1 084 6

Проф. Станилов: ЕС е яхнат от световната олигархия

Кадър: Канал 3
Кадър: Канал 3
Мартин Христов

Не сме антиевропейска партия, а евроскептична. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 Станислав Станилов от "Атака", който е депутат от ПГ на Обединени патриоти.

Ние също искаме Европейски съюз, но не този, който е в момента. ЕС в момента е яхнат от световната олигархия, от корпорациите, заяви Станилов.

ЕС трябва да се преформатира, посочи той.

България трябва да следва интересите и да се съпротивлява на всичко, което не е в наша полза, както правят страните от Вишеградската четворка. Не може да се съгласяваме с всичко, подчерта проф. Станилов.

Той заяви, че Обединени патриоти са категорично против свободното продаване на българска земя на чужденци.

По думите на проф. Станилов подписването на договора за добросъседство с Румъния ще е пробив в отношенията между двете държави.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  1 21:34  22.07.17
  Поредния сенилен дядка...
 • jambazina
  Отговор
  2 21:34  22.07.17
  Правилно казва тоя професор. Нали сега патреотите сте във властта - действайте. Ама май ще последвате съдбата на предишните коалиционни партньори.
 • зрител
  Отговор
  3 21:40  22.07.17
  чичито правилна говори , амо защо не направим съюз с румъняска? гърчулата не стават ,много хитри и още смучат пари! ако на нас ни дадат 9 милиарда евра пане ще построим основните пътища и релси!!!
 • Руски олигарх
  Отговор
  4 22:25  22.07.17
  На този ние руските олигархи му дадохме пари да говори глупости. Още един вреден за България човек с власт. Партията, която се финансира изцяло от чужбина се загрижила за ЕС. Жалко за народа.
 • Каскетски
  Отговор
  5 22:26  22.07.17
  Младите никога не биха приели съвети от грохнал старец като този от снимката. Защо старците в България не си гледат пенсиите, а продължават да замърсяват медийното пространство?

  Коментиран от #6

 • onq s konq
  Отговор
  6 23:48  22.07.17

  До коментар #5 от "Каскетски":

  Ами защото 1/Паричното изражение на дейността на "стареца" е радост за внуците му и 2/...Какво друго да прави,след като това му е единствената останала радост?

Напиши коментар:


Публикувай