12 109 4

200 лв. глоба за порно във Велико Търново

В Кюстендил пък спрели прекалено шумните сватби на открито, като вдигнали глобата до 5000 лева

Венцислав Михайлов

Във Варна глобяват до 500 лева за кокошки в апартамент, а във Велико Търново 200 лева е санкцията за порнографски материали на показ извън будките за вестници.

Това показа репортерски обзор на „Монитор" за санкциите по спазването на реда в големите градове.

В крайните варненски квартали са засечени случаи на отглеждане на селскостопански животни и птици. Това е забранено и се наказва съгласно общинската Наредба за обществения ред.

Става въпрос най-вече за патки и кокошки за собствена консумация, а преди време във „Владиславово" имало и случай на отглеждане на прасета.

В Добрич най-много оплаквания има за шумни климатици. В Кюстендил пък спрели прекалено шумните сватби на открито, като вдигнали глобата до 5000 лева.

В Столичния инспекторат през лятото най-честият сигнал за нарушение на обществения ред е по повод шума от сметосъбиращите камиони.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Йонко
  Отговор
  1 10:51  28.07.17
  Абе то цялата система си е една порнографска и никой не иска да се променя нищо. Завладява го народа едно овчедушие и търпи ли търпи народа мазохистично, самодоволно и от ден на ден все по търпеливо стои като страничен наблюдател.
 • Зелено човече
  Отговор
  2 13:59  28.07.17
  Тези си мислят, че някой дето си гледа кокошка в апартамента ще има 500 лева да даде за глоба. Ако има 500 лева надали ще го кара на яйца и вода само. За порнографските материали какво като махнат разголените жени по плаката и билбордове, ми че то те са по облечени от момичетата дето са тръгнали на лекции да не говорим като тръгнат на дискотека. В крайните квартали, тези дето са в къщи къде е проблема да си гледат хората животни на двора и да си ядат чисто месо, вместо да се тровят с боклуците от магазините. Имало шумни климатици - ами ще има като с малките заплати не може да си позволи българина по-скъп. А и колко пък шум вдига един климатик? Със сигурност по-малък от минарето на джамията, ама тях няма да глобите нали !? А за сватбите какво да кажа. Народа и без това вече толкова рядко се жени официално, пък нека сега да не може и да се весели и да е траурно настроението. Баловете през май вдигат много повече шумотевица, ама за това нищо не се споменава. А пък камионите в София - ми не ограбвайте европарите и купете по-нови и тихи.
 • RADO
  Отговор
  3 16:57  28.07.17
  RESHENIETO E MAI VUN OT BULGARIA.DA OSTAVAT TUK SAMO CIGANITE.GERBAJIITE OT KAKTO SA NA VLAST NITO 1 NORMALEN ZAKON NE SA VUVELI.SAMO PROSTOTII I OBLAGANE S VISKOKI DANUCI I GLOBI ZA KAKWO LI NE.NO KAKWO DA O4AKWAME S MUTRATA BOIKO ZA PREMIER.UPRAVLQVA NI BAVNORAZVIVASHT 4OVEK,A MINISTRITE MU SA OLIGOFRENI VSI4KI DO 1.
 • ИНСПЕКТОР
  Отговор
  4 17:06  28.07.17
  А МОТОРИТЕ,ДОКОГА С ТАЯ ИДИОТЩИНА ПОСРЕД БЩЛ ДЕН ПО ЦАРИГРАДСКОТО С 250 КМ,РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ УДАРЯТ НЯКОЙ РЕЙС ПЪЛЕН С ХОРА И ЩЕ ГИ ИЗБИЯТ,ТВА Е КАТО СНАРЯД,ТОВА ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ЧАКА ЗА ДА СЕ ПРЕДПРИЕМЕ НЕЩО,А Е ТОЛКОВА ПРОСТО,СЛАГА ОМ СЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ОГРАНИЧИТЕЛЕН ЧИП,ОТДЕЛНО ГПС ДА СЛЕДИ СКОРОСТА,СОЛЕНА ГЛОБА И КОНФИСКАЦИЯ,ДА ХОДЯТ НЯКЪДЕ НА ПИСТА,КАК Е ВЪЗМОЖНО!

Напиши коментар:


Публикувай