887 0

Ремонтът на бул. "Дондуков" приключва през октомври

Светослава Ингилизова

До края на октомври се очаква да приключи ремонтът на столичния булевард "Княз Александър Дондуков". Това обяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която провери как вървят ремонтните дейности в участъка от Министерски съвет до ул. "Георги С. Раковски".

Ремонтът на "Дондуков" върви в график, а работниците са с удължено работно време въпреки жегите.

"Очаквам до средата на месец септември първият етап от този участък, т.е. от Министерски съвет, където сме в момента, до улица "Раковски" да бъде готов и да се пусне изцяло движението. След което ще се спре движението в участъка от ул. "Раковски" до бул. "Васил Левски", така че до края на октомври да приключи целият обект", каза Йорданка Фандъкова, цитирана от БНТ.

При ремонта на столичния булевард "Дондуков" подходът е различен. Първо се поставя циментова основа, след това ще се постави ето тази изолация, върху нея ще се постави пясъка и накрая паветата.

По време на инспекцията на столичния кмет стана ясно още, че в средата на август ще бъде спряно движението на трамвая в участъка от ул. „Кракра"до бул. „Васил Левски", за да може да се реконструират и трамвайните линии.

България


Напиши коментар:


Публикувай