази сутрин гледах репортаж за протестите в Асеновград по някоя от телевизийте.ПРОСТ НАРОД СМЕ В ТОВА СЕ УБЕДИХ ЗА N-ти път.Значи те ни бият и колят,а ний мирните гражданя излезли да протестираме като играем хоро на площада и размахваме икони в някакво псевдо литйно шествие.СМЯХ И ПОЗОР.НЕ мога да го проумея,не мога.Винаги ще бъдем надупената страна ако така протестираме ,и въобще така изказваме недоволството си.Гаврят се с нас ние играем хоро........................
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Вера.

    0 0 Отговор
    Скрбя.почиваи.мир
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове