2 268 2

Биха спасител на плажа, говорил с нудисти

Мартин Христов

Спасители се сбиха на плаж Делфин. Инцидентът е от вчера, а в резултат на боя един от спасителите – Станислав Устамитев е със счупен нос. Информацията първо беше оповестена от нудистите, които плажуват на „Делфин“. Според тях инцидентът е предизвикан умишлено, тъй като удареното момче било настроено дружелюбно към тях.

Самият Станислав също признава, че шефовете и колегите му са му правили забележка, че разговаря с нудистите. „Вчера имахме малко разправии с концесионера на плажа. Скара ми се, че ходя при хората да говоря с тях. Това ги дразни. Всички ми правят забележка“, обясни Станислав. Той допълни, че боят е започнал от закачка.

И Станислав, и колегата му Димитър тренирали борба в НСА. Спасителят от втория пост отишъл при него, за да се борят. Станислав обаче нямал желание за подобни „игри“ и закачката загрубяла.

В резултат той е с фрактура на носа и е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас. Към момента сигнал в Районното управление в Царево за инцидента не е подаван. Няма и постъпила жалба, уточниха за Gramofona.com от Областната дирекция на МВР. Наемателят на плажа Йордан Тодоров е категоричен, че не става въпрос за криминален случай.

„Първо искам да уточня, че не са се били мои служители. Спасителите работят към специализирана фирма, която аз съм наел. Много е важно да добавя, че всички те си вършат съвестно работата и вече са успели да спасят няколко души, които са били повлечени от мъртвото вълнение“, коментира Тодоров. Управителят на плажната ивица е отвел веднага пострадалия спасител до Бургас.

Според наемателя тук ставало въпрос за закачка между млади момчета. „Станислав е бил при нудистите. Не знам дали е бил на работа в този момент. Негово право е да се сближава с когото поиска. Това не му е пречило да изпълнява ангажиментите си. Дошло е другото момче – Митко. Знаете как е, имало е женско присъствие и са искали да блеснат“, коментира Йордан Тодоров.

Според него случаят не трябвало да се преекспонира. Уточни също така, че до момента никой от работещите на плажа не е бил викан на разпит в полицията за вчерашния случай.

Бургас / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • mediator37
  Отговор
  1 05:17  28.07.17
  Тъпо е, че последният нудистки плаж е вече на концесия. След половин час тръгвам за Ахтопол-Синеморец и нудисткия плаж ми беше един от заплануваните. Не останаха вече спокойни нудистки плажове.
 • FUCK OF
  Отговор
  2 22:23  09.08.17
  ТОВА ЛЯТО БЯХ НА ПОМОРИЕ !!!! ИЗКАРАХМЕ СИ СТРАХОТНО..... ПРЕЗ ЦЯЛАТА ОТПУСКА СИ ХОДЕХМЕ НА НУДИСТКИЯ ПЛАЖ....БЕЗ ПРОБЛЕМ

Напиши коментар:


Публикувай