19 Юли, 2017 10:32 11 007 26

Изчезналият Кристиян видян в гората край Триград !?

  • кристиян-
  • триград-
  • катастрофа

Гъбари засекли издирваното момче

Изчезналият Кристиян видян в гората край Триград !? - 1
Снимка: Фейсбук

За първи път от началото на издирването на 16-годишния Кристиян, който блъсна туристи в Триград, хора са сигнализирали, че момчето е било забелязано в района. Претърсването за съжаление обаче не дало положителен резултат, съобщават в. „24 Родопи“.

Две жени съобщили на кмета на родопското село Цветан Славков, че забелязали момче с бяла тениска, което избягало, когато започнали да го викат. Жените били за гъби в местността „Ажиларска река".

Доброволци, заедно с гранични полицаи и следово куче, претърсваха посочения от жените район, но не е открита следа от Кристиян.

В селото хората вече започват да губят надежда, че момчето ще бъде открито и единственото, за което се молят е то да бъде живо и здраво. Местите разказват, че семейството е отчаяно, а косите на бащата са побелели от стреса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хмм

    25 5 Отговор
    Тия двете да не са прекалили с гъбите ?
  • 2 БезМорал

    15 39 Отговор
    Каква трагедия......така де за 4те жертви. Този сополанко дано загине да даде урок на безхаберните/си родители.
  • 3 яко

    14 11 Отговор
    сополанкото ги прави диви и щастливи

    Коментиран от #5

  • 4 гост

    72 6 Отговор
    Оплакват съдбата на извършителя на престъплението? Жалеят за беглеца, а за почупените хора, включително и две деца, никой нищо не казва. Да не забравяме защо този младеж се крие, не се е загубил, а бяга след тежко престъпление. Какво е това изкривено разбиране за справедливост и морал?
  • 5 баси героя

    48 4 Отговор

    До коментар #3 от "яко":

    Ако тоя сополанко те изпердаши теб и те простре на леглото да чакаш серия операции едва ли, ще си му такъв фен, ама просто момченце, като теб от къде да се сети ?
  • 6 DND

    41 3 Отговор
    Да направят полицейска хайка и да го хванат.
    Или да обявят награда за залавянето му, все ще е от полза.

    Вече никой не говори за блъснатите хора ... за съжаление.
  • 7 СВЕТЛИНА

    47 2 Отговор
    ТОЙ НАКРАЯ И ГЕРОЙ ЩЕ ГО ИЗКАРАТ.А ТИЯ ХОРИЦА НЕКА ДА СЕ СПАСЯВАТ КОЙ КАК МОЖЕ.КАК НИКОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ ДО СЕГА НЕ КАЗА КАКВО Е СЪСТОЯНИЕТО ИМ.А ВСИЧКИ НОВИНИ ЗАПОЧВАТ С ЕДНО И СЪЩО-11-ДЕН НЯМАЛО И СЛЕДА ОТ КРИСТИЯН.ЩЕ СЕ ГЪРМИ ОЩЕ НЯКОЙ ДРУГ ДЕН И ВСИЧКО ЩЕ ОТИДЕ В НЕБИТИЕТО.НАЙ-ВАЖНО Е ЧЕ НА БАЩАТА МУ Е ПОБЕЛЯЛА КОСАТА ВСИЧКО ДРУГО Е НА ЗАДЕН ПЛАН.КОЛКО ПАРИ -ДЪРЖАВНИ СЕ ИЗХАРЧИХА ДО СЕГА А МОЖЕХА ДА ОТИДАТ ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ.НЯКАКЪВ ПИКЛЬО КЪДЕТО НЯМА ДАЖЕ ДОБЛЕСТТА ДА ПОМОГНЕ А ОСТАВИ ПРИЯТЕЛКАТА МУ ДА СЕ ОПРАВЯ МИСЛЯ ЧЕ КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН.НЕВЪЗМОЖНО Е ДА ИЗДЪРЖИ 12 ДНИ БЕЗ ВОДА БЕЗ ХРАНА БЕЗ ДРЕХИ!!!!
  • 8 Хайко

    29 0 Отговор
    Ако го намерят тоя дришльо, кой ще плати спасителната операция на всички тези доброволци?
    Егати чудото стана с това момче...не стига че е адски виновен, ами и герой ще го изкарат още малко.
    Полицията да вземе по-подробно и настойчиво да разпита родителите на момчето!!
  • 9 гост

    33 0 Отговор
    След такова поведение този индивид трябва да лежи много години в затвора, макар че е 16г. Трябва да бъде третиран като пълнолетен, защото има много като него, които взимат колите и действат безнаказано понеже мама и тати ще ги оправят, нали ги знаят и залагат на връзките. Кой ще върне живота на жертвите му? Аз съм претърпявал подобно нещо и години наред след това имаш проблеми освен физическите следи. Коли, мотори, голяма работа е на 16г. Бяга и оставя блъснати деца и техните родители на пътя. Медиите го третират като невинно момченце. Сбъркали сте сериозно. Той е престъпник.
  • 10 ятаци

    30 1 Отговор
    Ясно като бял ден, че роднините го крият. Ужким го търсят и носят каквото трябва в гората, докато поутихнат нещата, после мамин ще избегне и наказание, като изстине общественият интерес.
  • 11 kiko

    13 4 Отговор
    Само Динко АТВ-то може да помогне...
  • 12 Зико

    24 0 Отговор
    Това е то. И в градския транспорт, и в магазина, навсякъде българинът винаги защитава престъпника.
  • 13 Гост

    10 2 Отговор
    Лицето е непълнолетно. Бащата(или който е собственик на автомобила) е трябвало да обезопаси превозното средство. Ако младежът е подкарал колата не със ключ, а с други непредведини похвати от производителя, тогава казусът е съвсем друг.
  • 14 Иво

    22 1 Отговор
    Не можем да открием един пикльо, а какво остава за тия дето окрадоха милиони и се изнесоха по островите... Пародия
  • 15 Перко Наумов

    11 1 Отговор
    Каквато ни е държавата, такива са ни и търсачите. Омръзна ми да ми разправят по тв-то колко отговорно и добро било това!
  • 16 Пешо Бокса

    17 0 Отговор
    Изобщо не е в гората колко и да търсят няяма да го намерят 100% е в мазето или тавана на някой негов познат .
  • 17 КУЧЕ

    2 10 Отговор
    ДАНО ГО НАМЕРЯТ УМРЯЛ

    Коментиран от #26

  • 18 Бай к........р

    5 1 Отговор
    Да............ негодна държава сме.Не могат да намерят един сополанко а да не говорим за нещо по-сериозно.Кой ще заплати всички разходи за издирването на това момче? Най-вероятно това ще е бедия български данъкоплатец.НЕЩАСТНА ДЪРЖАВА.Не се гордея че съм българин.
  • 19 Пазарен Либерализатор

    7 8 Отговор
    Това е дете.... Всеки е правил глупости в младежките си години, виновен е, така е. Виновен е и собственика на автомобила, липса на родителски контрол и още куп грешки във възпитание и норми на поведение.... но все пак това е дете. Не го защитавам, има 4ма пострадали от глупостта му, ама това, дето пишете е жестоко. Не го е извършил умишлено и преднамерено. Никой не знае какво му е в акъла. И може да издържи 12/дни в планината, има потоци с вода, има малини, гъби, все ще яде нещо, температурите нощес са над 15 градуса. Не мисля, че това момче ще кара кола някога. Просто злобата, която се излива е огромна.
  • 20 Кобрата

    9 0 Отговор
    А този страхливец до кога ще се крие като къртица?
    Направил е белята, направил, не може ли да се предаде като мъж на полицията и да си поеме отговорността за безотговорната постъпка?
    До кога ще се крие? Така само си влошава положението, и без това не е пълнолетен, ще го осъдят на пробация и ще отърве пандиза, толкова ли е глупав да се крие и откъде изобщо намира храна и вода да съществува...
  • 21 Чочи

    10 0 Отговор
    Че момчето е виновно спор няма.Че този който му е дал колата трябва да понесе наказание сьщо.Смешно е,че по цял ден от тв ни заливат с исканията на полицаите за по-високи заплати,а те не могат да открият едно момче в сравнително мальк район .Не ми се мисли ако трябва да търсят в цяла Бьлгария.Да се предаде момчето,да си изтърпи наказанието и да се научи на правила и ред.
  • 22 onq s konq

    5 0 Отговор
    Малкя е гледал Рамбо наскоро май !
  • 23 Валентин

    5 3 Отговор
    Тоя малък боклук колко време ще разиграва цялата държава,до го оставят да мри там..........
  • 24 незнайко

    2 1 Отговор
    Ако тикнат баща му в затвора, ще се появи веднага !!!
  • 25 Кака Гинка

    3 1 Отговор
    Едно време имаше ТВУ за малолетни престъпници и доста дечица се подвизаваха там и за по-малки провинения.Сега на малолетните май им се разминава с някоя условна присъда или дори нищо...
  • 26 Това е дете!!!

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "КУЧЕ":

    Какъв си ти ? Болен ли си?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове