2 089 9

От "Столипиново" плашат с протест заради Асеновград

В пловдивското гето искат шествията в Асеновград да спрат

Константин Карагьозов

Жителите на най-голямото циганско гето в Пловдив - „Столипиново”, плашат с протест, ако не спре езикът на омразата. Те искат шествията в Асеновград да спрат.

„Ние сме граждани на България и всички трябва да спазваме законите. Ние питаме какво се случва в Асеновград. Прокуратурата има работа в Асеновград, а не хората”, сподели пред "Нова телевизия" Яшар Асан, който е бивш общински съветник от ДПС.

Според хората в „Столипиново”, случващото се в Асеновград, е много опасно за етническия мир.
Те отрекоха информацията, появила се в медиите, че в ромската махала в Пловдив хората са се събрали и са викали „Аллах Акбар".

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Vandall
  Отговор
  1 10:20  11.07.17
  Публикувано във факти.бг: Публикувано във факти.бг: Публикувано във факти.бг: „Ние сме граждани на България и всички трябва да спазваме законите." Ами предлагам като за начало да се научите говорите правилно БъЛГАРСКИ ЕЗИК да четете, да пишете , да плащате данъци и да не сте нагли до безобразие! Спрете да живеете на гърба на Българското население ( Българи имам предвид, да не се обърка някой). На хората им писва от своеBолията на малцинствата...
 • Темида
  Отговор
  2 10:25  11.07.17
  С разлиакта, че те са по нация от нас и няма да се откажат за 5 дни.
 • ALO ALO
  Отговор
  3 10:58  11.07.17
  Цял живот ви търпим, край за ВАС !!!!
 • 4 11:19  11.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор

 • Менгеле
  Отговор
  5 14:49  11.07.17
  Вечерен час, тотални проверки и никакво излизане от гетото!
 • 1234
  Отговор
  6 17:15  11.07.17
  Това ли е спазването на закона,да викат,,аллах акбар",който вика такива призиви да се подвежда по закона за защита на държавата,къде се намират тия?Хем искат да спрат демонстрациите,пък призовавът насилие.До това води неграмотността на циганите.Вместо да се почувстват виновни,че са нападнали малки деца,те продължават да апелират за НАСИЛИЕ. ЕТО ТОВА ДЪРЖАВАТА НЕ ТРЯБВА ДА ИМ ПРОЩАВА И ПРОВОКАТОРИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ И СЪДЕНИ!
 • 1234
  Отговор
  7 17:24  11.07.17
  Защо един от циганите не излезе и не каза ,,виновни сме дайте да се разберем,"мир да има.Те продължават да приканват за насилие.Не зачитат българските закони,те какво си мислят,че някоъ ще ги търпи да си разиграват коня както си искат ли?И Европа няма да им помогне при това положение,и те ги видяха що за стока са,видяха го на собствения си гръб,и ги подгониха и от там.Ще им се види тясно,ами да си налягат парцалите,че заради няколко даши да не пострадат всичките.Да започнат да спазват законите,и да не се правят на тарикати,по лошо ще стане.Срещу ръжен не се рита.
 • даде
  Отговор
  8 20:06  11.07.17
  Май се уплашиха, а? И то само от десетина дни протести. Нека разберат какво чувстват българските старци по селата, където вече 27 години вилнее напаст. Колко старци избиха по селата. Понякога за само два лева. Ножът е в кокала, само окончателното решаване на въпроса с престъпността ще спре протестите. Това зависи от властта. Иначе ще продължи да се нагнетява напрежение и ще се стигне до гражданска война, което е много вероятно.
 • шшш
  Отговор
  9 15:32  13.07.17
  Сто нови затвора да построят ,да има места за всички от гетата , в САШ, ИМА МЕСТА ЗА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ, и тук трябва да има, без оправдания ,видите ли затвори са препълнени.. А тези които викат алах акбар ,да ги пратим в ислямска държава и към тях да се прилагат закони на шериата ...нали искат да стават мюсюлмани...рязане на ръце, бой с камъни ..това са методи на талибани..После ще видим какво ще викат ..

Напиши коментар:


Публикувай