285 1

Зеленогорски писа 3 с два минуса на парламента

Снимка: Архив
Снимка: Архив
Венцислав Михайлов

Не виждам ясна концепция при работата на парламента, нито смислени законопроекти. Това коментира пред телевизия BIT Найден Зеленогорски, който е част от ръководството на "Движение България на гражданите" (ДБГ) и на Реформаторския блок.

Не бих написал повече от 3 с два минуса на парламента и 3,5 на правителството, отговори Зеленогорски на въпрос за оценката към работата на двете институции.

"Когато няма план, се вижда едно лутане, както в момента. Да се отнеме част от финансирането на съсловните организации ли е най-големият проблем", попита реторично политикът.

По думите му, не бива да се губи време за започването на борбата с корупцията, затова не разбирал защо при наличието на приет на първо четене законопрокет, не се заемат с него, а отново има отлагане и отново се говори за нов проект.

"Не съм убеден, че има политическа воля за приемането на такъв закон и затова е и отлагането", каза още Зеленогорски.

Според него при тази липса на експертиза и желание за сериозна работа, извънпарламентарните партии трябва да имат силни позиции и да има единодействие по важните за обществото теми.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Грую
    Отговор
    1 10:55  21.07.17
    Три на релси! Та това е мечтата на студента. Откъде обаче се взеха тези релси. Айде за Бо'ко от метрото дето му дадоха пари от Европа да го строи може да са му останали ама пък за парламента откъде? Че те всичко събориха.

Напиши коментар:


Публикувай