10 Юли, 2017 10:47 5 311 36

Симеон Сакскобургготски: Свалям шапка на Путин

  • симеон сакскобургготски-
  • путин-
  • политика-
  • коалиция
Симеон Сакскобургготски: Свалям шапка на Путин - 1

Бившият премиер Симеон Сакскобургготски заяви, че санкциите срещу Русия вероятно са автогол и поощри добрите ни отношения с Македония и Турция.

В интервю за bTV, на въпрос какво би казал на руския президент Владимир Путин, ако имат среща, той отговори:

"Аз съм имал 3 срещи с него и трябва да кажа че винаги ме е впечатлявал много колко е запознат с всяка една тема и въобще. И е човек, който управлява страна като Русия, свалям му шапка".

Преди няколко месеца Сакскобургготски заяви, че иска отново да се видят.

Запитан справедливи ли са санкциите на ЕС и контрасанкциите на Русия, той заяви:

"Не съм последната инстанция на ЕС и на целия свят, но, гледайки на практичното винаги, донякъде може да прозвучи много особено пък да се изнервят някои хора, но намирам, че донякъде би било автогол за Европа тия санкции".

По повод действията на президента Доналд Тръмп, Сакскобургготски казва, че не го познава и не следи толкова от близо САЩ, но "знаем колко тази функция".

По повод отношенията с Македония и факта, че техният премиер отиде пред паметника на Самуил, а нашият вероятно също ще го направи но пред монумента на царя в Скопие, Симеон каза:

"Аз мисля че това са много полезни жестове. И много се радвам определено, от това което научих от медиите и от някои наши дипломати. Така че, дай боже, така да е. Аз когато посетих Македония, отидох с наистина отлични намерения и беше много приятна тогава срещата също.

На въпрос дали, ако би се съгласил, ако някой от сегашните управляващи го помоли да използва контактите си по отношение Турция, Русия ЕС или арабския свят, бившият премиер отвърна:

"Винаги съм правил това, което е в полза на страната, и което е по силите ми или точно желание контакт или нещо, естествено".

Конкретно по повод Турция и какви са личните му впечатления от Реджеп Ердоган, с когото са се срещали, той каза:

"Да, срещали сме се многократно, като е посещавал по време на моето премиерстване тука. И аз съм бил в Турция, но след това вече, като той и външният му министър са наблюдавали към коя партия от ЕС, така да се приобщят и разбира се всички се надявахме и Турция да се присъедини към ЕС. Това сигурно ще се случи, но с време".

По думите му това зависи от курса, който ще поемат, но подчерта, че "Турция си има един край, който е европейски, и там са 23 милиона души, които са повече от Гърция, Албания и България, взети заедно".

"Турция е един гигант, ние сме на физическия път към Европа за Турция, значи имаме голям интерес да следим нашите взаимоотношения. И фактът, че наскоро ЕС, така премиера Борисов получи, как да кажа... нали да срещне президента Ердоган. Мисля, че това беше нещо много положително за България и въобще за отношенията между ЕС и сегашна Турция", добави Сакскобургготски.

Върнат в близкото минало у нас, на въпрос дали се е срещал тайно с Иван Костов през 2001 г., непосредствено преди изборите, той отговори:

"Да. Не, не е било тайна, аз просто го посетих. Разбира се, аз винаги съм предпочитал срещите ми да са на 4 очи, защото така човек може да си каже, нали, всичко по един откровен и в същото време дискретен начин".

Запитан, след като му е предложил да направят широка коалиция, но той отказва, какво би се случило, ако все пак се беше съгласил, Симеон коментира:

"Първо не е отказ. Той просто каза, че му трябва още един пълен мандат, което е негово право. А оттам вече да започне човек какво би станало, защо или как … аз мисля че съм прекалено зает за такива хипотези".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спас

    32 1 Отговор
    Или приказките му са много умни, а аз съм прост и не мога да ги разбера, или обратното!

