927 7

Американски БТР-и „превзеха“ Околовръстното на София

Венцислав Михайлов

Американски БТР „превзеха“ Околовръстното на София, съобщиха читатели на Факти.бг.

Движението на техниката е ставало в сутрешния час пик.

Бойна техника, която е на въоръжение в армиите на България и на САЩ, ще бъде изложена от 11.00 ч. до 13.00 ч. на 27 юли в района на Военната академия „Георги С. Раковски“ в София.

Там ще бъдат показани американски бойни машини М 1126 „Страйкър“ от състава на 2-ри Кавалерийски полк, както и бронирани бойни машини MSFV „COMANDO SELECT“ от военно формирование 56 040 – Благоевград.

По традиция от миналия ХХ в. бойните машини стигнаха до центъра на София на собствен ход.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • no name no face no number
  Отговор
  1 10:50  27.07.17
  Дори и само на пръв оглед изглеждат много по зле от руските.

  Коментиран от #4

 • дедо стефчо
  Отговор
  2 10:54  27.07.17
  Едно време каква танкова бригада имаше в Горна баня :)
 • independent
  Отговор
  3 11:07  27.07.17
  Тия бронирани машини Comando ще ги правим в България - само че изменени малко -6 колесни ще бъдат ,с най мощния двигател. Но по мое мнение България имаше и по добри предложения , но тя се насочи към най евтиното. Без да мисли,че ако докара необходимото качество може също да продава от тях. А натовските държави не гледат евтино ,а най доброто . Румъния пък ще прави финландските Patria
 • onq s konq
  Отговор
  4 11:49  27.07.17

  До коментар #1 от "no name no face no number":

  На тия твоите черногледи очички що не им купиш едни розови очила?После си сложи малко пиявици да ти поизсмучат русофилска злобичка,налей си едно,че и още едно,запали цигара,отпусни се...че психичното здраве е тънка работа,ша знайш!
 • no name no face no number
  Отговор
  5 03:22  28.07.17
  Мерси за вниманието и предложенията. Не съм черноглед, стремя се да бъда реалист.Цигарите ги отказах отдавна, за едното от време на време употребявам. Със сигурност тази неделя ще пия едно за твое здраве. Не се имам за русофил. Моята любима чужда държава е Италия, за съжаление целенасочено съсипана, както и нашата. От руснаци съм видял и добро и лошо, но не ги мразя, уважавам техният чист патриотизъм и готовност да защитят родината си. И въпреки, че Горбачов ги предаде и продаде, тези хора си стъпиха на краката. Това е огромна държава, която онзи и наследниците му преди Путин оставиха в по лошо състояние дори и от след военно. Та този лош Путин успя само за 2 мандата, хайде и един на Медведев да вдигне на крака тази страна. Тези платени митинги на няколко тинейджъри не отразяват действителната ситуация в страната. И въпреки, че има много още какво да се желае сега живота е в пъти по сигурен и добър от колкото след предателя, който съсипа икономиката и предаде военните тайни на новите си господари срещу няколко долара Що се отнася до американската политика със сигурност най- меко казано няма как да и бъда фен. Такива безскрупулни подлеци готови да затрият човешката цивилизация за няколко цента повече, строящи нов световен ред облагодетелстващ единствено няколко прослойки от тяхното общество и затриващи националната идентичност и просперитет на останалите страни, както и тяхната независимост, честно казано няма как да ми стане симпатична. Така, че при
 • no name no face no number
  Отговор
  6 03:30  28.07.17
  Така че при липса на промяна в политиката на ЕС и евентуален световен конфликт аз лично ще бъда на по справедливата страна. Тази на борещите се срещу този гнусен нов световен ред. На този етап това са Русия, Китай и няколко други държави. Надявам се да си ме разбрал правилно. Бъди здрав!
 • no name no face no number
  Отговор
  7 03:39  28.07.17
  И все пак вярвам, че ЕС ще се опита да върне своята независимост, въпреки многобройните големи американски бази пръснати на ключови места във почти всички държави. Разбира се най- много в Италия и Германия. И виждам, че първите индикации по пътя на европейската независимост вече са факт, дори и много плахи и леки.

Напиши коментар:


Публикувай