814 5

Атанасов: Целта на "Суджукгейт" е да отклони вниманието от КТБ

Кадър Нова тв
Кадър Нова тв
Светослава Ингилизова

„Разследването около аферата „КТБ” не е проведено всестранно и обективно, както иска законът. То е проведено едностранно, необективно и твърде много обстоятелства липсват”, заяви пред Нова тв лидерът на ДСБ и бивш шеф на Национална служба "Сигурност" Атанас Атанасов.

„Не може прокуратурата да разполага с цялата информация и да злоупотребява публично с нея. Вижда се, че много са работили прокурорите, но само в една посока. Ясно е, че от дълго време Борисов и Цацаров си пазят гърба”, коментира Атанасов.

По думите му „Суджук гейт” е класическо активно мероприятие за отклоняване на общественото внимание.

„Това е специфичен вид пускане на кръв от собствените вени с цел хората да не им задават други въпроси. Да не се говори за КТБ, а за суджуци”, заяви Атанасов.

Той коментира и темата за забраната 77 българи да влизат в Турция, тъй като са свързани с ИДИЛ.

„Това е поредното напомняне, че трябва политиката на българското правителство да продължи в същия дух. Да не се изправяме много. Това е политически шантаж”, заяви Атанас Атанасов.

„Борисов се кланя много ниско на Ердоган. Днешните управляващи има от каква компрометираща информация на турските служби да се притесняват. А именно информация за контрабанда на български стоки през турска територия”, каза още той.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • хахаха
  Отговор
  1 13:00  24.07.17
  Малкия генерал постоянно бърка в г---за на големия генерал с телена четка:)))
 • Фиф
  Отговор
  2 14:13  24.07.17
  "Разследването около аферата „КТБ” не е проведено всестранно и обективно", моля?!
 • Мартин
  Отговор
  3 23:12  24.07.17
  А какво ще каже Атанасов за банкера-беглец Цветан Василев? Нямат ли един и същ баща с него, в лицето на Иван Костов, който ги създаде и двамата?
 • Макето
  Отговор
  4 08:48  25.07.17
  Трудно ще бъде отклонено вниманието от най-голямата кражба в съвременната история на България. Най-после беше даден ход на делото и Цветан Василев и лицата, които са му помагали ще получат заслужени присъди.
 • Gea Regreben
  Отговор
  5 19:51  25.07.17
  Абсолютно вярно. Василев сега ще мята всякакви димки около началото на делото.

Напиши коментар:


Публикувай