500 4

Започват проверки на Северното Черноморие

Кадър Нова тв
Кадър Нова тв
Мартин Христов

„Предстоят много проверки на Северното Черноморие. Започваме от „Златни пясъци” и продължаваме нагоре в посока Добрич”. Това заяви в предаването „Здравей, България” министърът на туризма Николина Ангелкова.

„На плажовете проверяваме дали има 50% свободна зона, дали заведенията на територията на плажа отговарят на схемата, има ли медицински пунктове, почистено ли е, спасителите”, поясни Ангелкова.

Министърът потвърди, че е направена проверка на сигнала за мазут на плажа на Синеморец и действително са установени петна по плажа, изхвърлени от морето от старо замърсяване извън териториалните води на България.

„Веднага сме дали предписание на концесионера да сложи табела, че плажът към момента е замърсен и незабавно да го почисти”, заяви Николина Ангелкова.

Попитана за шума от дискотеките, Ангелкова заяви, че българското Черноморие не е „Слънчев бряг”.

„Нашето Черноморие предлага разнообразни видове почивки. Важно е да има обособени места, за да предлагаме това, което се търси ”, заяви Ангелкова и добави, че в Русия миналата година страната ни е класирана на 1 място като семейна дестинация за почивка.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • герб ли бе да го опишеш
  Отговор
  1 10:52  20.07.17
  И по един SMS и съобщение във фейса им пратете, че ще ги проверявате та да се подготвят хората ! Малоумна работа ?
 • DND
  Отговор
  2 11:11  20.07.17
  Стига лъга ! Нали щяха да са по 36 стотинки чадърите ? Нали щеше да има свободни плажове ? Диво къмпингуване ? Чисто море ?
 • ЪРП
  Отговор
  3 11:32  20.07.17
  АМИ ДА БЯХТЕ ДАЛИ И СПИСЪЦИТЕ НА ХОТЕЛИЕРИТЕ ,КОИТО ЩЕ ПРОВЕРЯВАТЕ?????........ТАКА И ТАКА ВЕЧЕ ОБЯВИХТЕ НА ВСЕУСЛОШАНИЕ, КАКВИ И КЪДЕ ЩЕ ПРАВИТЕ ПРОВЕРКИ!!!!?????? ТА НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ "ПОДГОТВЯТ" ТЕЗИ ХОТЕЛИЕРИ!?? ДОРИ И ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ СА НАЯСНО ,ЧЕ ВСИЧКИ ПРОВЕРЯВАЩИ ПО ХОТЕЛТЕ, ПЪРВО ГИ ПОСРЕЩАТ В КАБИНЕТА НА УПРАВИТЕЛЯ НА ХОТЕЛА СЪС СЪОТВЕТНОТО ПО-ДОБЕЛИЧКО ПЛИКЧЕ , ПОСЛЕ ЕДНА ЛЕКА РАЗХОДЧИЦА ИЗ ХОТЕЛЧЕТО ОПОЗНАВАТЕЛНА......., ЛЕКО ХАПВАНЕ В РЕСТОРАНТЧЕТО И ДА СИ ХОДЯТ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО ДАНЪЧНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • ЪРП
  Отговор
  4 11:38  20.07.17
  ТО ИМЕННО ЗА ТОВА БГ ТУРИЗМА СИ Е ПОРНОГРАФСКИ И АЛКОХОЛНО-НАРКОМАНСКИ , ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА МИНИСТРИ КАТО АНГЕЛКОВА С ПОДЧЕРТАНО ГЕРБАДЖИЙСКИ ПОДХОД!!!!???!!!!!! НЯМА ПО-СМЕХОТВОРЕН И ЖАЛЪК ПОДХОД, НА ВСЕУСЛОШАНИЕ ПО НАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИИ ДА ПРЕДУПРЕДИШ НАРУШИТЕЛИТЕ ,ЧЕ ИМ ТИВАШ НА "ПРОВЕРКА" ....ПАРДОН РУШВЕТЧИЙСКА РАЗХОДКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай