9 Август, 2017 18:16 9 001 30

Уволниха полицая, пуснал скандалното видео с бившия шеф на охраната в АЕЦ-а

  • полицай-
  • пешко караджов-
  • аец козлодуй
Уволниха полицая, пуснал скандалното видео с бившия шеф на охраната в АЕЦ-а - 1

Уволнен е полицаят, който разпространи скандалния запис с вече бившия директор на охраната в АЕЦ "Козлодуй" Пешко Караджов. Във видеото се чува как Караджов се държи неуважително със служители на реда.

Полицай Цветан Благоев е освободен на 2 август със заповед на директора на Областната дирекция и след извършена дисциплинарна проверка, съобщи Нова тв.

Заради разпространения видеозапис беше уволнен шефът на охраната на електроцентралата. На кадрите се чува как той заплашва и обижда местни полицаи. Причината - органите на реда са съставили акт за шофиране в нетрезво състояние на негов приятел.

Окръжната прокуратура също прави проверка по случая. Първоначално магистратите в Козлодуй решили, че няма основание за образуване на дело.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГАЗКА КАЛАШНИЦИ

    73 0 Отговор
    И СИЧКИ ПОЛИТИЦИ НА СТАДИОНА.
  • 2 Све

    135 0 Отговор
    И защо уволниха полицая ???
    За да няма подобни в бъдеще ?????
    Нямат ли полицаите синдикат ?
  • 3 Адолф

    144 3 Отговор
    Сега Тиквата ако е мъж, незабавно трябва да реабилитира полицая и да уволни началника на РПУ-то!

    Коментиран от #29

  • 4 Гост 91

    64 0 Отговор
    Българийо, Българиойо 😭😭😭

    Коментиран от #10

  • 5 МВР

    103 1 Отговор
    Това е да се покаже какво става с тези които се обадят. Да се покажа на всеки следващ какво ще се случи ако не си мълчи и каже истината.
  • 6 Гост

    73 11 Отговор
    Момчета нямам политически пристрастия,но това е управлението на Бойко за съжаление.
  • 7 гост

    16 17 Отговор
    Когато се вдигна шум около клипа /преди 2-3 седмици/ четох, че същият полицай имал някакви нарушения и е временно отстранен от работа.
  • 8 Гостенин

    48 1 Отговор
    А директора на Одмвр кога?
  • 9 Гостенин

    45 7 Отговор
    Гербава държава!
  • 10 кроко

    39 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гост 91":

    ....От граница до граница от теб направиха една голяма баница
    и тез които над тебе бдят, те от тебе ядат ли ядат !
    Много точно го е казал Радой Ралин преди време, сега даже е по актуално !
  • 11 Fuck New World Order

    44 1 Отговор
    Евала на полицая ... Кво като са го уволнили ... голямата работа .... Те кво другите ги е СТРАХ да не ги уволнят ли пффф Идиоти. Някой да ми каже нещо което не ми харесва просто ,, сам си отивам ... Грам не ги Е*а. Всеки да разкаже по нещо да ги уволнят всичките и после кой ще ги пази политиците да си разпространяват наркотиците.... Мишоци
  • 12 Будалата

    39 5 Отговор
    Те това е ГЕРБ . Или слушкаш и папкаш или си аут. Сега Боко ще го върне на работа от кумова срама , защото се вдигна гюролтия покрай суджука и назначените им дерибеи. Та ще гледаме докъде ще я докарат.
  • 13 Пламен

    22 5 Отговор
    Е . ати територията! (това не е "държава", не бъркайте!). Извода ----> и последните стотинки от пенсийте старите да дадат за билет и Терминал 2 за унуките!. Всеки "час" престой ТУК е безвъзвратна загуба на време. Ако ще Чехия с 500-600ЕУ да е, пак е нещо. Дерзайте Лъвове, на Онгъла всичко вече, за жалост е ПОРНО! Ще го търсим "човека от народа"...
  • 14 пича

    19 22 Отговор
    БРАВО - ВСИЧКИ ПОЛИЦАЙ СА ЗА УВОЛНЕНИЕ . НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ РАБОТИ - ХРАНТУТНИЦИ КОИТО ИЗХРАНВАМЕ . НЯКОЙ АКО МИ КАЖЕ ЕДИН ЧЕСТЕН И ИСТИНСКИ ПОЛИЦАЙ ЩЕ ГО ЧЕРПЯ КАФЕ - ПО ЦЯЛ ДЕН МИСЛЯТ ОТ КОЙ КАКВО ДА - ИЗМУФТЯТ- ОТ КОИ МАГАЗИН КАКВО А ВЗЕМАТ БЕЗ ПАРИ И КЪДЕ ЩЕ ПИЯТ КАФЕ И ЩЕ ГИ ЧЕРПЯТ - ИЗПОЛЗВАЧИ -ПО МАЗНИ И ПОДЛИЗУРКОВЦИ ОТ ПОЛИЦАЯ НЯМА В НАШАТА РОДИНА - И САМО ДА ВИ КАЖА НА ТИЯ КОЙТО ЩЕ МИ ПИШАТ НЯКАКВИ ОПРОВЕРЖЕНИЯ - ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ ПРОВЕРЕНИ В БАЗАТА ИМ ДАННИ КАКВО ПРИТЕЖАВАТЕ - ЗЕМЯ ЖИЛИЩА И ПРОЧИЕ - И ТОВА ОТ ВАШИ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ ПОЛИЦАИ - ЗАЩОТО ЗАВИЖДАТ ГОВОРЯТ ЗА ХОРАТА - НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ЕВРОПЕЙСКИЯ ПОЛИЦАЙ - ЗА КОГОТО ПОЛИЦИЯТА Е ЧЕСТ И СЛУЖИ И ПОМАГА НА ГРАЖДАНИТЕ - УПЪТВА ИНВАЛИДИТЕ Е СЛЕДИ И ЗА КРАЖБИ В МАГАЗИНИТЕ - А НАШИТЕ СА БЕДНИ ДУШИЦИ
  • 15 Имигрант

    23 1 Отговор
    Кърлежа пие кръв пада и умира а политика яде яде и не може да се наяде ..... нали знаеш лафа НОВ БЪРДАК Стари К......ви
  • 16 ХХМ

    29 4 Отговор
    До пича.
    Приятелю не зная какъв допир си имал с полицията но по написаното от теб личи ясно че не си от хората които плащат данъци, а камо ли да изхранваш някой. Когато отидеш в Германия ще видиш как трябва да се държиш с полицай. Ти по скоро приличаш на шефа на охраната от статията. Положението в държавата е такава заради всезнайковци като теб. За да има промяна всеки от нас трябва да даде своя принос.

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Крис

    8 1 Отговор

    До коментар #16 от "ХХМ":

    Прав си донякъде за полицаите, но като видиш какво правят началниците, смяташ ли че заслужават уважение? Не че няма свестни момчета, но главата на рибата явно вони. И като беше тройната коалиция и като беше БСП на влас така пак беше.
  • 18 Имигрант

    8 4 Отговор

    До коментар #16 от "ХХМ":

    Не му стиска да утиде в германия или ако утиде ще бъде по нисък от тревата
  • 19 Тракторист

    14 2 Отговор
    ТУК Е българия, И СИ ИМАМЕ СВОИ ПРАВИЛА. НЕ ОБИЧАМЕ ИСТИНИ И ЯВНИ РАБОТИ.
  • 20 Евтино е и има хора с опит

    8 0 Отговор
    Да съди държавата в ЕСПЧ в Страсбург - пълно е с НПО, които ще са радостни да му предложат помощ с цел да подкопаят институция!!!
  • 21 Иван Господинов

    13 2 Отговор
    Ама за подобни дреболии протести няма. Само за заплатки.
  • 22 Братислава

    5 1 Отговор
    Ето сега и за такива неща трябва да протрестират обикновенните полицаи. А те излизат само когато някой ги излъже, че ще им повишат заплатите. Жалка действителност. А след това защо нямаме авторитет и респект сред обществото?
    След това видео да си позволиш да уволниш потърпевшата страна, е направо безскруполно деяние, което показва че корупцията в полицията е ударила дъното.
  • 23 Темида

    4 0 Отговор
    Всеки ден да те засипват с примери на тотална липса на каквото и да е било наказание дори за най-долните отрепки и престъпници, а ти да не протестираш (освен срещу небостъргачи и земи - така де по личен интерес). Трябва да си егааааати простия народ.
    Заслужаваме си го. Всичко това сме си го направили ние. И вече не можем да обвиним Русия или Турция или който и да било.
  • 24 Ф К Лъсков

    6 0 Отговор
    Айде сега да видим телевизиите дали ще направят едно независимо разследване.
    Едва ли...
  • 25 Телевизора на Елвис

    10 0 Отговор
    Системата МВР прогни отдавна и вече се е разпаднала. Има някакви единици млади, нахъсани мъже и жени, които постъпват на работа с идеалната цел да са в услуга на гражданите и да пазят обществения ред. Тези хора обаче след някое-друго време или се предават и се разпадат заедно със системата или хващат пътя да търсят друга реализация. Няма единни правила, които да важат и да се спазват. Всеки местен феодал взима решения "на парче". Това обезверява хората и съчетано с масивните кражби на средства, необходими за нормални работни условия води до това, което всъщност имаме. Пълен идиотизъм, пародия и имитация на дейност.
  • 26 Хайко

    4 0 Отговор
    Пешко Караджов - Б...к ...защо така с лошо бе ми*ерник с ми*ерник такъв?
    Заради такива л..*овци като тебе има толкова катастрофи...връзкари разни, които не оставят полицията да си върши работата.
  • 27 Ян Бибиян

    7 0 Отговор
    Уволнили са полицая за да е ясно за всички полицай, че за наши хора закона не важи и такива прояви като на този Пешко Караджов, трябва да се прикриват. МВР и държавата не толерират публичност и прозрачност когато става въпрос за наши хора, близки до управляващите.
  • 28 Телма

    2 0 Отговор
    Никой не гарантира, че живота е справедлив.....
    Има човек - има проблем - видеозапис. Няма човек - има отмъщение- уволнение.
  • 29 Тия ли да го върнат

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Адолф":

    Заради Това са го уволнили
    https://www.vbox7.com/play:9febce59
  • 30 Б.Г

    4 0 Отговор
    Защо се случва все при нас. СРАМ ме е от такива управленци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове