1 121 4

Цацаров: Марешки е невъзпитан

Мартин Христов

Аз разбирам правото на всеки обвиняем да защитава себе си и то не може да бъде отречено, както по смисъла на НПК, така и публично. Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров. Цацаров коментира изказвания на лидера на ВОЛЯ Веселин Марешки по повод прокуратурата и прокурори.

"Не съм бил зрител на Марешки, но от всичко онова, което разбрах, което е било казано, разбирам, че тук не става дума за защита, а става дума на моменти за откровени клевети. Да се обосновава собствената невинност с хвърлянето на клевети върху наблюдаващия прокурор по делото, е меко казано невъзпитано, а най-откровено казано - недостойно- за мъж и за член на парламента", заяви Цацаров.

"Познавам много добре работата на прокурор Виолета Радева. Твърдя, че това е прокурор, който за времето, в което е работил в прокуратурата, няма нито едно нарушение, нито едно дисциплинарно наказание, никакви прояви от типа на тези, които са обрисувани от Марешки. Ако е решил, че като депутат, мъж, гражданин, това е нормалната позиция на защита-хвърлянето на клевети върху наблюдаващия прокурор, сбъркал е. Сбъркал е институцията и личността на колежката. Негов е изборът", подчерта главният прокурор.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Господин Никой
  Отговор
  1 15:36  19.07.17
  Колкото повече натежава,толкова повече олеква г-н Главният прокурор.Толкова много знае всичко,сякаш всичките му зъби са мъдреци.
 • Дедо
  Отговор
  2 16:06  19.07.17
  Цаца, ти па си много убаф!
 • 3 16:56  19.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Т.о.ш.и.б.и.я.н
  Отговор
  4 17:52  19.07.17
  Да съм на марешкия с пари и възможности ше си платя и тоз ше престане да диша

Напиши коментар:


Публикувай