1 319 2

Нападната от баща акушерка: Каза, че ако се обадим в полицията, ще умрем

Кадър Нова тв
Кадър Нова тв
Светослава Ингилизова

„Той каза, че ако се обадим в полицията, ще умрем”, разказа пред Нова тв Мая Кочева, акушерката, която в сряда беше нападната в болницата в Стара Загора от баща, който настоявал да отиде веднага при детето си.

„В сряда около 11,30 часа мъжът влезе и искаше да се качи в отделението за недоносени деца, за да си вземе детето си. В едната си ръка държеше два букета, а в другата носеше другото си дете – около 2-годишно”, спомня си акушерката.

„Нямаме разрешение да пускаме външни лица в отделението, бе му направена забележка да не влиза, но той отново поиска да се качи. Той ме хвана за ръката и я изви. Ние казахме, че ще се обадим в полицията, но той каза, че ако се обадим в полицията, ще умрем”, разказа още тя.

Нападателят е с чисто съдебно минало. След инцидента в болницата той е задържан за 24 часа, а след това е освободен срещу парична гаранция от 400 лева.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ХХХ
  Отговор
  1 09:56  14.07.17
  Е като се обадихте, какво се случи-нищо! Те циганите така си заплашват и по ТВ-то постоянно някакви мангали сипят заплахи ? Лошото е че за закана за убийство никой не ги закача то и за какво ли ги закачат. Те нека си говорят вие не говорете, действайте !
 • Коко7
  Отговор
  2 16:26  14.07.17
  Ама какви са тия простотии как няма да си види детето . Защо ще отказват тоя фасон от доктори и сестри трябва да се спре. Нагли и рекитьори..

Напиши коментар:


Публикувай