901 5

И МВР работи по ареста на двете българки в Турция

Венцислав Михайлов

Разговарях с директора на международното сътрудничество да изиска официален доклад с конкретни данни за това във връзка с каква дейност са задържани двете български гражданки в Турция, заяви пред Би Ти Ви главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов.

Той обясни, че информацията за задържаните български е потвърдена пред нашия консул. "Има задържани две български гражданки. Това са майка и дъщеря, които са задържани в Турция по подозрение за тероризъм. Чакаме информация от страна на външното министерство и международното сътрудничество. Официално ще бъде отправено запитване какво са правели двете българки в списъка за антитерористи на Турция", каза още главен комисар Младен Маринов.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЪРП
  Отговор
  1 11:56  28.07.17
  В ТУРЦИЯ СИ ТЕЧЕ ДИВАШКА ДИКТАТУРА И РАДИКАЛНА ИСЛЯМИЗАЦИЯ !!!!!!!! НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НИ МВР-то НИ С ЖАЛКИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ НИ НИКОЙ !!!!!!! В ЦЯЛА ТУРЦИЯ И НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ГЪКНЕ ТАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОЛОЖЕНИЕТО Е МНООООГО ЗЛЕ ПРИ КОМШИИТЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, А БЪЛГАРСКИ ИДИОТИ НЕСПИРАТ ДА СИ ХОДЯТ НА РАЗХОДКА И ТУРИЗЪМ В ДИКТАТОРСКА ТУРЦИЯ !!!!!!!!
 • Eee
  Отговор
  2 12:29  28.07.17
  МВР може да работи само в БГ-то.Пак фълшиви новини.
 • ОMBRE
  Отговор
  3 12:40  28.07.17
  Е , не всеки има снимки с терористи. Всеки да си вземе бележка, а и при комшиите нема лабаво. Голяма държава, всичко се прави за спокойствието на хората .
 • ГРАЖДАНИН
  Отговор
  4 14:53  28.07.17
  Един по един седемдесет и седемте от забранителния списък да не влизат в Турция започнаха да се появяват имената им .Всъщо време през символичната Ограда по рядко но на големи групи с водачи ПРООПОВЕДНИЦИ НА исляма без проблемно я преодоляват и се настаняват в страната ни .
 • Бен
  Отговор
  5 02:38  23.08.17
  .аси мутрата тоя

Напиши коментар:


Публикувай