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Пеньо

    17 3 Отговор
    Мони, колкото и да му се кланяш няма да те направи чар!
  • 3 Sofia

    22 5 Отговор
    Сакс,ти и гащите си свали на Доганя,тайба пияницата
  • 4 лингвист

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Спас":

    Сакса просто трудно си превежда на български от немски.
    Иначе е казал хубави неща.
  • 5 стоян георгиев

    27 7 Отговор

    До коментар #1 от "Спас":

    не си прост.тоя дето ни се бута за цар е много зле с родния си език.ни едно от децата му не го говори,а тои се опитва ,но не му се отдава.лошото е че след тези му изказвания гласуваха 3,5 млн.българи за него.пълен ненормалник и нехаресващ ни българия ни българите подобно на баща му и дядо му дето ни завещаха маса проблеми заради егоизма и българомразието си.
  • 6 българин

    24 6 Отговор
    Не е тайна, че Мони е агент на КГБ.
    Искате доказателство?
    Комунетата оставят цялата фамилия на разбойниците жива, плюс едни влак с ценности и като за капак 1 МИЛИОН долара от ....... СССР!
    1 милион долара по онова време са се равнявали на милиарди в днешни пари!
    Няма нищо случайно, тука не включваме и постоянните срещи по време на соца на Мони с висшия партиен елит на БКП по времето на соца!
  • 7 българин

    29 4 Отговор
    Вижте му само начина на изказ, проследете му мисълта!? Този човек не знае български, страда от деменция, говори трудно и несвързано, говори пълни глупости и общи приказки!?
    И този човек беше министър председател на България, на цялата държава.
    Просто нямам думи! Журналята продължават да "ухажват" този старец с деменция, който направи много пари от агнетурните си изяви.
  • 8 българин

    20 5 Отговор
    3 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ лежат на плещите на фамилията на Кобургите, а наследника им прибира само активите, без пасивите, даже му искат мението и му публикуват бръщолевиците.
    По предателско и робско племе от българското едва ли има в Европа!
    За това ще сме зле, като почнат да изплащат лихвите по новите кредити ще започне и голямото шоу, тогава пак питайте дядката, какво му е мнението за марсианците.
  • 9 Киро

    21 2 Отговор
    За този по-важно от парите НЯМА.

    Направи коалиция с тези, дето му избиха семейството, сега се мазни на откровени врагове на Европа, като Путю и Ердогрух...

    Жалка картинка.
    Явно за пари е готов на всичко.

    Срам за баща си!
  • 10 Няма такава държава..

    21 1 Отговор
    Първият въпрос на журналиста към този тарикат трябва да бъде винаги,,Оправихте ли се за 800 дни другарю Кобурготски и защо върнахте България 20 години назад ? "
  • 11 Варна

    10 15 Отговор
    Може да не блесна с кой знае какво, но истината, е че когато дойде неговата партия страната беше най - добре. - Факт!
    Няма да му се превръщам в защитник понеже има неща от него които няма как да ми се понравят, но ето какво говорят данните:
    ПРИХОДИ
    2001год Приходите на страната са 11,8 млрд. лева , а до
    2005год. приходите нарастват до 18, 01 млрд. лева

    ДЕФИЦИТИ И ИЗЛИШЪЦИ
    2001год имаме дефицит от 180 млн. лева, а до
    2005год имаме вече излишък от 1,333 млрд лева

    До 2007 година приходите стигат 24 млрд. лева, а излишъкът набъбва до почти 2 млрд. лева

    Това са числата от справката на Министерството на Финансите ...

    Какъвто и да е, най - добрите резултати за икономиката на страната за последните 30 години бяха през неговото управление. - Няма Червени, няма Сини, а за ГЕРБ няма да говоря защото там числата са пълна катастрофа!

    Коментиран от #12

  • 12 стоян георгиев

    16 4 Отговор

    До коментар #11 от "Варна":

    ама защо е така?тои наследи стабилизиарания период на икономиката при костов и масовата приватизация както и влизането ни в ес и нато при които имиджовия реитинг на страната се вдигна рязко.тези процеси обаче не бяха предизвикани от кобурга ,а тои просто се оказа в тях.при него се извърши наи-голямата корупционна сделка в българската история ,сделката с българския външен дълг.само от нея българия загуби около 10 млрд.лева,а кобурготските синове и милен велчев и до днес немогат да си изхарчат парите.само за няколко години след нея брата на милен велчев построи хотели по българските курорти в топ дестинаций ,способни да поберат един среден български град.

