522 2

Захариева: Имаме план за съдебната реформа

Венцислав Михайлов

Като че ли, нямаше дебат за европредседателство ни по същество и какво може да спечели България от него. Обърна се повече внимание на казуса НДК, което не е добре.

Европредседателството не е сгради. Това каза в предаването "Събуди се" по Нова телевизия министърът на външните работи Екатерина Захариева. Готови сме и ще се справим с председателството. В Европа никой не ме е питал за казуса НДК. Трябва да оставим органите да си свършат работата и ако има злоупотреби, всеки да си понесе наказанието. Мирослав Боршош хвърли едни думи във въздуха, че са го карали да подписва обществени поръчки. Като е казал "а", да каже и "б". Не трябва да изместваме дебатът от ползите за България. По време на нашето председателство най-вероятно ще се реши като цяло бъдещето на Европа, защото ще се дискутира темата за Брекзита.

Имаме много задачи за решаване и не трябва да се занимаваме само с една сграда. Нека органите да си свършат работата. От нас самите зависи дали ще бъдем в ядрото на ЕС или в периферията, обясни Захариева. Имаме ясен план за съдебната реформа. Работим много добре с министър Цецка Цачева. Готови сме да подпишем договора с Македония.

За България е важно да има стабилен, проспериращ и неводещ антибългарска кампания съсед. Всичко зависи от тях. Ние сме готови и добронамерени, категорична беше тя.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 15:21  16.07.17
  Хахахаха реформа,каква реформа???? Нов бардак със стари к....ви нестава!!!! Лапайте докато можете, че после ще дойдат други гладни кучета и така кръговрата ще продължи, защото в България ако някой си търси правата бива заклеймяван. Имаше протестиращи съдий и прокурори НО БЪРЗО ИМ ЗАТВОРИХТЕ УСТИТЕ.
 • Кумчо Вълчо
  Отговор
  2 15:44  16.07.17
  Aaaaaaaa, значи то не било сгради, ахаа, ами кажи го на съпартийците си .Те си мислят че и него могат да откраднат. А бе тя дяланият камък била много умна бреййййй.

Напиши коментар:


Публикувай