2 602 7

Нова телевизия се разделя с Дарина Сарелска

Мартин Христов

Дарина Сарелска вече не е директор „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп. Силва Зурлева, член на Борда на Директорите, ще поеме ежедневното оперативно управление на новините и актуалните предавания на NOVA в тясно сътрудничество със съществуващия екип. Това съобщиха в писмо от медията.

"Всички ние благодарим на Дарина за усилията, които допринесоха за издигането на Новините на NOVA до сегашната им позиция на несъмнен лидер в ефира. Надяваме се, че Дарина ще успее в бъдещите си проекти. Аз ще продължа да работя с всички членове на екипа на новините и съм уверена, че заедно ще запазим най-високите постижения на медията, както и ще продължим да се развиваме", допълва Силва Зурлева.

"Гордея се с това, което постигнахме в последните 4 години. Новините на NOVA заеха заслужената си лидерска позиция на пазара. За мен тази промяна е за добро. Надявам се да бъде и за доброто на NOVA и новините, към които оставам привързана. Разчитам, че екипът ще продължи да работи по същите високи професионални принципи и стандарти, както през четирите години, в които бяхме заедно. Благодарна съм за натрупания опит и гледам напред към бъдещи проекти", добавя от своя страна Дарина Сарелска.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 12:06  11.08.17
  Крайно време. Помакинята и компанията помаци да си ходят. Уличиха я в кви ли не мръсотии. Как я държаха до сега не знам

  Коментиран от #2

 • Azazel
  Отговор
  2 12:43  11.08.17

  До коментар #1 от "Гост":

  Е, ясно, държаха я, защото, ако я бяха разкарали в разгара на скандала с Васил Иванов, щяха индиректно да си признаят, че новините им работят избирателно в полза на частни интереси и шефката на новините им използва позицията си в нюзрума за прикриване на далаверите на роднините си... А сега мислят, че всички, дето гледат телевизия, имат кокоша памет и вече трябва да са забравили онзи скандал, та сега вече спокойно могат да разчистят къщичката си...
 • 3 15:00  11.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ооооооо
  Отговор
  4 17:07  11.08.17
  Серелска, Зурлева, Саличова ..София се напълни със селяни - кой от кой по-прост, кой от кой по-нагъл, с лакти и нокти - да пробият, а често и в леглото..
 • име
  Отговор
  5 17:10  11.08.17
  Е сега стана ясно кой крив кой прав, само дето принудиха кадърния разследващ журналист да се махне !
 • 6 22:50  11.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • говньо
  Отговор
  7 11:54  12.08.17
  бих я боцнал

Напиши коментар:


Публикувай