731 0

Посрещнахме бебето, родено във въздуха

Всички ние от Луфтханза му пожелаваме крепко здраве, прекрасно детство и да открие красотата и любовта към летенет

Александър Толвет, Ники и неговото семейство
Александър Толвет, Ники и неговото семейство
Венцислав Михайлов

Посрещнахме на родна земя българското бебе Николай, родено по време на полет на Lufthansa. Той кацна заедно със своето семейство на Летище София. Малкият Ники, роден на 26 юли 2017 във въздуха по време на полет LH543 на Lufthansa от Богота до Франкфурт, пристигна в България със своите щастливи родители - майката Десислава, таткото и по-големия му брат.

Да припомним, веднага след раждането, полетът от Богота бе отклонен и кацна извънредно на летището в Манчестър, където майката и бебето получиха възможно най-бърза медицинска грижа. Четиричленното вече семейство се завърна в България с полет на Lufthansa от Манчестър през Мюнхен и малкият Николай отново "летя" на височина, близка до тази, на която се роди преди 2 седмици. Майката и бебето се чувстват добре и щастливи да бъдат у дома.

"Много сме щастливи да посрещнем малкия Николай за първи път на родна земя. Всички ние от Луфтханза му пожелаваме крепко здраве, прекрасно детство и да открие красотата и любовта към летенето" - сподели Александър Толвет, представител на Луфтханза Груп за България.

България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай