902 1

Орхан Исмаилов уважи традиционния празник на село Мъдрево

Венцислав Михайлов

Председателят на НПСД доц. д-р Орхан Исмаилов уважи традиционния селищен събор на жителите на село Мъдрево, Кубратско.

Съборът започна преди обед с турнир по борба. След 19:30 ч. стартира музикалната програма с участието на самодейци от Народното читалище „Васил Левски“ в село Звънарци. Доц. Исмаилов се срещна и разговаря с кмета на Мъдрево Салим Мустафа, както и с десетки други жители от околността. Гости на празника бяха естрадният певец Сунай Чалъков, дует „Мистик“ и танцовата формация „Гиздава девойка“.

Събитието уважиха още членът на Изпълнителния съвет на НПСД и областен координатор за Разград Рейхан Вели, общинския координатор на НПСД за Кубрат и бивш кмет Бюрхан Исмаилов, общинският координатор за Цар Калоян Исмаил Касабов и др.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Дух
    Отговор
    1 15:24  09.08.17
    Страшно важна новина!!!!!!!!!! В България има 5000 села (проверено), почти всички имат събор, селищен празник и т.н. където има поне по един присъстващ доктор, т.е всеки ден трябва да публикувате 15-20 такива новини. Но не го правите. Защо? Защото парите за агресивната масова ислямизация и турцизация от Саудитска Арабия и Турция плащат да се рекламира и насажда чуждо и антибългарско самосъзнание и продажните родоотстъпници журналисти ни заливат с такива новини, сериали и други ЧУЖДОкултурни прояви. А такива партии, религиозни и неправителствени организацииса агенти на чужди държави стрямящи се да разкъсат и завладеят България. Българи събудете се!!!!

Напиши коментар:


Публикувай