    Коментиран от #13, #15, #23

  • 13 Крискодриско

    1 6 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    Шапка ти свалям, шапка ти свалям, алелуя бейби.
  • 14 САКСА

    2 6 Отговор
    АЛЕЛУЯ БЕЙБИ
  • 15 Варна

    5 6 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    Въпросът с операцията за подмяната на Брейди облигациите от Велчев е спорен! - Информацията остана скрита за обществото и само се говори с недомлъвки. Факт е обаче, че преструктурирането на брейдитата доведе до спад на дълга до ако не бъркам 4,3 млрд., а Велчев бе обявен от ЕС за Финансист на годината!
    Преглеждайки данните от НСИ, които също са ограничени понеже не отчитат самостоятелно дълга пак не се вижда съществени изменения в задлъжнялостта.
    Съотношението Брутен Дълг към БВП показва ясно изразен спад!
    2000 год. Брутният дълг е 71% от БВП
    До 2005 съотношението пада на 26% от БВП
    А до 2008год стига стойности от 13% от БВП
    През 2010 год. когато приключват окончателните плащания отношението е 15,3% от БВП
    От 2009год. когато Борисов идва на власт през първият му мандат приходите падат както следва:
    БАЗА : 2008г.- 27,3 млрд.

    2009г - 25,04 млрд
    2010г.- 23,93 млрд.
    2011г.- 25,38млрдл

    Разходите не знам да ли да ги коментираме понеже вървят на дефицит до 2016 година ...

    Тоест не знам каква е загубата от дейността на Велчев понеже няма официална информация, но данните от НСИ и МФ не показват някакви тежки изменения от обичайното!
    Да ли са направили пари Велчеви ... - Да! Това е безпорен факт, за който няма как да си изкривя душата.
    Но няма да си изкривя душата, че именно най- големите инвестиции бяха направени именно по времето на Кобурга - Факт!

    Коментиран от #16, #30

  • 16 напомпена батка въх

    6 4 Отговор

    До коментар #15 от "Варна":

    Стига си лъгал, на много хора им е известна далаверата с външния дълг, България беше на загуба от разликата в курса долар-евро, преструктурирането явно е направено, за да могат да ни контролират икономиката. Примерно аз ти купувам дълга и ти ми ставаш длъжник, както китайците купиха дълга на САЩ. Що го купиха според теб?
    На всеки идиот му е ясно, че при обмяна на пари в повечето случаи губиш пари, то ако ставаше така поляците нямаше да си сотавят дълга в долари. Знаеш ли, че на поляците дълга им беше опростен от САЩ? Това пише ли го в специалния сайт, в който се ровиш? Я вземи прочети една книга това лято, нямате ли списъци в 7 клас с книгите, които да прочетете през лятната ваканция?

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Варна

    1 6 Отговор

    До коментар #16 от "напомпена батка въх":

    Принципно дори не си заслужаваш отговора, но хайде от добра душа ще го направя!

    Посочих данни и източници на данни! Изводите всеки си ги прави сам. Видимо е че нямаш икономическо образование, което прави дискусията излишна!
    Когато искаш да докажеш нещо изваждаш данните най- отпред и в 90% от случаите въпросът е решен!
    Да ли дългът на Поляците е опростен... - Нямам идея! - Не съм следил данните на полската икономика и дългова политика. Обаче като гледам изказването ти, вероятността да знам повече в случая не е малка. Не виждам връзката между Полският дълг и нашият, осолено ако онзи е някаква форма на заем между Полша и Американското правителство. Ако беше чел поне мъничко, то не би правил връзка по такъв елементарен просто защото връзката между двата дълга на Полша и България е немислима...
    - Глупав си видимо и поради тази причина не виждам как можем да коментираме с теб по отношение на икономиката и в частност дълговата политика

    Коментиран от #19, #25

  • 18 напомпена батка въх

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "напомпена батка въх":

    Да си глупав в България означава, че ставаш за Президент, Министър председател, депутат, политик или най-сладкото - евродепутат.
    За твоите данни, елементарни са, язък ти за икономическото образование.
    Какви данни си извадил, като в България всичко е пълна измама, какво ми цитираш, сайта на БГ мафията!? Умирам си от смях!
    Точно 2000 г. България започна да малко да отлепва от дъното на изкуственият и фалит иницииран от ЦК на БКП , Андрей и Максуел и кой знае, кой още, девалвацията на лева, скока на долара и марката, игрите на борсата и измислената приватизация, така, че тия данни ги вземи извади ги на принтера и нали занеш, какво да правиш с тях, защото са ПОДВЕЖДАЩИ и елементарни.
    Смятам, че си заслужава да те светна, защото гледам, че се интересуваш от икономика и във ВИНСА, много ги разбирате нещата, питай някой икономист от ТИМ, да ти обясни някои подробности от българската икономическа обстановка.
  • 19 напомпена батка въх

