952 4

Бебе и родителите му пропаднаха в асансьор на метротo

Мартин Христов

18-месечно бебе и родителите му пропаднаха в асансьорната шахта на метростанцията в "Младост"1 в столицата. За това алармира самият баща по bTV.

Потресаващата случка се разиграла в неделя вечер около 20.00 часа.

Хората решили да ползват асансьора, понеже са били с бебешката количка. Още щом се качили и натиснали копчето, асансьорът започнал да пропада поне метър и половина и се приземил почти в шахтата, разказа мъжът.

Той успял да измъкне семейството си сам, като изметнал вратата, тъй като фирмата за поддръжка на съоръжението реагирала чак след третото натискане на спешния бутон.

В същото време обаче в кабината, приземила се в шахтата, било много душно.

"Беше много горещо, жена ми щеше да припадне", разказа съпругът, който сам се справил със ситуацията.

По думите му, до момента никой не се е свързал с тях във връзка с инцидента.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • третото натискане на спешния бутон
  Отговор
  1 11:01  31.07.17
  Никой няма и да се свърже с тях, ако не сте вие медиите да пишете за грозните случки - никой нормален няма да тръгне да се бута и да се извинява! Браво, на бащата, че не се е оставил на доверие да чака екип, а е запретнал ръкави и се е справил със ситуацията! Сега ако се размирише ще се намерят и виновни, но ако се потули, тогава още много хора ще бъдат в такива ситуации - търсете отговорност, защото тоя асансьор после ще кажат, че ВИЕ СТЕ ГО СЧУПИЛИ!!! АДВОКАТ МАРКОВСКИ САМО ТОВА ЧАКА!!!
 • Bobo
  Отговор
  2 11:46  31.07.17
  И сега коя парламентарна душица се налапа с тлъста комисионна за тези бутони който не вършат никаква работа. Същото със запалените фарове през лятото. Комисиони и корупция на там я караме на бързи обороти. Кабинета СПИ !
 • JEEP
  Отговор
  3 15:27  01.08.17
  Споко ще се свържат. Сега изщисляват на колко ще струва ремонта на вратата дето я е изметнал. Щом свършат с калкулациите ще го потърсят. БГ действителност. в друга страна щяха на ръце да го носят само и само да не ги осъди
 • незнайко
  Отговор
  4 21:23  01.08.17
  До кога ще ни занимават с този инцидент ? Ако всички в БЪЛГАРИЯ се обаждаха за такива дреболии, кокво щеше да стане ?

Напиши коментар:


Публикувай