29 Юли, 2017 17:43 12 592 25

Братът на Божилов: Самоубил се е, потвърждавам

  • данаил божилов-
  • бизнесмен-
  • самоубийство
Братът на Божилов: Самоубил се е, потвърждавам - 1
Данаил Божилов

Братът на бизнесмена Данаил Божилов разказа, че е видял предсмъртното писмо, разпознал е почерка на Данаил, а от това, което полицаите му казали, е убеден, че става въпрос за самоубийство, съобщи "24 часа".

Мотивите не били толкова свързани с бизнеса и финансови проблеми, а по-скоро лични.

„Случаят вече трябва да приключи. Благодаря на полицаите, които перфектно си свършиха работата“, каза братът. Той помолил близките повече да не бъдат безпокоени.

Според разследващите 43-годишният бизнесмен Данаил Божилов се е самоубил заради големи дългове, които е имал от доста време. По време на разпитите близките му не са казали да са забелязали той да е в депресия или да е изпадал в крайни състояния. Основната част от дълговете са натрупани към частни лица.

Остава мистерия къде е пистолетът, с който Божилов е произвел фаталния изстрел в сърцето си. Единственото обяснение според разследващите е, че някой е минал, видял е трупът и е задигнал оръжието.

Утре в 13 часа ще бъде погребението на починалия в Дупница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмммм

    15 6 Отговор
    Това вече го писах в мой коментар, ама на хората им се струва странно. Не е, просто не знаете какво търсене има на незаконно оръжие. От това дори и да има вече балистика, това не пречи номерата да се заличат и да бъде продадено. Или изнесено в чужбина. А също така да бъде извършено друго престъпление с него.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 знае ли се

    36 4 Отговор

    До коментар #1 от "Хмммм":

    Да обаче представи си да го хванат с оръжието на убуйството, какво, ще им обяснява, че го е намерил в парка и го е взел за продажба !? И те как ще му повярват и няма да го осъдят за убийство?
    Нещо ми издиша тая версия, но явно в удобна на всички !
  • 3 Хмммм

    13 7 Отговор
    Ако е за продажба или за изнасяне за граница, хич няма да му пука, че с него се е самоубил човека. Пък и щом е самоубийство, могат да го хванат само за незаконно притежание на огнестрелно оръжие.
  • 4 Ъъъъъ

    26 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хмммм":

    Батка,каква балистика те гони.Те куките униформи и кубинки нямат.Балистика не се прави с техника от бай Тошово време.Сигурен съм,че като са намерили гилзата купчина шкембелаци са се чудили ква'е таз гилза.Нашите куки разбират от софра много.
    2003г. Бях на една възстановка на ПТП познай как ми мериха спирачният път.С крачки :) аз им казвам че съм карал с45-50км.ч. те ми спорят,че е било с по-голяма скорост.Като се ядосах им се развиках и им казах,ей сега тогава отивам вадя си колата от гаража макар и ударина,е в движение засилвам е с 50км.ч. скачам на спирачките а вие след това мерете ама преди това си купете рулетка.Много готино единият чичко разследващ започна да се чеши зачервената главичка с химикала.
  • 5 Ъъъъъ

    17 2 Отговор
    А,бе може някое от кучетата на куките да са изяли патлака.И те горките са много гладни.
  • 6 ......

    26 2 Отговор
    Хм, че този дето евентуално е задигнал оръжието, требе да е 'баси и хладнокръвния тип. Мистерия е малко този случай...Иначе, това обяснява донякъде за вързаното дого.
  • 7 Ikem

    32 0 Отговор
    Да се направят натривки на ръцете за барутни следи.
  • 8 Полицай

    46 0 Отговор
    Хора,гъде е Гилзата,има ли нагар по ръцете,как така решавате, самоубил се

    Коментиран от #20

  • 9 Гост

    34 2 Отговор
    А дали е възможно някой да го е помолил да си напише писмото .От там нататък всичко се връзва .
  • 10 Гост

    49 1 Отговор
    Само тъп полицай може да повярва на такава измислена версия.Това говори много лошо за държавата.
  • 11 Няма такава държава..

    23 1 Отговор
    Нямал финансови проблеми---Дължал много пари,на много хора??!?!

