884 3

Манушев смени Мартинов заради "Суджукгейт"

Снимка: ГЕРБ
Снимка: ГЕРБ
Светослава Ингилизова

„Народният представител Живко Мартинов напуска парламента по собствено желание”, съобщи пред журналисти в Добрич заместник-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

„Благодаря му за тази постъпка, защото по този начин се пресичат опитите да бъде хвърлено петно както върху ГЕРБ, така и върху името на премиера”, каза още Цветанов и заяви, че още утре в НС ще бъде гласувано освобождаването на Живко Мартинов.

Цветанов лично съобщи решението пред представители на областното и общинските ръководства на партията.

Той направи анализ на състоянието на организацията в област и град Добрич, като припомни, че именно тук е бил най-слабият резултат на партията на местните, а след това и на президентските избори.

„Нашето желание е в следващите месеци да се работи за възраждането на организацията, за нейното заздравяване и стабилизиране, да се върне доверието на хората, за да започнем да се готвим за предстоящите местни избори”, подчерта заместник-председателят на ГЕРБ.

Той представи новото, временно ръководство на структурите на ГЕРБ в област Добрич, които в следващите няколко месеца трябва да направят анализ на състоянието на структурите и да подготвят избора на ново редовно ръководство през есента.

Областен ръководител става вицеадмирал Пламен Манушев, депутат от ГЕРБ от добрички многомандатен район. За общински ръководител e определен Красимир Николов, който в момента е заместник-областен ръководител.

„За да има приемственост запазваме общинските ръководители на общините в областта”, обясни Цветанов.

„Силата на ГЕРБ е в нейната откритост и прозрачност. Ние никога не сме допускали поведение, което влиза в разрез със закона и морала. ГЕРБ никога не е толерирал поведение, което да хвърля петно върху партията, както се опитват някои хора”, заяви той.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гостенин
  Отговор
  1 15:47  25.07.17
  Браво Мартинов - Истински мъж.Отивай някъде спокойно да си харчиш спечеленото с толкова много труд
 • Пеньо
  Отговор
  2 16:07  25.07.17
  Правилно! Който се окъка-аут!
 • 3 17:07  25.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай