7 748 7

Катастрофа на АМ „Тракия” блокира движението към Бургас

Два часа след инцидента трафикът беше възстановен

Снимка: bTV
Снимка: bTV
Анатоли Стайков

Катастрофа на магистрала „Тракия” блокира движението към Бургас. Пътната агенция предупреждава, че движението се извършва само в аварийната лента при км 150 в посока Бургас, съобщи bTV.

Автомобил с турска регистрация е блъснал отзад друг автомобил, който теглил с ремарке лодка, посочва областната полиция. Участниците в катастрофата са се движили в посока София. При удара, лодката изхвърча и преминава в платното в посока Бургас. В нея се блъска трети автомобил.

Снимки на очевидци показаха, че аварийната лента е блокирана от коли, опитващи се да се изпреварят. Потребителят ни споделя, че едва са направили път на Пътна помощ да мине.

Два часа след инцидента движението беше възстановено.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки указанията на служителите на "Пътна полиция", призовават от АПИ.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • KOkaRItoo
  Отговор
  1 11:26  22.07.17
  Ebasi mamata.....
 • 123.300д
  Отговор
  2 12:58  22.07.17
  карат като изоглавени и само бели правят,после искат рушвет да дават на полицаите и става реването че нашите полицаи им взимали пари...
 • Густо Майна
  Отговор
  3 13:05  22.07.17
  Добре бе, като дойдат полицайчетата на всички тарикати в аварийната, защо не им оберат книжките и по хилядарка актче, събираемо с любезното съдействие на НАП! 'ей, т'ва малоумно спиране, а и изпреварване в аварийна така ме нервира, че ми иде да хвана чифтето!
 • Дон Тони
  Отговор
  4 13:13  22.07.17
  НЕМА ПО-ГОЛЯМА ПРОСОТИЯ ОТ ПЪТУВАНЕ ПО ТРАКИЯ, ДЯСНАТА ЛЕНТА ВЕЧЕ Е ЦЯЛАТА РАЗТРАКАНА И ВСИЧКИ КАРАТ В ЛЯВАТА СЪС 140-150, ТОЕСТ КОЛОНА ОТ МАТЕРИАЛ В ЛЯВАТА ЛЕНТА КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СИ НАПИШЕ ИМЕТО АМА КАРА ЛИМУЗИНИ СЪС БЯСНА СКОРОСТ !!???
 • метлата
  Отговор
  5 14:15  22.07.17
  за 27 години разбрах, едно: стълбите се метат от горе на долу, а вие вдигате само пръхоляк ....и по магистарлата и тук и все по надолу...а дали!
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  6 15:07  22.07.17
  ОТНОВО ТУРЦИ
 • онзи
  Отговор
  7 23:17  22.07.17
  аз не мога да разбера , всяка седмица пътувам и виждам как се образува една колона редовно и почва едно рязко намалена и става чудо, накрая виждаш че просто някой малоумник решава да кара с 90 в лява лента или си бие спирачките, абсолютно пълно с идиоти, по-добре да не стъпват на пътя, не е нормално изведнъж всички да бият накви спирачки от скорост 140-50 и бум става мазало... малко съображения и концентрация се искa

Напиши коментар:


Публикувай