4 229 4

Синдикът на "Полимери": Няма никакви китайци

Снимка: Архив
Снимка: Архив
Светослава Ингилизова

Нямам никакви притеснения относно изказванията на г-жа Банева. В това, което тя каза няма грам истина. Единствената истина беше, че тя се появи по телевизията, всичко друго бяха пълни, пълни глупости. Това каза синдикът на "Полимери" Иван Балабанов пред ФАКТИ.

"Това са агониите на Баневи. Никаква истина няма в това, че имало сключен договор с китайци. "Полимери Инвест" беше един ход да се доразграби "Полимери" АД, което успяхме, макар и след повече от година от откриване производство по несъстоятелност, да върнем остатъците от съборените сгради и много малка част от съоръженията, която бяха нарязани, които съм продал за скрап - всичко е документирано, имам оценки за продажбите.

Това семейство се показа и доказа на цяла България какви бизнесмени са.

Тази митична и митологична история с китайците - къде щяха да строят този завод като "Полимери Инвест" няма земя. Те не могат да строят на парцелите на "Полимери" АД", коментира Балабанов.

Той допълни, че Евгения Банева изобщо не знае за какви резервоари говори.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Будалата
  Отговор
  1 14:53  09.08.17
  Е каква стана тя сега. Потвърждава се че всичко преватизирана по заръка на БКП е тотално разрушено и изкрадено. То едва ли учудва някой в окрадената ни държавица.
 • друга будала
  Отговор
  2 14:58  09.08.17
  Уж демокрация, пък то се оказа демоКРАДЦИЯ! Уж долу БКП, пък то се оказа БКП е на върха, уж 45 години стигат, пък те добавиха още 28 години и не се знае, кога ще им стигне, щото са ГЛАДНИ за пари и за ОЩЕ ПАРИ и нямат наяждане.
 • Mirko
  Отговор
  3 15:32  09.08.17
  Всеки гледа да се изкара жертва то е ясно. Само едно нещо ми се наби, кой е тоя синдикалист, който ще етикира Баневи какви били ? Не съм симпатизант на фамилията, но ми мирише на нагласена работа там.
 • Обяснено е
  Отговор
  4 16:06  09.08.17
  Просто го изслушайте и изгледайте https://www.vbox7.com/play:9febce59

Напиши коментар:


Публикувай