518 1

Завърши преасфалтирането на ул. „Карловска“

Венцислав Михайлов

Завърши преасфалтирането на ул. “Карловска” в пловдивския район “Северен” в частта си зад казино “Риц”.

Районият кмет инж. Ральо Ралев лично откри днес реновирания участък.

Ремонтните дейности включваха фрезоване, полагане и подсилване на основа на участъците, където това е необходимо и полагане на асфалт. Изграден е наново съществуващия тротоар с нови вибропресовани плочи и бордюр.

Обособени са нови 10 паркоместа.

Кметът на Район “Северен” инж. Ральо Ралев ще открие нов пункт за раздаване на храна към Детска кухня “Слънчеви усмивки” на ул. “Ян Хус” № 7, в понеделник, на 07.08.2017 г. от 11 ч. – съобщиха от администрацията.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Шаран БГ
    Отговор
    1 06:57  05.08.17
    На фотографии не вярвам вече! Преди два мандата Лиляна Павлова, в компания с областния управител на Варна и кмета на Община гр. Долни Чифлик, я имаше на фотография ,как реже лентата на реновирания път от Старо Оряхово до Гроздьово на площада в последното село. Пътят бе подновен само от Гроздьово до разклона за с.Дъбравино. А най-важната , най-натоварената и най-нужната часто /от този разклон до с. Ст.Оряхово, по него вървят тежките камиони от Бургас за Девня / още се "реновира" !? Ама безсрамницата премина в друго министерство, като "голям" специалист, и си мисли, че сме забравили онази фотография? Каква хубавица бе Лиляна на нея и с 8-9 години по-млада!!

Напиши коментар:


Публикувай