1 757 13

Борисов: Срам ме е от депутати като Живко Мартинов

Премиерът заяви, че няма да позволи авторитетът на ГЕРБ да се уронва

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Константин Карагьозов

Министър-председателят Бойко Борисов коментира скандала с тоновете суджук, заявявайки, че го е срам "от такива депутати като Живко Мартинов". Според думите на лидера на ГЕРБ, народният представител напуска партията, "за да не руши нейния авторитет".

"Самият аз разпоредих разследването срещу него и той веднага беше изгонен - и от парламента, и от партията, допълни Борисов. в с. Кабиле, община Тунджа, цитиран от "Дарик".

"Когато разбрах, на мига сме направили оперативните следствени действия с ДАНС, доказали сме престъплението и сме го дали на прокурора, заяви премиерът, твърдо застанал зад мнението, че именно така трябва да се действа срещу всички народно представители, които се занимават с нечисти дела, независимо от коя политическа група са.

Депутатското място на Живко Мартинов в парламента бе заето от Даниела Димитрова.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Българин
  Отговор
  1 16:28  28.07.17
  Ако знаеш пък мен, колко ме е срам от вас...!!!?
 • Ярослав Станчев
  Отговор
  2 16:33  28.07.17
  Ако ти беше дал един-два тона суджуци и на теб да си папкаш никой никога нямаше да разбере за суджукгейт.Всичко щеше да потъне в небитието,както се случва винаги,когато слугите ти си плащат навреме.
 • Vanko
  Отговор
  3 16:33  28.07.17
  А Вие г-н премиер как сте допуснали такъв човек във вашето обкръжение депутат да се чини. Ами за да не ви е срам си проверявайте си предварително хората. А ние на хората ще очакваме да служи такъв. И това е България към края на юли 2017-та година. СРАМ !!!
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  4 16:46  28.07.17
  га яде суджука не те беше срам

  Коментиран от #11


 • Георги Станков
  Отговор
  5 16:56  28.07.17
  Я господина премиер да провери депутата Георги Станков от гр.Любимец и да види на какво ще се натъкни. Суджук гейт нищо не е ще се хване за главата ,взе ми всичката земя и ми затвори целия бизнес.
 • ЧЕ ТАЯ ТВОЯ ШИЯ ДА НЕ БИ ДА Е ОТ ТРУШИЯ
  Отговор
  6 17:05  28.07.17
  ВЪЗМУТИЛА СЕ КОЗАТА, ЧЕ И СЕ ВИЖДАЛА НА ОВЦАТА ЦИФКАТА.
 • Повтарящ се
  Отговор
  7 17:17  28.07.17
  Г-н Борисов, това добре, ама защо не постъпите така и към караилиев от Перник ??? Целия град го знаем,колко е корумпиран.
 • Ние сме герб
  Отговор
  8 20:13  28.07.17
  Хубаво е пламен тачев от червен бряг да го дадете да го проверят но едва ли ще го направите че и той продава ток и работи водния цикъл на плевен от ваше име . А колко площади направи с вас бедна ви е фантазията
 • Свидетел
  Отговор
  9 20:25  28.07.17
  Г-н Борисов, в Перник се говори, че г-н Цветанов иска да отстрани караилиев от заместник кмет на града, а вие не позволявате ?! Ако е така се питам , с какво (с колко ) точно ви спечели най - корумпирания човек в община Перник ?!!
 • Ник
  Отговор
  10 20:30  28.07.17
  Някой прави ли му впечатление, че тоя се изказа 10-на дни по- късно. До сега мълча като дупе! - Какви ли са причините? По едно и също време прокуратурата от София и Цветанов в Добрич за случая... - Има ли какво да се коментира повече? - Ясно е не от вчера, че Борисов рекетира и изнудва различни фирми и хора. - Подчинените му от кого да гледат? Срам го е и има причина! - Човекът му се е издънил! И нека да припомня, че първо излезе информацията че ГЕРБ сменят хората си в Добрич, а после се вдигна скандала!
 • Vanko
  Отговор
  11 23:45  28.07.17

  До коментар #4 от "Vasik Atanasova":

  Той заяви че има високо кръвно б.р.суджук не яде.
 • ТЕДИ
  Отговор
  12 00:24  29.07.17
  А kak ще реагира като разбере че негов кмет в Варна на МЛАДОСТ гони семейства на улицата събаря по най бързия начин постройките.за да няма доказателства че са стабилни и годни за живеене.А и мястото е апетитно-какво ли е намислил.Само Христов си знае.един мандат ЖИВОТ ХРАНИ.БОГ ДА НИЕ НА ПОМОЩ.А СЛЕД НЕГО БОЙКО.АМИН
 • СМЯХ
  Отговор
  13 08:38  29.07.17
  Бойко, суджук ли бе дa го опишеш... :D

Напиши коментар:


Публикувай