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "Варна":

    Публикувано във факти.бг: Да си глупав в България означава, че ставаш за Президент, Министър председател, депутат, политик или най-сладкото - евродепутат.
    За твоите данни, елементарни са, язък ти за икономическото образование.
    Какви данни си извадил, като в България всичко е пълна измама, какво ми цитираш, сайта на БГ мафията!? Умирам си от смях!
    Точно 2000 г. България започна да малко да отлепва от дъното на изкуственият и фалит иницииран от ЦК на БКП , Андрей и Максуел и кой знае, кой още, девалвацията на лева, скока на долара и марката, игрите на борсата и измислената приватизация, така, че тия данни ги вземи извади ги на принтера и нали занеш, какво да правиш с тях, защото са ПОДВЕЖДАЩИ и елементарни.
    Смятам, че си заслужава да те светна, защото гледам, че се интересуваш от икономика и във ВИНСА, много ги разбирате нещата, питай някой икономист от ТИМ, да ти обясни някои подробности от българската икономическа обстановка.

    Коментиран от #28

  • 20 Преди кризата

    5 9 Отговор
    Симеон 2 успя да прокара най-правилната тогава политика, с всички да сме добре. Имотният пазар генерираше огромни приходи в държавата. Руснаци, англичани,ирландци, гърци, купуваха като невидели цели кооперации ,ниви заедно с тиквите, и там изникваха комплекси. Кога е било обикновен фаянсаджия да прави по 500лв надник и да кара Инфинити в България. Много народ по курортите се събудиха , ако не милионери, то поне състоятелни, и горди собственици на стотици и хиляди квадрати застроена площ. БВП- на страната естествено стремглаво нарасна. Не сме си търсили врагове , не сме обявявали хибридни войни. Правилна външна политика. А вътре в страната беше същият ни познат бърдак с мутрите ,корупцията и злоупотребите.

    Коментиран от #21

  • 21 antimediator

    10 2 Отговор

    До коментар #20 от "Преди кризата":

    Ку-ку, нали докараха като котка в чувал Мултигруп, Пеевски и другите патриотични ,червени приватизатори.
    И какво направи - най-безпринципната коалиция с комунистите и турските агенти от ДС.
    Що за нормален си, ако това е за хвалене ?!

    Коментиран от #24

  • 22 Никито Иванов

    10 1 Отговор
    Мадридският Комарджия и Крадец .....
  • 23 Монго

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "стоян георгиев":

    ...дестинаций...
    ????????
    Нова граматика,македонски правопис или въпиюща неграмотност? И си седнал да ни правиш анализи
  • 24 Преди кризата

    1 3 Отговор

    До коментар #21 от "antimediator":

    Куку , кога Мултигруп беше в силата си 1996г. кога поеха ЦСКА. Симеон дойде 2001г. Нали и аз за корупция съм писал, и спирала ли е тя някога. Единия дава Мариците, Нефтохим,и още куп други отрасли и заводи. Другия 30% ЕРП следващият 30% следващият30% . На бизнес климата беше тогава най-добър , и не направиха фатални фрешки.

    Коментиран от #26

  • 25 И така нататък

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Варна":

    Ако действително си български гражданин и живееш предимно в България е непростимо да не знаеш, че бизнесът в България е тотална измама! Осем години след кризата от 2008 бизнесът твърдеше, че не им трябват икономисти, че хората нямат никаква представа какво да кандидатстват, за да имат впоследствие работа и заетост. 2017 година изведнъж в изявленията на българския "бизнес" се прокраднаха мнения, че всъщност икономистите са полезно нещо. Все едно СУ или УНСС могат за една-две години да подготвят 5-6 000 специалиста. Ама, не били точно специалисти, след 40-годишна възраст се ставало специалист и след 15-годишен стаж. А как е на Запад - 2-3-годишен опит и човекът си отваря собствена фирма, където е изпълнителен директор.

    Изобщо, българското е да го таковаш у главЪтЪ, глаголът "таковам" не е циничен или обиден, но достатъчно подчертава за какво иде реч. Уж част от Европа, пък африкански заплати! Уж ЕС, пък сме най-долу! Уж да обвържем производителността на труда с работната заплата, пък работодателят нарочно взема най-калпавото оборудване - имах познати на ЦНЦ-машини. Скоростта на извършване на операциите на обработка на детайла е различна, но най-добрите машини извършват операциите със седем- осем хиляди оборота в минута, дори нагоре, а често в България маините са с 3-4 хиляди оборота в минута. Дали работникът е виновен за ниската скорост на обработка на детайлите и съответно отговорен за производителността на труда?! Колкото и една касиерка да е оправна,

    Коментиран от #27

  • 26 И така нататък

    8 0 Отговор

    До коментар #24 от "Преди кризата":

    Какъв бизнес те гони, бе, джанъм?! Бяха негодници и си останаха негодници! Тези царски "юпи-та" са наследници на комунистическата клика, управлявала България повече от 45 години, ти ми говориш за бизнес климат. Усетиха се негодниците, наизкупиха земи, продадоха "на зелено" на разни руснаци и британци каквото можаха, но това не означава, че всеки "обикновен фаянсаджия" е карал Инфинити, а че някой конкретно го е правил.

    Винаги е възможно да подкараш бизнес на ръба на закона - погладени ало-мафията и техните действия от Румъния, погледни джебчиите, проститутките, обирджиите... Такъв е целият български бизнес! Това съвсем не означава, че всеки фаянсаджия ще подкара милиони, а че някой с връзки на държавно ниво го е направил... Или случайно се строеше върху дюни и случайнно се правех скандалните заменки?
  • 27 Варна

    1 2 Отговор

    До коментар #25 от "И така нататък":

    Не разбирам какъв ти е въпросът към мен?
    Професионалният ми опит ( неброя годините работа, които не са свързани с икономиката) е повече от 17 години. Създадох фирма през 2007год. и все още продължавам да работя с нея. Преминал съм през много сектори и много етапи в развитието си. Основната ми дейност е свързана с внос и износ и ходене по митниците.
    СУ и УНСС не са единствените университети, които произвеждат икономисти. - Свищов и Варна бълват всяка година хиляди такива!
    Но всичко това какво общо има със статистическите данни , които изложих?

    Относно бизнеса... Измама можеш да наречеш онази част от него които са свързани с обществени поръчки, приватизация, заменки, консултански услуги свързани с държавни институции и още няколко сегмента. - Измамите са съсредоточени основно в София, понеже там се решава какви средства да се разпределят. Примери в тази посока, имам достатъчно.
    Това обаче не означава, ме няма и други варианти. Според статистиката до 2015 година 85% от фирмите са с персонал до 5 души, а 45% от фирмите нямат въобще персонал...
    От тази гледна точка, бих се съгласил до някъде, че бизнесът в България е нефилен.
    Но въпреки всичко не знам къде да търся въпросът ти към мен?
    - Кое от изложените данни от мен те притеснява?
  • 28 Варна

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "напомпена батка въх":

    Струва ми се че си тотално в джаза!
    Какво означава данните са елементарни и сайта на БГ Мафията? Министерството на Финансите и НСИ са сайта на мафията? Елемнетарни са данните от Консолидираната Фисклана Програма и Консолидираният дълг? Справката Брутен дълг към БВП е елементарна?
    - Ти наистина си ХХХХ
    Виж не се занимавай с теми, от които са далеч от опитът ти!
    - Празните приказки, пак да кажа не ме интересуват!
    - Ако смяташ че имаш по- точна информация от въпросните две институции (МФ и НСИ), то моля сподели кои са и дай малко информация. В противен случай не ми се прави на разбирач. - Искам цифрите ти, не празните приказки!
    Докато не предложиш нещо черно на бяло просто забрави да коментираме каквото и да е! - Цифри друже! - Другото на пазара!
  • 29 Николай

    3 0 Отговор
    Сенилен безсрамник и мръсник.
    Как се надушват...
  • 30 стоян георгиев

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Варна":