    Коментиран от #12

  • 12 Пръцко

    37 1 Отговор

    До коментар #11 от "Няма такава държава..":

    Какво има за чудене? Дължал е пари на братя Галеви, той е поредният "самоубил се" от свързани с тях дупнишки момчета, на които са оставили "фондове" на отговорно пазене.
    Ако брат му не се съгласи със самоубийството, скоро и той ще се "самоубие".
    А държавата си ни е уникална - мутренско-мафиотска, пък евро-гейска едновременно...
  • 13 anonimen

    9 2 Отговор
    ne e li poveroatno da se gramne v glavata otkolkoto v sarceto , abe v kakvo polojenie e namereno taloto .a tova do pismoto trabva da se tarsi i drugo dali po pismoto ima sleda ot drug chovek ili sleda ot nego kadeto e darjal pismoto .zashco tolkova se barza s pogrebenieto shcom brat mu taka barzo se saglasva ne chista tazi rabota

    Коментиран от #15

  • 14 Vasik Atanasova

    18 1 Отговор
    ЧЕТЕМ НЯКАКВИ ТЪПОТИИ
    ВСЕКИ КОЙТО ИЗВЪРШИ УБИЙСТВО СИ СКРИВА СЛЕДИТЕ
    А АКО МОЖЕ И НЕ ОСТАВЯ ТАКИВА
    ВСЯКО ОРЪЖИЕ С КОЕТО Е ИЗВЪРШЕНО УБИЙСТВО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗХВЪРЛИ ИЛИ В МОРЕТО ИЛИ В РЕКА ИЛИ В ЯЗОВИР ИЛИ ДА СЕ ЗАРОВИ С ЕДНА ДУМА ДА НЕ СЕ ОТКРИЕ
    КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ МИНЕ ЩЕ ВИДИ УБИТ ЧОВЕК И ЩЕ МУ ВЗЕМЕ ПИСТОЛЕТА
    ПО СКОРО ЩЕ СЕ УПЛАШИ И ИЗБЯГА
    КОЙТО ГО ВЗЕМИ ТОЙ Е УБИЕЦА И ЩЕ ЛЕЖИ ЗА УБИЙСТВО
    ТО ЛЪЖЕТЕ АМА ПОНЕ ПО ХУБАВО
    НАПРЕГНЕТЕ СИ ГЛАВИТЕ
  • 15 Vasik Atanasova

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "anonimen":

    ПРАВ СИ
    МОЖЕ И ДА Е ИМАЛ ИМОТЕН СПОР С БРАТ СИ
  • 16 Егати

    16 1 Отговор
    Вече не се и стараят да направят някаква що годе версия, която от самолет да изглежда вероятна. То по-вероятно е да се гръмне и да глътне пистолета .
  • 17 Жоро

    11 0 Отговор
    Тия вече ни мислят за страшни будали, човекът се бил самоубил професионално в сърцето, а пистолета някой случаен кучкар го е задигнал, за да си го има за спомен сигурно:)))) Еййй, хората не са будалиии....
  • 18 Съдия

    9 0 Отговор
    Това вече става поредния случай със замесена мафия ,длъжници и полиция...инсценировката е само да ги накарат да напишат предсмъртно писмо ,после уж трупа бил намерен Еди къде си ала бала и разни тъпи подробности. Държавата и мафията изчистват който и както им е удобно. Никой вече не е застрахован 'мммм щом няма народ ,властта е в ръцете на други престъпници...Да не започвам да изброявам още десетки или стотици подобни случаи на този в тази проклета държава..... Амин. :( :( :( Ще става все по страшно хора. Пазете си поне децата,защото и тях отвлича държавата и ги разфасоват за донори на вътрешни органи. !!!!! Какво знаете вие
  • 19 оня с автосервиза

    6 2 Отговор
    Ами ако пищова е бил супер рядко и скъпо изпълнение , как ли са се почувствали първите полицаи ,които са го видели да лежи ей така захвърлен и при положение , че знаят че вече няма кой да го търси ?
  • 20 ТруДетектив

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Полицай":

    Самоубил се е във банята,измил се е и е отишъл в гората да върже кучето и е умрял спокойно...
  • 21 Петър

    1 1 Отговор
    20 разкри случая роден е за БГ полицай
  • 22 Има нещо гнило в Лаута

    1 0 Отговор
    Първо, ако е дължал 40 000 лв на брат си, защо се е самоубил?!? Толкова ли е страшно положението? Значи брат му трябва да го е заплашил, тогава имаме: заплахи за убийство, подтикване към самоубийство и т.н. Т.е. полицията сега трябва да се заеме с него, не той да заповядва, дали да се занимават с близките и дали да приключи случаят. Не знам някой да се е самоубил, защото дължи пари на брат си или баща си...
    Второ: Как така изведнъж излиза и изкарва тази версия, нещо ми напомня на оня руски филм "Брат"... /някои ще се сетят за какво иде реч/...
    Историята вони на гнило.
  • 23 Хм хм хм

    1 0 Отговор
    Тази "версия" е за успокояване на убиеца и ... ако клъвне ...

    Коментиран от #24

  • 24 Има нещо гнило в Лаута

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Хм хм хм":

    Ми той вече е клъвнал, брат му достатъчно познат ли е на кучето, защото полицията търсеше познат човек, ако не се лъжа...
  • 25 Хайко

    2 0 Отговор
    Тази версия е направо невероятна. Гилзи няма ли? Нагар по ръцете?
    Абе тия нашите пишман полицаи са турбо-зле!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове