969 6

Полицаите станаха шивачи

Това, което им се осигурява, са оръжието и малки части от цялата униформа

Стефанаки Йоанис

Служителите в системата на МВР често се налага да търсят шивачи, за да закърпят старите си униформи. Според Ивайло Десев и Трифон Трифонов от Охранителна полиция техни колеги си купуват и платове, за да си шият нови униформи.

Това, което им се осигурява, са оръжието и малки части от цялата униформа.

Служителите са налага да отделят около 30% от заплатите си, за да могат да поддържат униформите си.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 10:07  19.07.17
  аааа как бе 30% 70% им отиват , не са за жалене тея тиквочи само пари муфтат и продължават да се оплакват а после вечерта спят по храстите вместо да патрулират и да има респект
 • ПЕЕВ
  Отговор
  2 10:15  19.07.17
  СТИГА ГЛУПОСТИ ТЕ СА НАЙ ДОБРЕ ЗАПЛАТЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ А И С ПРИВИЛЕГИИ ПРИ ТОВА-А И ДА НЕ СМЯТАМЕ КОЛКО ПАРИ ИЗКАРВАТ ПРОСЕЙКИ.ВСИ4КО ЕПОДСТРЕКАВАНО ОТ КУРНЕЛИЯ И СИЕ,НО ДАЛИ НЯМА ДА ИМ Е ЛОШ СЪВЕТНИК.
 • дабеда
  Отговор
  3 10:18  19.07.17
  За да функционира системата е нужно да се преструкторира. Да не се пие кафе през работно време с часове. Да се влеят нови сили, та те живи да ги ожалиш. Ходят да си изкарат дежурствата да си починат, да поседят по няколко часа в кафенетата. Та те 70% са и пенсионери и им дреме на шапката дали има престъпност или няма. Значи вземат пенсии и заплата. Докато изкарат на сянка така ще е. Престъпността ще расте те ще си пият кафетата па народа кучета го яли.
 • Гост
  Отговор
  4 11:20  19.07.17
  Сега се опитват да оправдаят големите цени на поръчката за униформите. Всичко е за комисионни и крадене. Един цех с 200 шивачки ще успее да направи на цялото МВР униформите и ще вземе в пъти по малко от парите които харчат. Ама там няма току така да си свият чрез техни фирми х2....
 • Алфата
  Отговор
  5 11:50  19.07.17
  Абе полицайчетата, като не Ви изнася има реален икономически сектор! Що не се пробвате там ами ревете, като вдовици за пенис?! Аман от оръфляци на държавна софра! Ама и бачкаторите сме калпави... Няма кой да им спретне контрапротест!
 • гост
  Отговор
  6 12:17  19.07.17
  А пенсионер на 50г с максимална пенсия от над 900лв добре ли е?

Напиши коментар:


Публикувай