    няма нищо спорно скъпи варна.българския дълг до идването на кобурга бе в долари ,а след това скоростно премина в евро.после долара се срина и на българския пазар от нива 2,2-2,3 лева за долар отиде на под 1,5.само че уви вече бяхме преминали в еврото ,което си остана на позиция от 2лева.може лесно да сметнеш загубите от поне лев на долар. .няма длъжност финансист на годината в ес,нито пък някакъв приз в тази област.ти ако изкараш да речем 200-300 млн може да си поръчаш да станеш световен шампион по финанси,но тва нищо не би значело за хората в тази област.след въпросната сделка изведнъж велчеви се сдобиха с имоти както писах с възможности да приютят един град в тях.става въпрос за хиляди места в топ курортите на българското черноморие.ако едното ти е спорно другото не е.отиваш да речем между несебър и равда и гледаш в златните също имат ,нали си варненец.обясних ти внимателно ама не четеш ,а и си гола вода по отношение на финансите.явно си счетоводител ,но тва не те прави финансист.та пак обяснявам.при царя бе финала на масовата приватизация.продадоха се наи-апетитните хапки на българската икономика ,при вече стабилизирана такава.демек на по-добри пари.освен това переспективата за влизане в ес допълнително повиши инвестиционния интерес към страната,което доведе ситуацията до тези добри финансови показатели,но те не бяха предизвикани от царското управление.царя освен да краде не направи нищо.доведе борисов и мафията изтрепа половината си членска маса.тои г

    Коментиран от #31

  • 31 стоян георгиев

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "стоян георгиев":

    царя освен да краде не направи нищо.доведе борисов и мафията изтрепа половината си членска маса.тои гепи от дълга ,докара краун енджълдс от които също гепи и то не лошо.после си прокара закон да придобие имотите на короната ,които няма как да са негови.тва е все едно сега тошко славков да потърси резиденциите на дядо си заедно със земята им.напълни страната с безкруполни гепачи като велчев ,катев и т.н. хитреци,дето още си ядат парите от тогава.и ако не си забравил те управляваха не 4 ри ,а осем години!що забрави за вторите?

    Коментиран от #32, #33

  • 32 Варна

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от "стоян георгиев":

    Стояне...
    Не харесвам нито Царя, а още повече Борисов.
    Обаче не ми се говорят и празни приказки. Няма нужда да ми обясняваш за валутната търговия! - Извади числа! Останалото са празни приказки!
    Без числа няма какво да коментираме повече! Или вадиш цифри за избраният период и коментираме или просто спираш да коментираш! Общи приказки и икономически теории не ми се дискутират. - Нямам време и нерви да дискутирам нещо което не е подкрепено с данни.
    Или вадиш данните и показваш прякото отражение върху дълга или не ми говори въобще!
    А относно хотелите мисля че ти отговорих и няма нужда да повдигаме отново този въпрос.

    Коментиран от #36

  • 33 Варна

    0 4 Отговор

    До коментар #31 от "стоян георгиев":

    Не на последно място, обърни внимание на подготовката по Български език! - Нелепо е да те приема на сериозно ако не можеш да пишеш! - Нали!
    Ако си неграмотен, няма как някой да те вземе на сериозно!
    Сериозно внимание обърни на правописа! - Имаш сериозни проблеми!

    Коментиран от #34

  • 34 стоян георгиев

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "Варна":

    числата варна са производни на ситуацията .ти казваш че при кобурга е било наи-ниското ниво на държавния ни дълг.аз казвам да,но то не е станало такова заради него,а поради обективни политически и макроикономически причини.дадох ти примери казах ти за основните такива.между другото забравих една много важна ,а именно че с парите от масовата приватизация при костов се плати и значителна част от дълга ни,което допълнително олесни кобурга.така че твоето внушение че кобурга бил някакъв експерт или добър политик или че велчев е бил такъв не се връзват.кобурга и велчев са престъпници и крадци.симеон е напълно неадекватен като политик,достатъчно е да прочетеш или изслушаш някоя негова реч.кои числа те интерасуват кажи веднага ще ти ги извадя ?всичко дето ти пиша знаеш че винаги го подкрепям с източници.иначе ако зачекна пак темата за финансовото състояние.днешното такова не е по-лошо от това при кобурга,напротив днес сме по-добре въпреки, че дълга ни е по-голям пропорционално и абсолютно.днес сме по-богати от тогава поне двоино,като доходи,спестявания,възможности за реализация...мога и за това да ти дам цифри.
  • 35 антон

    2 1 Отговор
    Да коментирам „царя“ е под моето достойнство!!!
  • 36 мунчо

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Варна":

    Варна, ми ти бъркаш понятията цифри и числа. Елементарни понятия ти се губят. Въобще не се изказвай на икономически теми.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове