2 882 4

Премиерът подхваща приватизацията на „Полимери“

Отровите са оставени и сега обезвреждането им е за сметка на данъкоплатците

Венцислав Михайлов

Новият антикорупционен орган трябва да разгледа приватизационната сделка за девненския завод "Полимери", обяви във Варна премиерът Бойко Борисов.

Според него тя е много "приятна" и олицетворява как се е процедирало в държавата по това време. Би било интересно да се види и какви съдийски решения са вземани през годините, каза още премиерът.

Той припомни, че по случая с "Полимери" от няколко години тече разследване, което за момента се води срещу неизвестен извършител.

"От 4-5 години се води разследване срещу неизвестни извършители, но според мен те са известни. Дори жп линиите са изнесли. Преди няколко дни взехме решение 15 млн. лв. да се дадат на Варна. Тези отпадъци сега трябва да се вземат и да се откарат някъде. Ние сме евтини на брашното и скъпи на триците", каза премиерът.

По думите му бившият собственик на завода е разпродавал и е вземал парите, само че отровите са оставени и сега обезвреждането им е за сметка на данъкоплатците.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ибанев
  Отговор
  1 18:21  06.08.17
  Това е капитализъмА
 • Колю
  Отговор
  2 20:37  06.08.17
  Той човека милионер и кандидат за президент беше ,а делото срещу неизвестен. Каквото е пипнал все до там го докарва , а ма мерак за управление на цялата държава има. Вместо в раирани костюми те из парламента се разхождат и президенството искат.
 • Мършата
  Отговор
  3 21:33  06.08.17
  ИМА ТОЛКОВА ОЩЕ МНОГО ЗА ПРИВАТИЗИРАНЕ! Трябва да приватизираме училищата, казармите, болниците!
 • мръсници сте
  Отговор
  4 10:35  10.08.17
  Просто го изслушайте и изгледайте https://www.vbox7.com/play:9febce59 и накрая Добрия Бойко ще плати от Общите Наши пари 15 000 000 на лошия Банев на който подари Ферари на сватбата и освен това ще разделят а парите от продажбата на всичкото това вещество а пък то конкретно за какво може да се използва е съвсем допълнителен въпрос

Напиши коментар:


Публикувай