3 537 1

Автомобил се запали на "Тракия", движението е спряно

Мартин Христов

Временно е затруднено движението на автомагистрала „Тракия“ в района на тунела “Траянови врата“, съобщиха от МВР.

Причината е техническа неизправност в лек автомобил, който се е запалил, няма пострадали, движението към София временно е спряно

Към 17.20 часа в полицията е получен сигнал за горящ автомобил на автомагистрала „Тракия“ в района на тунела „Траянови врата“, на територията на ОДМВР-Пазарджик, посока София. При инцидента, възникнал най-вероятно поради техническа неизправност няма пострадали, но движението временно е спряно в посока София до погасяването на пожара в леката кола и обезопасяването на пътя.

Минути по-късно, в района на 255-я километър на АМ „Тракия, на територията на ОДМВР-Сливен , лек автомобил е аварирал, в него леко се е ударил друг автомобил. Няма пострадали, двата автомобила са в аварийната лента и не затрудняват движението.

По-рано , в друг участък от АМ „Тракия“ – при 297-мия километър, на територията на ОДМВР-Ямбол, водачка на лек автомобил е катастрофирала без да засегне друг автомобил. Шофьорката е откарана за оказване на медицинска помощ, но пострадалият автомобил е създал затруднение в придвижването посока София.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ДЮДЮЕФ
    Отговор
    1 00:05  24.07.17
    Истински факти: 1. Магистрала Тракия е с три ленти - Нормална лява, оффроуд-тестова дясна. Крайна дясна, в случай, че тир изпреварва тир или някой изперварва със скорост под установената и създава опасност за движението. Максимална скорост дясна лента - 140 км/ч. Минимална скорост лява лента 160 км/ч Максимална N/A

Напиши коментар:


Публикувай