2 283 11

Кольо Колев: Горкият Борисов, досадно е да си цар на държавата

Мартин Христов

Горкият Борисов, изключително досадно е да си цар на държавата. Това каза Кольо Колев, от агенция „Медиана“, пред Радио К2.

Разликата между ГЕРБ и БСП е под 5%. Това говори за износване на всички политически елити. В резултат на това се наблюдава появата на нови политически формации, търсещи алтернатива. Няма всеобща любов към големите партии за подобряване на обществено-политическия живот. Ако БСП не иска да взима властта, трябва да внимава да не клати много лодката на управляващите. ГЕРБ трябва да внимават какво правят и да реагират своевременно и на суджуци, и на живи води. Бойко Борисов не е Путин, не е Ердоган, не е Меркел. Нашата тежат на България е малка. Борисов се опитва да е добре с всички, за да направи така, че и големите да се отнасят добре с нас, заяви Кольо Колев.

Беновска цитира изказването на Корнелия Нинова от Бузлуджа. Ето го и цитатът:

„Ако унищожим политико-икономическата мафия, която ограбва народа, която нарекохме паралелна държава и която краде 10 милиарда лева годишно от вас.

Някои му казват съдебна реформа. Много години много политици имитираха тази съдебна реформа. Ние някак си стояхме отстрана на този процес. Днес пред цялата партия ви предлагам да поемем инициативата! Днес моля да отворим дискусията, тук сте цялата партия. Кое ще ни помогне да спасим държавата си от тази мафия? Закони, хора и възмездие за онези, които са престъпили закона!
Говори се за единен орган за борба с корупцията по високите етажи на властта. Имитация, имитация ни предлагат ГЕРБ! Отново за да замажат очите на хората и да няма резултат. Ето защо отварям днес дискусията за единен орган за борба с корупцията по високите етажи на властта и той да е дирекцията на ДАНС, която е за специално разследване на корупцията по високите етажи на властта. Една и единствена, изведена оттам и направена като независим орган. И кой да я управлява, кой да я назначава? Те предлагат Бойко Борисов. Аз ви предлагам друго. Има един човек, който е избран пряко от народа с над 2 милиона гласа. Има един човек, който не е част от това статукво. Има един човек, който доказа, че е почтен и достоен българин. Нека президентът Радев да определи директорът на това звено за борба с корупцията!“.

Да бъдеш министър-председател е изключително досадно, много тежка работа, изсмукваща. Младият Бойко Борисов рязко се отличава от сегашния. Той няма право на лично пространство и време. Въобще не е хубаво да си цар. Трудно е да балансираш, когато насреща си имаш дървени играчи, даде пример Кольо Колев за отношенията между Борисов и САЩ.

Беновска приключи разговора с Кольо Колев и му благодари за участието в „Беновска пита“ по Радио К2 и Канал 3 на дата 30 юли 2017 година.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Българин
  Отговор
  1 08:38  31.07.17
  Рано или късно нещата ще си дойдат на мястото. Обществените ресурси ще се върнат в Държавата - където им е мястото. Управлявана от Държавни органи. А не в ръцете на досега експлоатиращите ги некомпетентно-неграмотни, но подли и лакоми крадци повечето "назначени парашутисти- късметлии" , но всичките нездраво окичени в бои и титули : сини, червени, жълти, комунисти, ....фоби, ....фили и мн.др., и всички до един "демократи" прикрити под формулата на "демокрацията" - те казват какво е демокрация и какво демократично правят. Нима! Жалко! Всеки политик трябва да се определя като родолюбец, зачитащ и работещ за общественият интерес. Нищо друго. Стига с чуждопоклонничеството. Но какво ли ще остане за връщане в Държавата - сигурно не много.
 • Будалата
  Отговор
  2 09:04  31.07.17
  Нищо ново под слънцето. Кой та Кой. Все свой. Та бай ви Ганя Балкански ко ортува а? Да ми дадат на меня Солунската МИТНИЦА та келепир да пада. Май преди доста години е измислено всичко.
 • бегач
  Отговор
  3 09:20  31.07.17
  Колю и Беновска - хлебарки. Като няма справедливост в България, защо си търсите цар. Как пък, един от вас не посочи името на един корумпиран съдия и не направи разследване. Проблема е че свободата на словото го разбирате в дебелината на пачките.
 • Пеньо
  Отговор
  4 10:25  31.07.17
  Кольо, ако вие с Беновска си търсите цар, то все ще го намерите. Някои дори наричат Кобурготски цар по незнайни причини. Пълно е с луди. Аз нямам цар, и в момента когато някой се опита да ми го наложи, ще взема необходимите мерки! Само овцете се нуждаят от овчар!

 • Шаран БГ
  Отговор
  5 10:45  31.07.17
  Как да стане , "Българин" -о ? Нали всички сме хора? А Българийка е толкова малка / а сега и без "гащи"/, че на кого може да покаже , като Сузанита, среден пръст ?? Защо Александър Стамболийски, след като подписва Ньйоският договор,счупва писалката. Няма как да счупи главата на някой от коварните французи и англичани. Че и Бойковата не е лесна. Колко му е на Кольо, или на мен, да мърморим ? " Пази боже от критикари, като наш,то магаре!!"
 • жщг
  Отговор
  6 11:27  31.07.17
  Горкия Кольо Мамин . Колкото прогнози е направил все не е познал!!! Но той е тъп и упорит продължава да се напъва ! Добре че Курнелка му дава по някоя и друга политическа поръчица та да може да върже човека двата края !!!

  Коментиран от #11

 • Хахаха
  Отговор
  7 11:35  31.07.17
  Боко Б е новият Левски КАТО ЗАГУБИ ТОЙ ПЕЧЕЛЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

  Коментиран от #9

 • Землянин
  Отговор
  8 13:01  31.07.17
  Тоя е толкова социолог, колкото аз-марсианец!
 • 9 13:03  31.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • АЗ САМ
  Отговор
  10 14:09  02.08.17
  КАРИКАТУРА !
 • Случаен читател от София
  Отговор
  11 21:50  14.08.17

  До коментар #6 от "жщг":

  Ако той и Фандъкова се махнат от властта, София ще си отдъхне. Всичко е в дупки. Отникъде не можеш да минеш. А те и двамата тирани се движат със служебни коли. Платени от българските данъкоплатци.

Напиши коментар:


Публикувай