9 726 6

Откриха мъртъв професор на Иракли

Трупът на 64-годишния учен е открит в палатката му

Константин Карагьозов

Професор по фармацевтика е бил намерен мъртъв в палатката си на плажа в Иракли, съобщи бургаското издание "Флагман", позовавайки се на свидетели.

Ученият Т.С. на 64 години бил от български произход. Близо 40 години обаче живеел в Германия, където направил научна кариера, но всяка лято идвал в родината с приятели, за да се наслади на природата.

Вчера следобед, около 16 часа, било обичайното време компанията да пие кафе. След като не дошъл в уречения час, приятелите му го потърсили и намерили в палатката - мъртъв.

Засега не са установени данни за насилие, тепърва ще бъде извършена аутопсия на тялото. Смята се, че смъртта е настъпила вследствие на масивен инфаркт.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ДДД
  Отговор
  1 20:18  09.07.17
  Публикувано във факти.бг: Ученият Т.С. на 64 години бил от български произход мерси за уточнението че си помислихме че е професор със сещате се какъв произход
 • Men
  Отговор
  2 21:12  09.07.17
  Константинчо, думата фармацевтика в българския речник не съществува. Обръщам ти внимание,че само журналята я използвате :-))))
 • Rumen
  Отговор
  3 01:36  10.07.17
  Казва се Фармация. Фармацевтика няма. Има фармацевтични компании, фирми и пр. Всеки е журналист, като доцента от "Двойникът" с крема Деним.....
 • 4 03:06  10.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • следовател
  Отговор
  5 08:20  10.07.17
  Абе оставете я думата фармацевтика, по-важното е защо е умрял професора. Той е умрял защото тъй като е бил фармацевт, е бил наясно че съществуват най-различни хапове за вдигане на самолета, и ги е ползвал явно доста интензивно по веме на почивката си. Явно го е направил и през фаталната нощ, може би и няколко пъти, и затова сърцето му не е изържало и е получил инфаркт на миокарда. Така е като обръщат цяло лято на секс туризъм и алкохол.
 • Умерен главорез
  Отговор
  6 11:59  10.07.17
  Не му пишат имената а само инициалите - значи е от привилегирования етнос !

Напиши коментар:


Публикувай