1 348 2

Мазилка потроши колата на бившата „Мис Дупница“

Мартин Христов

Мазилка от сграда в дупнишкия квартал „Развесена върба“ падна върху лекия автомобил „Фолксваген Поло“ на бившата „Мис Дупница“ Диана Барилска.

Колата е била паркирана пред магазин в квартала, който се намира в сграда, от която пада мазилка и се руши една от терасите.

След инцидента автомобилът е със счупено предно стъкло и остатъци от мазилката върху него, съобщава struma.bg.

Мазилката и отломките от тераса са паднали от 4 м височина и ако в този момент са минавали хора по тротоара, някой е щял да пострада сериозно.

„От 17 г. живея и работя в Лондон. Личният ми автомобил съм го оставила на едно момче да го ползва. Паркира пред сградата с магазините, тъй като на платения паркинг няма места. Не той е виновен. Да потърсят сметка на собствениците на къщи с рушащи се фасади. Миналата година, когато си идвах в Дупница, падна коминът на къща, която е на съседната улица, и никой не взе мерки, ами ако се беше стоварил върху дете или възрастен, който минава в този момент по улицата! Автомобилът ми е застрахован, аз ще получа обезщетение, но трябва ли някой да стане жертва на падащи мазилки и бетонни парчета, за да се вземат мерки“, коментира потърпевшата Диана Барилска.

Преди 20-ина години тя бе една от най-красивите девойки в Дупница и се е окичи с титлата „Мис Дупница“.

Барилска работи като модел при Жени Калканджиева, но преди 17 г. замина да живее и работи в Лондон. Тя не пожела да каже какво работи в момента в Англия.

При нея живее и възрастният й баща.

Кюстендил / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ауу
  Отговор
  1 01:23  04.08.17
  Сега няма как да си вози дупнишкото дупе.
 • Гост
  Отговор
  2 01:45  04.08.17
  Забележете, фолкваген.

Напиши коментар:


Публикувай